Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Výroba paletového nábytku na zákazku.

Zámočníctvo. Výroba: - garážové vráta - koterce pre psov - plechová vráta a dvere a ďalšie.

Výroba, predaj: -vratové techniky -sekční garážové vráta -privátní a priemyselné brány -pohony brán.

Zákazková zámočnícka výroba: -výroba ozubených kolies-rôzne rozmery -strojní súčasti a komponenty -vrata, mreže, technologické zostavy -náhradná diely. práca: -třískové obrábanie kovov, kovoobrábanie: -soustružení, frézovanie -vŕtanie, delenie, brúsenie -zámečnické, zámočníctvo -zušlechťování, kalenie, popúšťanie -povrchová ...

služby: - kominár, kominictví. Výroba: - kachľová pec.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -kovová nábytok -archivační nábytok -dílenský nábytok -kancelárskych -šatníky -kartotéky, registratúry -výkresové skrine Priamy dovozca: -nábytok Kodreta: -chrómovaná sedací nábytok

Zákazková výroba: - kuchyne - kancelársky nábytok - nábytok pre školy, škôlky a detské domovy - detský nábytok - stoličky, stoly, kaderníkov, nábytkové zostavy, šatňové bloky, ...

Výroba: - školský nábytok pre učebne - lavice, stoličky, stoly, skriňové zostavy - kancelársky nábytok.

Maloobchod, predaj, eshop: -bytový textil: -polštáře, periny -prostěradla -povlečení krep, bavlna, flanel -povlaky -ručníky, utierky -teflonové obrusy -záclony -dekorační látky.

Maloobchod, predaj: -bytový textil: -peřiny, vankúše, prestieradlá -ložní obliečky krep, bavlna, flanel -ručníky, utierky -teflonové obrusy -záclony, závesy -dekorační látky.

Maloobchod, predaj, eshop: -bytový textil: -polštáře, periny -prostěradla -povlečení krep, bavlna, flanel -povlaky -ručníky, utierky -teflonové obrusy -záclony -dekorační látky.

Truhlářství František Kedra sídliaca v okrese Zlín sa prevažne zaoberá výrobou atypických stolárskych výrobkov. Vykonávame kompletnú stolársku výrobu pre interiéry, a to ako z lepených materiálov (lamino pod.), Tak z masívu a na objednávku vyrábame aj exteriérové prvky (pergoly, zábradlia, brány, ...). Snažíme sa o maximálnu kvalitu výrobkov aj o ...

Naša dlhoročná spoločnosť sa zaoberá návrhmi, výrobou a montážou konštrukcií a výrobkov prevažne kovového charakteru vrátane renovácií. Pracujeme po celej SR. Pracujeme ako s bežnou oceľou, meďou, nerezou, mosadzou, tak aj so sklom, plexisklom, Lexan, ťahokovom, pozinkom, komaxitom, PVC a iným materiálom. Snažíme sa navrhovať a zhotovovať ...

Vývoj, výroba: - výškovo nastaviteľných stolov na elektrický pohon: - kancelárske stoly - montážne stoly - detské stoly.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - elektroinštalačný materiál - priemyselné i domové spínače a zásuvky - modulové prístroje, prúdové chrániče - motorové spúšťače - zemniaci materiál - svietidlá - svetelné zdroje - batérie.

Akvarel, maľba a digitálne grafické práce: - semináre - obrazy na predaj - tvorba na zákazku.

Distribútor, predajca výrobkov značky SANITY SWISS pre Českú a Slovenskú republiku: - sprchové kúty, vaničky - vane z mramoru - vodovodných batérie - sprchovací sety.

Predaj, dodávka, montáže, inštalácie: -Plastové okná a plastové dvere FenStar z 4 - 6-tich komorových profilov -garážová vráta Trido -drevená eurookná HON -Hliníkové okná a dvere.

Zastúpenie dánskej firmy DEVI. Dodávka, predaj, montáže, inštalácie: -Elektrické podlahové vykurovanie -tepelné čerpadlá vzduch-vzduch -klimatizácia. Projektovanie, dodávka, montáže: -meranie a regulácia MaR, meracie a regulačné systémy HONEYWELL -zabezpečovací systémy -protipožární systémy.

Galéria kúpeľní. Maloobchod, predaj: -Zariadenia pre kúpeľne dlažba -obklady -vany, sprchy Návrh, rekonštrukcia: -Kúpeľňa -bytová jadra.

Stolárstvo, stavebné práce a píla Zákazková drevovýroba: -Dvere -interiérový aj exteriérový nábytok -kuchyňské linky -altány, pergoly, prístrešky -Drevené obklady -schody, schodisko -ploty, treláže. Porez guľatiny. Predaj reziva.

Kompletná realizácia vnútorných a vonkajších krbov, od návrhu po samotnú stavbu. Ďalej vykonávame stavbu a inštaláciu krbových a kachľových pecí a sporákov. V našom e-shope si môžete pozrieť a zakúpiť krbové vložky, krbové a kachľové pece od preverených výrobcov SPARTHERM (Nemecko) a Romotop (ČR).

Výroba, šitie, predaj: - vankúšiky - bylinkové vankúše - vreckárov - obaly na vreckovky. - uteráky, osušky s menom.

Stolárstva a stolářství: - zákazková výroba nábytku.