Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Firma Jimi Tore s.r.o. Kroměříž je česká firma zo Zlínskeho kraja. vyrábame a predávame sekčné garážové a sekčné priemyselné brány, posuvné brány, dvojkrídlové brány. V bránam dodávame a montujeme aj garážové, priemyselné i bránové pohony. Sme firma z Českej republiky, členský štát Európskej únie, vyrábame a predávame: -sekčné garážové a ...

Kachliarstvo. Návrhy, výroba a montáže: - krby teplovzdušné, teplovodné HEIN - kachľové pece HEIN - vonkajšie krby - sporáky. Grafické návrhy v 3D.

Zákazková výroba nábytku a komplexné dodávky interiérov - architektonické návrhy a vizualizácie - kancelársky nábytok - nábytok pre hotely, reštaurácie.

Predaj, rozvoz, pokládka: - koberce: - bytové, plyšové, priemyselné, kusové - podlahové krytiny: linoleum, marmoleum, PVC, livyn, thermofix Maloobchod, predaj: - bytový textil: - molitan, látky poťahové a závesové - záclony - posteľná bielizeň - prikrývky a vankúše - páperové prikrývky a vankúše - prehozy - deky - kúpeľňové ...

Sieť EURONICS. Elektro PROTON. Maloobchod, predaj: -elektromateriál: -žiarovky, predlžky, atď. -svietidlá až 10 000 druhov. Ďalšia predajňa: -areál Centro, Zlín-Malenovice tel.:577103933 -OC Čepkov, Zlín tel.:577011515.

Veľkoobchodný a maloobchodný predaj: - jedálenské zostavy - stoly a stoličky z masívneho dreva.

Výroba: - brány, bránky - oceľové prístrešky - zábradlia klasické aj nerezové - oceľové dizajnové kvetináče s rôznou povrchovou úpravou - kovové doplnky do interiéru aj exteriéru. Opravy alu diskov. Brúsenie nožov. Zváranie technológiou MIG-MAG aj TIG.

Česká firma Centrální vysavače Valčík je dovozcom a významným predajcom vysávačov Beam Electrolux s prevádzkami v Česku aj na Slovensku. Prevádzkujeme e-shop a zabezpečujeme servis a montáže priemyselných a centrálnych vysávačov pre suché aj mokré vysávanie. Dovážame aj priemyselné sklzy na bielizeň do nemocníc, domov pre seniorov, hotelov, ...

Predaj nábytku: -židle -židlová kreslá -jídelní stoly -čalouněná kreslá -stojanové vešiaky -Detská nábytok. TON predajňa: - Přerovská 301, Bystřice pod Hostýnem tel.:733619541; 725278285 e-mail: tonbph@ton.cz.

Výroba reklamy a veľkoformátová tlač. Fotoprodukty. Prezentačné systémy. Reklamné predmety. Polepy áut. Stolárske práce. Výroba z dreva: - nábytok - bytové doplnky - mestský mobiliár. Zámočnícke práce, kovovýroba - mestský mobiliár.

Výroba, veľkoobchod: - interiérové svietidlá (priemyselná osvetľovacia technika) - nástenná, závesná - smerová.

Oprava, servis, demontáž, montáž: - repase a opravy tryskacích strojov, metačky - dodávky nových strojov s metacími kolesami - metačky - výroba a dodávky tryskacích kabín a boxov - dodávky lakovacích a sušiacich kabín - abrazivo, príslušenstvo na tryskanie. Práca, dodávka: - technológia povrchových úprav.

Predaj: -nábytku a zariadenia interiéru. Bezpečnostná služba Výroba: -logoprinty a etikety Výroba: -pečiatky, vizitky, vyrezávaná reklama. Rehabilitačné služby. Montážne práce elektro. Potlač. Šitie: -odevov. Predaj: -dámske a pánske konfekcie.

Pucolano s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj dizajnových produktov z betónu, jedná sa napríklad o umývadlá, stoly, kvetináče a ďalšie.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, montáže, servis: - kotly na uhlie a drevo - krby a krbové kachle - krbové vložky - kotly na tuhé palivá - kachľová pec - sporáky.

kovovýroba: -oceľové konštrukcie - haly, prístavby -zámečnická, zámočníctvo, zámočník -kovové železné vráta, ploty, brány, zábradlia, poklopy, nádstřešky, pergoly. Realizácia, stavby, stavba: -opláštění haly, budovy - trapézové plechy, sendvičové PUR panely. Výroba, montáž: -světlíků a konštrukcií s polykarbonáty. práca: ...

V okno s.r.o. - výroba, montáž a servis plastových a hliníkových okien a dverí, vrátane doplnkov - žalúzie, parapety, siete atď. Ponúkame široký výber profilov s výbornými izolačnými vlastnosťami. Poradenstvo a cenová ponuka zdarma. Sme regionálny rodinná firma, vyrábame, montujeme a servisujeme už od roku 1998. Vyrábame z nemeckého profilu ...

Tesári, pokrývači, klampiari oblasť Zlínsky, Olomoucký a Juhomoravský kraj. práca: -pokrývačské - pokrývanie šikmých i rovných striech -tesařské -klempířské -sádrokartonářské, montáže sadrokartónu -Menšie murárske úpravy pri stavbe striech -montáž strešných okien VELUX, ROTO -izoláciu strechy, zatepľovanie podkrovia, ...

Predaj, servis: -chladiaca technika, zariadenie, chladenie -klimatizácia -nápojová technika (výčapné zariadenie, výrobníky sifónu) -mraziace a chladiace boxy -autoklimatizácia. -revízia únikov chladív.

Výroba, maloobchod, predaj: -garážové brány: -rolovacia hliníková, výklopná, sekčná -vertikálne a vonkajšie žalúzie -horizontálne žalúzie -predokenné rolety -markízy (výsuvné, balkónové, korbové) -mreže (navíjacie, nožnicové, rozťahovacie) -brány (krídlové, posuvné) -plastové okná a dvere.