Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Stolárstvo. Výroba, montáže: - Nábytok na mieru z lamina a umelého kameňa- kuchyne, obývacie izby, detské izby, vstavané skrine, kúpeľne, predsiene. 3D návrhy, vizualizácia. Cenové kalkulácie.

Zákazková výroba nábytku na mieru. Predajňa nábytku: -sedacie súpravy -obývacie steny -detské izby -spálňa -matrace -skrine, police -kuchyňa -stoly -predsieňové steny.

Predaj, e-shop: - výrobky z textilu - darčekové predmety - vreckáre - detské vankúšiky - látkové bábiky Služby: - strojné vyšívanie - šitie reklamných predmetov Chránená dielňa.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, montáže: -nábytok drevený, kovový, rustikálny: -kuchynské linky -spálňa -obývacie a detské izby -sedacie súpravy -kancelársky nábytok. Služby: -návrhy na počítači.

Práca: -zákazková výroba stolárska -kuchynské linky.

Predaj kovového nábytku. Šatníkové skrinky do škôl, šatníkové skrinky do priemyslu, dielenský nábytok, kancelársky nábytok, zdravotnícky nábytok. Hlavné zameranie je predaj školských skriniek s grafickým motívom.

Sme firma z Českej republiky, ktorá je členským štátom Európskej únie. Naša stolárska firma sa zaoberá predovšetkým výrobou nábytku. Vytvoríme návrh, vykonáme zameranie, realizáciu až po montáž. Špecializujeme sa najmä na výrobu nábytku na mieru, na zákazku presne podľa priania a požiadaviek zákazníka. Nájdete nás v areáli ZEAS v Suchej Lozi alebo ...

E-shop: - sanitárne vybavenie - kúrenársky materiál - vodovodné batérie - kúpeľňový nábytok, doplnky - sanitárna keramika - bojlery - čerpadlá, vodárne - kotly - radiátory

Umelecké kováčstvo, zámočníctvo - ručné spracovanie kovov. Výroba - ploty, brány, mreže, zábradlia - pánty, kľučky, dverové kovania - svietniky a svietidlá - nerezové zábradlie - markízy, schránky.

Predaj: - žiaruvzdorné sklo - krbové dosky.

Hlavnou činnosťou spoločnosti D&M Designe je zákazková výroba a montáž bytového nábytku z dyhy az lamina. Vyrábame kuchyne, vstavané skrine, spálne, obývacie izby, vybavenie detskej izby, pracovne či kúpeľne. Vyrobíme aj schody, zábradlia, dvere, knižnice, kancelársky nábytok alebo vybavenie obchodu či reštaurácie. Máme skúsenosti aj s ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, eshop, e-shop, eobchod, e-obchod, internetový obchod nábytku: Rustikálny nábytok (nábytku): -boxy -komody -jedálenské a rohové sety. Moderný nábytok: -písacie stoly -spálňa, postele -stoly -stolička -vitríny -skrine -obývacie steny -televízne a počítačové stoly -detské a ...

Práca: -stavebné zámočníctvo, zámočnícke -nástrojárske, nástrojárstvo. Výroba: -mreže -vráta vrátane montáže. Zváranie el. oblúkom, CO2, TIG,

E-shop: - hračky - drevené hračky - doplnky a dekorácie

Predaj: - holandské, francúzske, talianske, grécke a slovenské syry - moravské vína - kvalitná čokoláda - čaje a káva - talianska a francúzska údenina - francúzske paštéty - talianske cestoviny - kuchárske a mäsiarske nože značky Fr. Dick - darčekové poukazy. Pripravujeme syrové misy na slávnostné príležitosti a darčekové koše ...

Výroba: - celonerezové termovárnice na prepravu jedál a nápojov - veľkokuchynské vybavenie, gastrozariadenie z nerezu, nábytok - kuchynský nerezový riad, gastronádoby.

Návrhy a výroba: -bytový textil -textil do kuchyne - stolničenie, zástery, chňapky -vankúše pre deti -vreckáre-mantinely za posteľ -textilné tašky, kabelky

Stolárstvo. Stolárska výroba na zákazku: -interiérový nábytok -kuchynské linky -vstavané skrine -kancelársky nábytok. -postele vr. matrac Materiály - lamino, masív, dyha.

Výroba a montáž kuchynských liniek, vstavaných skríň. Ponuka grafických a cenových návrhov. Ďalej zaisťujem elektrospotrebiče, sedacie súpravy, matrace, rošty, interiérové a protipožiarne dvere.

Výroba, veľkoobchod: - tortové krabice - košíčky na muffiny, cukrárske košíčky - papier na pečenie, baliaci papier - papierové a hliníkové formy na pečenie - tortové podložky, tortové čipky

Zámočnícke práce. Výroba, montáže : - schodisko aj točité - podesty, zábradlia - vráta, brány, oplotenie, balkóny - ľahké oceľové konštrukcie - podkrovné vstavby. Delenie materiálu. Zváracie práce.

Vykonávame komplexné dodávky klimatizácií a tepelných čerpadiel vzduch-vzduch, prác s tým súvisiacich ako inštalácia, servis, údržba a iné. Predaj a inštalácia zariadení značiek Daikin, Toshiba, Mitsubishi, Fujitsu, LG, Samsung, Sinclair do domov, bytov, kancelárií a iných priestorov za účelom efektívneho prikurovania, vykurovania a chladenia. , ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - kuchynské drezy - kuchynské dvierka - vodovodné batérie - elektrospotrebiče - kuchynské linky na zákazku - drôtený program.

Zákazková výroba a montáže nábytku - kuchyne, vstavané skrine, pracovne, kancelárie, detské a obývacie izby, šatne a predsiene z laminovaných a fóliovaných materiálov.

Výroba: -nábytok na zákazku: -kuchyňa vrátane zamerania a návrhu -príslušenstvo pre kuchyne -kancelársky nábytok -skrine, postele.