Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Kuchynské štúdio. Služby: -zákazková výroba kuchýň na mieru -kuchynské linky. Predaj, výroba: -sedacie súpravy -spálňa, postele -sektorový nábytok, skrine -obývacie steny -detské izby -matrace, rošty -jedálenské sety, stoly, stoličky -konferenčný stolík, TV stolík -závesné poličky, polička na CD -toaletné stolíky.

stolárska výroba - vyrábame nábytok, okná, schodiská alebo terasy na mieru. Pre hotely, penzióny, reštaurácie vytvoríme interiéry na mieru od vybavenie recepcie, izieb i reštaurácie.

Výroba: -truhlářství -kuchyně -sektorový nábytok -schodiště -terasy

Ekologické a úsporné svetelné systémy s dlhou životnosťou. Výrobca svietidiel s indukčnými výbojkami. Distribútor svietidiel, svetelných zdrojov a príslušenstvo. Predaj, veľkoobchod, maloobchod: - osvetlenie, úsporné, indukčné, LVD, žiarivky ekotube, svietidlá a príslušenstvo, verejné a priemyselné osvetlenie - dlhá ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -hutnícke materiály -výrobky určené pre inštalácie vodovodných, vykurovacích a plynových systémov -sanitárny tovar až po kompletné vybavenie kúpeľní, kúpeľňa, kúpeľne -solárne systémy VEELMAN. HUTNÉ MATERIÁLY: -siete a drôty do betónu -nosníky profilu I, U -ohýbané profily L, C, ...

lakovanie tryskanie zámočnícka výroba Stabilné hasiace zariadenie SHZ

Stolárstva. Výroba: -nábytok: -sedací súpravy -obývacia steny -čalouněná letisko -rozkládací pohovky -kancelárskych zostavy -ložnice -kuchyňské linky -kuchyňské stoličky -detské izby -koupelový nábytok -letiště, váľandy.

-dřevostavby podľa individuálneho projektu -zahradní chatky -zahradní altány a pergoly -terasová dosky -kompostéry a zvýšené záhony -pískoviště -houpačky, šmykľavky -květináče -zahradní nábytok -přístřešky pre autá -ozdobné mriežky, deliace a protihlukové steny -ploty, vrátka, kovania -kotevní konzoly -plotové stĺpiky -palisády, ...

Aleš Horák ponúka široký sortiment kúpeľňového vybavenia - dlažby, obklady, sprchovacie kúty, vane, umývadlá, kúpeľňové a kuchynské batérie, drezy, sanitárna keramika, kúpeľňový nábytok, interiérové dvere, lepidlá, škárovacej hmoty, stavebnej chémie, lišty, všetok vodoinštalačný materiál, kúrenie a ďalšie. Na našej predajni pripravíme spolu s Vami ...

predaj: -široký sortiment posteľou, priestranných skríň, čalúneného nábytku, kancelárskych stoličiek, konferenčných, pc a tv stolov, jedálenských stolov, stoličiek a setov, bytových doplnkov a ďalšieho nábytku s klasickým i moderným dizajnom. -významný firemné predajca nábytku od spoločnosti Jitona na juhozápadnej Morave.

Zákazková výroba drevených dekorácií a laserové gravírovanie dreva. Dodávame vianočné, valentínske, veľkonočné dekorácie, ale aj prívesky, rámčeky, magnety a ceduľky s textom na prianie.

Spoločnosť alvaPRO s.r.o. sa zameriava na návrh a výrobu interiérových svetiel a atypických svietidiel.

Jana Procházková sa zameriava na výrobu a predaj šitých tašiek, detských hračiek, textilných dekorácií, záster, vankúšov a mnoho ďalšieho.

Tomáš Simonides prevádzkuje stolársku dielňu a vyrába nábytok na mieru pre zákazníkov aj firmy. Spoločne s výrobou poskytujú aj služby montáže, opráv nábytku a výrobu a montáž záhradných konštrukcií a nábytku.

Forkeramic, s.r.o. sa zameriava na dodávku obkladov, dlažieb a vybavenia do kúpeľní. Vzorky obkladov a dlažieb sú vo vzorkovej predajni a pre svojich zákazníkov spoločnosť vytvára aj 3D návrh kúpeľní.

Zámočníctvo Křikava realizuje zámočnícke práce na Třebíčsku. Zameriavame sa na zákazkovú výrobu a montáž brán a oplotenia. Vyrábame oceľové konštrukcie - zábradlia, schodiská. Zaisťujeme povrchové úpravy - žiarové zinkovanie, farby RAL.

Služby: -čalúnické. Zákazková výroba: -nábytok.

Predaj, e-shop, maloobchod: -osvětlovací technika -svítidla nástenné - stropné, vonkajšie -detské osvetlenie -koupelnová svietidlá -stojanové lampy -Vstavaný svietidlo -osvětlovací technika -lustry.

predaj: - spotrebná elektronika - domáce elektrospotrebiče - fotoaparáty - fotografické potreby. služby: - spracovanie fotografií - fotokopírovanie. Servis, oprava: - spotrebná elektronika. montáž: - televízne a satelitné antény s dodaním materiálu.

Výroba špaletové, kastlová, zdvojené okná -euro 68 -exteriérové, interiérové dvere -kuchyňské linky -nábytok -truhlářská výroba -truhlářství

Výroba, montáž: -garážové brány sekčné KRUŽÍK, rolovací MINIROL, automatické otváranie pre posuvné, krídlové brány (všetky typy) elektrický pohon, diaľkové ovládanie -siete proti hmyzu (okenné a dverné) rám hliníkový profil, sieť zo skleného vlákna. Montáž: -žalúzie medziskelné, vertikálne, vonkajšie (plast, hliník) -vonkajšie rolety ...

Henrich Sádovský sa zameriava na výrobu nábytku, doplnkov, drevených sôch a obrazov.

Volám sa Radek Janík a špecializujem sa na remeselnú činnosť. Sídlime v okrese Třebíč a mojím hlavným cieľom je uspokojiť potreby a priania zákazníkom, ktorým môžem pomôcť s obkladmi a omietkami, drobnými opravami, montážou a demontážou nábytku a údržbou domu a záhrady. Ďalej sa zameriavam na výmaľbu stien a tapetárske práce a ponúkam Vám tiež ...

Čalúnnické práce. opravy - čalúnenie dverí - zvuková a tepelná izolácia dverí - čalúnená motockylová sedadlá - matrace, sedadlá, nábytok opravy - poťahové látky - matrac - netkanej textílie - molitany.

Úprava rozvodov vody. Inštalácia vody, odpadu, plynu, kúrenia a klimatizácie.