Rolety, žalúzie a markízy sú tieniace prvky, ktoré vám zabezpečia súkromie, chránia pred nežiaducimi lúčmi, skrášľujú interiér a exteriér a bránia únikom tepla. Vonkajšie aj vnútorné žalúzie sa dodávajú na rôzne tvary okien. Vyberajte z mnohých farieb.

Predaj a montáž - tieniaca technika - dekoratívna technika - vonkajšie aj vnútorné tienenie.

Dodávka, montáž: - tieniaca technika - okenné dekorácie - rolety - žalúzie - závesy, záclony - baldachýny.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - rekonštrukcia - zatepľovanie fasád Dodávka, montáž, servis: - plastové, drevené, hliníkové okná a dvere - rolety, žalúzie

Predaj, montáž, oprava, servis: - rolety - žalúzie - garážové vráta

Predaj a montáž - rolovacie garážové vráta Predaj - tieniaca technika - žalúzie - rolety - markízy - siete vrátane montáže Predaj a montáž - markízy

Výhradný dovozca kobercov EGE v Českej republike. Výhradný dovozca kobercov Crossley v ČR. Kancelária: 180 00 Praha 8 Na Košinke 2374/11 tel.: 283 841 565 fax: 283 843 180 CERTIFIKATY : ISO 9001:2001 Špecialista na povrchy v interiéroch so zameraním na dekoračné látky a poťahové látky, záclony, závesy ak nim nevyhnutné závesné ...

Predaj, inštalácia a servis žalúzií, parapetov, sietí proti hmyzu a ďalšie okenné a tieniace techniky.

Ponuka upratovacích služieb. Špecializovaná čistiareň vertikálnych žalúzií. Montáž nových žalúzií

Naša spoločnosť sa špecializuje na dodávky a montáž tieniacej techniky. Dodávame interiérové a vonkajšie žalúzie, predokenné rolety a ďalšie tieniace prvky.

Predaj, montáž: - plastové, drevené, hlikové okná a dvere - žalúzie - garážové vráta

Predaj a montáž závesných systémov do okien - garniže - rolety, žalúzie, markízy, siete proti hmyzu - japonské steny. Čaloníctvo - opravy čalóneného nábytku.

Široká ponuka autofólií a okenných fólií pre komerčné aj súkromné objekty. Sortiment: - bezpečnostné, protislnečné a tepelno-izolačných fólie - autofólia SOLAR-STOP. Dodávame mimoriadne vysoko kvalitné fólie inštalované v rámci našej profesionálnej dílerskej siete.

Montáže, inštalácia: - tieniaca technika na okná a dvere: - žalúzie - horizontálne, vertikálne, drevené - rolety - látkové, na strešné okná - predokenné rolety - siete proti hmyzu - okenné, dverné - tesnenie okien - zhrňovacie dvere - vodiče a záclony. Služby: - vytvorenie cenovej kalkulácie ZADARMO.

Predaj, montáž: - tieniaca technika - rolety - žalúzie - markízy

Žalúzie, rolety, markízy, plisse a pod.

Predaj, e-shop, montáž tieniacej techniky - žalúzie - rolety - siete proti hmyzu.

Žalúzie interiérové, vonkajšie. Rolety textilné, vonkajšie. Markízy. Bezpečnostné a solárne fólie. Tesnenie okien a dverí.

Spoločnosť INTERON, s.r.o. poskytuje služby v oblasti dverných, vstupných a zabezpečovacích systémov v priemyselných a súkromných objektoch. Realizácia zákaziek zahŕňa všetky fázy od posúdenia objektu, cez ponukovú časť zahŕňajúcu zameranie, vyhotovenie dokumentácie až po samotnú realizáciu, záručný a pozáručný servis.

Predaj a montáž žalúzií, roliet, markíz a vrát.

Predaj a montáž - pergol - markíz - screenových roliet - zatienenie zimných záhrad

Predaj a montáž: - horizontálne žalúzie - vertikálne žalúzie - látkové rolety - silikónové tesnenie - siete proti hmyzu - fólia na sklá.

Predaj a montáž - žalúzie - rolety - siete proti hmyzu.

Predaj - roletypredaj, montáž - žalúzie - siete proti hmyzu Predaj, montáž - garniže Realizácia - interiéry Predaj a realizácia - záclony - závesy