Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Stolárske výrobky, výroba: -vstavané skrine -kuchynské linky -kancelársky nábytok -postele z masívu -obývacie steny -kúpeľňový nábytok -bytové doplnky, police, odkladacie steny, schodnice, garniže, stoličky, lavice, botníky, drevené obklady -pergoly -garážové státie. Materiál: -prírodné (masív), buk, dub -umelý MDF, KRONOSPAN, dyhovaná ...

Stolárstvo, sklenárstvo. Výroba - drevené dvere, okná - nábytok - kuchyňa - schodisko.

Stolárske práce nábytok, kuchyne, kancelárie, schodiská, obývacie a detské izby, spálne Výroba - kuchyňa stolárske práce Výroba - kancelársky nábytok (stolárske práce) Výroba - spálňa - detské a obývacie izby (stolárske práce) Výroba - schody (stolárske práce)

Stolárstvo. Vykonávam renovácie, reštaurovanie a tvorbu nového nábytku z lamina i masívu, kuchynskej linky, vstavanej skrine, postele, dvere, zárubne vrátane montáže.

Zdeněk Růžička sa zaoberá výrobou interiérového aj exteriérového nábytku z rôznych druhov driev a drevenými lištami z masívu pre výrobcov nábytku, podlahárov a stolárov.

Stanislav Malec prevádzkuje stolárstvo, v ktorom sa zameriava na výrobu a montáž kuchynských liniek, schodísk, obkladov, dverí a mnoho ďalšieho.

Stolárstvo Rezníček, s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku podľa priania zákazníkov. Na výrobu používa masív, dyhovaný materiál a lamino.

stolárske práce Vybavenie potravinárskych predajní.

Petr Ondráček sa zaoberá zákazkovou výrobou bytového, kancelárskeho, kuchynského, školského nábytku a bytových doplnkov. .

Truhlářsví. Výroba - kuchynský nábytok - kancelársky nábytok - vstavané skrine.

Výroba: -zakázkový nábytok. vybavenie: -interiéry na kľúč -kuchyně, kuchynská linka vr. spotrebičov -Kancelária -Byť -prodejny.

Pavel Kubiš sa zameriava na stolárstvo, zákazkovú výrobu nábytku, interiérového a exteriérového vybavenia.

truhlářství Výroba: - zákazková výroba kuchýň a nábytku z lamina - kompletné realizácie zákazky, vrátane zamerania, dovozu a montáže - široký výber najrôznejších materiálov, tvarov dvierok, úchytiek, pracovných dosiek vrátane umelých kameňov CORIAN, SOLID STONE, HI-MAC, Staroň, drôteného programu, osvetlenie, drezov, vodovodných ...

truhlářství: - nábytok na mieru - klasický, rustikálny aj moderný nábytok - dvere a zárubne - schodisko - interiérové aj vchodové - terasy, pergoly, prístrešky - kuchyne - obývacie izby, spálne, - predsiene, vstavané skrine - kancelársky nábytok - detské izby - stoly + stoličky - postele - masív - vráta, bránky - špecializované ...

Stolárstva. Výroba - okná, dvere - strešná konštrukcia - kuchynské linky - zimné záhrady - záhradné domčeky.

Stolárstvo - zákazková výroba z kvalitných materiálov, na mieru podľa potrieb zákazníka - výroba kuchýň - dizajnové interiéry - realizácia na kľúč - nábytok do predsiene, spálňou aj obývacích izieb

Stolárske práce. Výroba - kuchyne - skrine - dvere, okná - pergoly.

Stolárstvo. Výroba nábytku na zákazku: -kuchynské linky -odkladacie steny -spálňa -ordinácia -stoly na počítače -chovateľské zariadenia (zabudov akvárií a terárií do stien, skríň, stojanov) -obývacie steny -kúpeľňové zostavy -kancelárie -Hi-Fi stolíky -skrine Oprava nábytku.

Stolárstvo. Výkup: -starožitný nábytok -sedliacky nábytok.

Jalam, s.r.o. sa zameriava na výrobu zákazkových kuchýň, nábytku, okien, dverí, podláh, interiérového aj exteriérového vybavenia.

Sme neustále sa rozvíjajúca stolárska firma s mnohoročnou praxou. Za použitia klasických aj moderných trendov a technológií, sa zameriavame na profesionálnu zákazkovú výrobu kvalitných stolárskych a tesárskych produktov. Špecializujeme sa na zákazkovú výrobu nábytku a stavebno stolársku výrobu. V našom výrobnom programe nájdete kuchyne, ...

Profesionálne vybavenie firiem, požičovňa stavebného náradia. Výroba: -klíče -autoklíče. predaj: -železářství. Predaj a montáž: -vložek zámkov Predaj garníž, velkobchodní činnosť.

zámočníctvo: - výroba brán - sústružnícke práce - zváranie - rezanie pásovou pílou - výroba železných konštrukcií - výroba schodísk - renovácie poľnohospodárskych prívesov - výroba oceľových rámov - výroba šmykov za traktor - výroba Zlíč na bagre, výmena britu - výroba mreží

Firma Zámočníctvo Jiří Zadák so sídlom v Kundratice v okrese Žďár nad Sázavou sa už od roku 1992 zaoberá obrábaním kovov a zámočníckou prácou. Našou činnosťou sú predovšetkým kovoobrábačské práce a výroba nerezového zábradlia. Ďalej vykonávame zákazkovú výrobu štiepkovačov. Zameriavame sa tiež na brúsenie na guľato, zváranie hliníka v ochrannej ...

Profesionálne zváračské a zámočnícke práce zaisťuje Roman Lojek zo Žďáru nad Sázavou. Vyrába, opravuje lavičky, kovové a nekovové prvky, schodiská, bránky, ploty a všetko okolo domu. .