Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Predaj, maloobchod, montáž: -plastové okná a dvere -drevené okná a dvere -hliníkové okná a dvere -garážové vráta -žalúzie

Montáž, servis, oprava: -centrálne vysávače

Predaj, e-shop: - hudobné nástroje - osvetlenie - ozvučenie

Stolárstvo, výroba: - kancelársky nábytok - schody - kuchynské linky - vstavané skrine

Spracovanie: -polymérny kameň. -umelý kameň zn. CORIAN, STARON, HI-MACS, KERROCK A, CORRALIT, AVONITE. Výroba: -kuchynské, kúpeľňové dosky. -obklady stien. -výroba nábytku s doplnkami z umelého kameňa.

Stolárske práce. Výroba: -nábytok na mieru.

Stolárstvo. Výroba: -drevené okná, dvere. -vstavané skrine.

Stolárstvo. Práca: -truhlárske. Výroba: -nábytok na zákazku.

WPC- drevoplastové terasy, WPC- drevoplastové ploty, drevoplast-montáž terás a plotov vr. stavebných súčastí.

Predávame nábytok, kuchyne, vstavané skrine, spálne, matrace, sektorový nábytok, sedacie súpravy, detské izby a nábytok na zákazku od slovenských výrobcov. Ďalej plávajúce podlahy aj s pokládkou, PVC lina a koberce a interiérové dvere. Online predaj nábytku.

Predávame liatinové kachle, krbové vložky, biokrby, krbové vložky so sekundárnym spaľovaním, dymovody a kotly na biomasu Atoma. Ďalej regulácia komínového ťahu, pomocou ktorého je možné usporiť palivo. Doprava po celej SR je zaistená.

Ponúkame odbornú montáž a servis klimatizácií Toshiba, LG a Haier do domov, bytov a kancelárií. Zaistíme záručný aj pozáručný servis.

Naša spoločnosť sa zaoberá veľkoobchodným aj maloobchodným predajom v oblastiach kúrenia, sanita, inštalačné materiály. Kúrenie: - radiátory: - článkové liatinové, oceľové, hliníkové - doskové - kúpeľňové telesá - konvektory - Fan-coily - kotly - ohrievače vody - zásobníky a tlakové nádoby - expanzia - armatúry a ...