Vybavenie pre kuchyne v domácnosti a profesionálne gastronomické centrá zahŕňa mnoho produktov. Nakupujte riad a pomôcky ako hrnce, panvice, misy, taniere, dosky na krájanie, plechy na pečenie, príbory, naberačky, sitká a ďalšie potrebné vybavenie.

Predaj: -keramika -chovateľské potreby -záhradnícke potreby -kvetináče, kvetináče -keramický, hlinený riad. E-shop.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -vybavenie do reštauračných zariadení -reštauračné sklo a porcelán -barové sklo -keramika -príbory -barmanské potreby -nerezové hrnce a kastróly -stolný textil -ostatné doplnky.

Predaj: - nerezový riad - kuchynské potreby - elektrospotrebiče FAGOR.

Spoločnosť BENHOME s.r.o. je dodávateľom pre firmy a domácnosti. Zaistíme Vám potreby na sušenie bielizne, pomôcky do kuchyne alebo aj záhradné doplnky. Výroba, predaj, e-shop, dodávka Přerov, Olomouc: Sušiaky na bielizeň - univerzálny sušiak na strop alebo na stenu - vyťahovací sušiak na stenu - sušiak do kúpeľne, na uteráky - šnúrový, ...

Veľkoobchod, dovoz na objednávku: -darčekový tovar zo striebra: -hodiny, lampy, svietniky, sochy, vázy -úžitkové striebro: -riad -rámy, obrazy -dózy na lieky -vychádzkové palice. Tlmočenie, preklady - 732471031: -francúzština, maďarčina - súdna -nemčina, angličtina, ruština, taliančina.

Predaj: - domáce potreby, - kuchynské potreby, - papiernictvo, - farby, laky, - elektro.

Maloobchod: -hračky -domáce potreby -športové potreby.

Kávovary, servis kávovarov, presovačov. Káva Molinari. Riad.

Predaj, e-shop: - kuchynský riad, potreby - hrnce, panvice, pekáče - nerezový riad - všetko do kuchyne.

Ponúkame: -sezónny tovar -kuchynské potreby -domáce potreby -elektronika -príslušenstvo -kozmetické prístroje -zdravotné prístroje.

Predaj kľúčov. Predaj nožov Victorinox. Predaj a veľkoobchodný predaj žetónov do vozíkov.

Predaj, maloobchod : - kuchynské potreby - železiarstvo - sklo - porcelán - elektro.

Predaj - drobné kuchynské náčinie - certifikovaná chránená dielňa - značka Práca postihnutých Výroba - drobné kuchynské náčinie - certifikovaná chránená dielňa - značka Práca postihnutých

Pečenie tort na zákazku. Predaj, e-shop: - tortové formy, stojany - jedľa dekorácia na torty - patchwork - pomôcky na pečenie - silikónové formy. Tlač na jedlý papier.

Ponúkame vákuovací prístroj VakuFit. Prístroj slúži na udržanie čerstvosti a kvality potravín.

Predaj, výroba domácich elektrospotrebičov. Naša spoločnosť vznikla v roku 1943 a na trhu pôsobíme v Českej republike viac ako 70 rokov. Pre Vašu domácnosť v našom sortimente nájdete: - vreckové, bezvreckové, viacúčelové vysávače typu ručné a tyčové. K vysávačom ponúkame hubice, kefy, nástavce a turbokefy mnohých typov a sáčky. - ...

Gastronómia, zariadenie pre gastronómiu.

Pekársky raj. Predaj pomôcok na pečenie. Farby gélové + bieloba Farby prachové Boxy, prepravky Cukrárske zdobenie Dekorácia na torty Formy, plechy Mašlovačky Odmerky Ochranné pomôcky Ostatné Ošatky na kysnutie chleba Papierové košíčky

ELEKTRO Fedák Maloobchod, predaj. -elektrospotrebiče -kuchynské potreby -elektrické náradie (Narex, Protool).

1. špecializovaný obchod pre ľavoruké. Ojedinelý obchod so školskými potrebami pre ľavoruké deti: - perá, nožnice, pravítka, strúhadlá - otvárače na konzervy, na zátky, škrabky alebo kuriózne hodiny idúce pospiatky.

Veľkoobchod, maloobchod, výroba: - záhradkárske, kuchynské potreby.

Veľkoobchod, maloobchod, rodej, e-shop: - kvety - lampy - ratan - textílie - sklo - porcelán - keramika - bytové doplnky. Pobočka: Vrchlabí, Krkonošská 161 - tel.:499421125

Dodávame všetko, čo potrebujete na zdravé a chutné varenie, prípravu nápojov a kávy a starostlivosť o telo od premiových značiek Tefal, Moulinex, Rowenta, Krups a Lagostina.

Smartprodukty.cz - e-shop, ktorý ponúka drevené hračky BoiKido, ekologický riad GreenPan, štipce na ponožky Sockodiles, ekologické tašky Envirosax, pracie prostriedky a ďalšie ekologické a múdre produkty.