Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

e-shop nábytok (jedálene, spálne, detské a obývacie izby, kuchyne, kancelárie, ...) matrace rošty

Predaj, montáž, servis, pravidelné údržby: - závory - pohony - vjazdové terminály a autostopy - elektromechanické a elektrohydraulické závory. Produkty a systémy firiem: - AutoGard - Cancelli Automatic.. Zaisťujeme: - pravidelné kontroly - údržby - nastavenie - stredné opravy - generálne opravy - opravy po haváriách - vybavenie ...

Spoločnosť Kuchyňa 4 you s.r.o. vyrába kuchynské linky na mieru od vizualizácie až po samotnú realizáciu. Ďalej tiež robíme návrhy a realizácie zmien interiérov bytov a domov. Vyrábame nábytok na mieru do bytov, domov a kancelárií. Výroba: - kuchynský nábytok - kuchynské linky - nábytok na mieru - kancelársky nábytok - sedací ...

Obchodné a technické stredisko Praha. Výroba, dodávka: -Priemyselné chladenie. -klimatizácia. -výčepní zariadení. -výrobníky sódovej vody.

SIS Systémy a.s. sa zameriava na predaj podláh, stavebnú činnosť a na technické zariadenie budov.

Spoločnosť Pompier s.r.o. úzko spolupracuje s firmami s dlhoročnou tradíciou a praktickými skúsenosťami z inštalácií ako tepelných čerpadiel, tak solárnych systémov, ale aj ďalších odborov úzko nadväzujúcich.

Navrhujeme a vyrábame atypický aj typový nábytok či nábytok pre privátne a komerčné interiéry. Ponúkame kompletnú realizáciu až po montáž. Spolupracujeme s českými architektmi a dizajnérmi.

Dovoz luxusných tapiet a textílií zahraničných výrobcov ARTE, HOOKEDONWALLS, SIRPI, EMILIANA PARATI, JANELLI & VOLPI, CALCUTTA, EDMUND BELL, FROCA, VIA ROMA...

Komplexné služby v oblasti návrhov logistického usporiadania a realizácií vybavovania administratívnych, bytových a hotelových interiérov nábytkom: - kancelársky nábytok: - sedací nábytok: - sedadlá do pracovných strojov - bytový nábytok.

Veľkoobchod, predaj, e-shop: - darčekový tovar - hračky - domáce potreby - kancelárske a školské potreby - keramický tovar - kozmetika - deky, vankúše - bižutéria.

KENOBI s.r.o. sa zameriava na aplikácie kamenných kobercov, razenie dekoratívneho betónu, realizácia vonkajších kuchýň, na tieniacu techniku a podlahy.

Sme jedným z najväčších dodávateľov záclon, posteľnej programu a všetkého bytového textilu u nás. Spoločnosť JIMI Textil s.r.o. pôsobí od roku 2008 okrem Českej republiky aj na slovenský.

Rámovanie, Napínanie plátna, Al rámy a zrkadlá, Paspartovanie, Reštaurovanie a čistenie obrazov, Renovácia rámov, Zlátenie, striebrenie. Predaj obrazov a grafiky, UV skla muzeálne kvality, Patina, Laminácia

Práca: -brány, ploty -kováčstvo -zámočníctvo -schodisko.

Inštalácia a servis vzduchotechniky, rekuperácie a klimatizácia.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - svetelné zdroje ORBITEC: - diódy - tlejivky - autožiarovky - halogénové žiarovky - divadelné žiarovky-výbojky - lekárske žiarovky-výbojky.

Výroba: - revízne dvierka do sadrokartónu - revízne dvierka pod obklad - skladovacia bunka ROBUST - kovové stropné podhľady - zákazková kovovýroba - potlač materiálu všetkého druhu - akustické závesy. predaj: - sadrokartón Rigips - izolácia URSA - podhľady Armstrong - kovové podhľady ALLEGRO - akustický program - ...

Spoločnosť David Vender sa zameriava na realizácie kancelárskych interiérov, skladov či prevádzok na kľúč. Zariadime všetko od návrhu, dodanie, až po montáž kancelárskeho nábytku, stoličiek a ostatného vybavenia prevádzky. Zákazky realizujeme v rámci Prahy a Stredočeského kraja. Sídlime v Prahe - Vršoviciach. Naše služby:  - návrh, realizácia ...

Ponúkame energetické riešenia domových kotolní i priemyselných areálov. Dodávame teplo pre bytové domy, školy a inštitúcie s dôrazom na spoľahlivosť a hospodárnosť. Zaisťujeme službu komplexne od prevádzky po havarijné opravy. Prevádzkujeme kotolne (plyn, uhlie, biomasa, elektrokotle, drevné pelety), odovzdávacie a výmenníkové stanice, ...

Spoločnosť Dom porcelánu Praha s.r.o. prevádzkuje e-shop so širokým sortimentom porcelánu, skla, darčekových predmetov a príborov. Súčasťou nášho sortimentu je napríklad cibulák, karlovarský porcelán, ružový porcelán, porcelán Franz, Leander, porcelán Seltmann, miechový porcelán a tiež figúrky Royal Dux. Ďalej ponúkame darčeky z porcelánu a ...

Najlacnejšie vstavané skrine na mieru s posuvnými dverami. V našej ponuke nájdete dvadsaťpäť farieb laminovaných dverí v kombinácii s koženkou, sklom alebo zrkadlom. A ak sa vám páči ratan, príďte si k nám vybrať zo štyroch vzorov v dvadsiatich farbách. Sklo aj zrkadlá sú k dispozícii v niekoľkých farbách, opatrené bezpečnostnou fóliou.

Dizajn, plánovanie a nárhy interiérov - kuchyňa - výroba nábytku na zákazku - kúpeľne - sklenárske, zámočnícke a kamenárske dodávky.

Výroba a predaj: - nábytok pre hotely, reštaurácie, kaviarne, kongresové a konferenčné centrá. V našej ponuke nájdete cateringové stoličky, konferenčné stoličky, drevené stoličky a drevené stoly, konferenčné stoly, návleky na stoličky a príslušenstvo k nábytku.

E-shop, (výdajné miesto). Internetový predaj: - vybavenie na pestovanie rastlín pod umelým osvetlením - váhy - vzduchotechnika - konopná kozmetika.