Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Výroba, realizácia, montáž: - betónové ploty, oplotenie - kovové brány, bránky.

Dodávka, predaj - zariadenie na vetranie, ohrev, chladenie, rekuperáciu, zvlhčovanie a filtráciu atmosférického vzduchu. Projekčná činnosť - projektovanie stavieb.

Bytový design, zákazková výroba atypického nábytku - kuchyňa - spálňa - pracovne - dvere - schodisko.

Predaj - postele, matrace, rošty - luxusné moderné vysoké postele PULLMAN, polohovacie systémy na diaľkové ovládanie.

Dodávka, predaj - kovanie a profily pre celosklenené konštrukcie - príslušenstvo k sprchovacím kútom, závesy a úchyty - systémy a príslušenstvo k celoskleneným stenám - posuvné systémy - zábradlie. Obchodná kancelária: - adresa: Karvinská 1897, 737 01 Český Těšín.

Činnosť: - opravy starožitných lustrov.

Spoločnosť APACHE - EKO, s.r.o. sa zameriava na služby spojené s dodávkou, montážou a servisom klimatizácií a tepelných čerpadiel značky Toshiba.

Služby: - projekčná a inžinierska činnosť v investičnej výstavbe - znalecké posudky, prieskumy stavebných konštrukcií, rozpočty a ekonomické posúdenie investícií - znalecké posudky, prieskumy stavebných konštrukcií, rozpočty a ekonomické posúdenie investícií - spracovanie statických výpočtov skla vrátane zabezpečenia projekcie a realizácie ...

Stolárstvo: - zákazková výroba nábytku - kuchyňa - vstavané skrine - spálňa - záhradný nábytok - vybavenie pre reštaurácie, bary, kancelárie, obchody a pod.

Dovoz, distribúcia, e-shop - bambusové uteráky a osušky - darčekové balenie uterákov - froté uteráky a osušky - kuchynské utierky a zástery - deky - detské osušky a župany.

E-shop, internetový obchod - bytový textil - bytové doplnky - autopríslušenstvo - darčekové a dekoračné predmety - čistiace a pracie prostriedky - elektrické náradie - hry a hračky.

MADE in WOOD, stolárstvo - zákazková výroba nábytku na mieru - kuchyňa - vstavané skrine - postele - kancelársky nábytok.

Stolárstvo, výroba - vstavané skrine, šatne, skrine na mieru.

Výroba, predaj: - svietidlá a dekoračné predmety zo skla

Dodávka, montáž, oprava, servis: - klimatizácia - tepelné čerpadlá - odvlhčovače

Výroba: - kuchyňa - vstavané skrine - nábytok na mieru.

- správa a realizácia LED verejného osvetlenia

Spoločnosť LS servis ELEKTRO s.r.o. sa zameriava na veľkoobchodný a maloobchodný predaj bohatého sortimentu elektroinštalačného materiálu. Rovnako prevádzkujeme najväčší internetový obchod s týmto sortimentom. Nájdete u nás svietidlá, osvetlenie, zásuvky, káble, vodiče, konektory, lámacie svorky, PVC izolačné a viazacie pásky, železiarsky tovar a ...

Výroba, predaj, montáž: - LED osvetlenie - LED pásky, žiarovky, reflektory.

Stolárstvo, výroba: - atypický nábytok.

Návrh, výroba, montáž interiérov - detský nábytok - kancelársky nábytok - kuchynský nábytok - kúpeľňový nábytok - spálňa - vstavané skrine - schody.

Činnosť - montáž a demontáž nábytku, predaj kuchynských liniek.

CWS boco je vedúca značka s medzinárodnou povesťou v textilných službách, hygiene kúpeľní a toaliet. Výroba, predaj a servis dávkovačov tekutého mydla a uterákov, zásobníkov toaletného papiera, hygienických košov a osviežovačov vzduchu. Máme výrobné a servisné strediská v 17 rôznych krajinách. Samozrejme, že máme aj silnú sieť produkcie, ...