Oplotenie pozemku pomocou plastového plotu, dreveného, betónového a pletivového plotu na základe rozmerov vášho pozemku. Majitelia áut nesmú zabudnúť na garážové brány, a to buď posuvné, sekčné rolovacie či priemyselné. Dbajte na ochranu svojho majetku.

Predaj, montáž - tieniaca technika - interiérové aj exteriérové žalúzie, rolety - japonské steny - siete proti hmyzu - rolovacie mreže - garážové vráta.

Umelecké zámočníctvo, kovovýroba: - zábradlia - stoly a stoličky - pergoly a markízy - schodisko - pojazdové brány - vstupné bránky - vstupná portály s opláštením - atypická svietidlá - nápisy a znaky - poštové schránky - parkovacie zábrany.

Na oplotenie záhrad a pozemkov sa zameriava spoločnosť Ploty Design s.r.o. z okresu Šumperk. Realizuje profesionálny výstavbu plotov (klasické drôtené, 2D, 3D, drevené, betónové, dizajnové) vrátane zatienenia, záhrady na kľúč, gabiony a terénne úpravy.

Firma Pavel Janíček - ELZA v Košiciach sa zaoberá kvalitný zákazkovou aj sériovou výrobou v oblasti zámečniství a kovovýroby. Prevádzame zváranie v CO2 a tiež zváranie s elektrickým oblúkom. Samozrejmosťou je pre nás montáž výrobkov, ktoré k vám dopravíme našej autodopravou. Poskytujeme tieto služby: - zváranie kovových materiálov a ...

Výroba, predaj, montáž, servis: - automatické posuvné dvere (oblúkové, rohové, priame, lineárne, panikové, teleskopické) - garážové vráta sekčné Comfort - priemyselné vráta sekčné VM01, VM02, VMO3 - protiprievanové vrátové clony (kyvné vráta, pruhové závesy, rýchlonavíjacie vráta) - pohony na diaľkové ovládanie pre vráta a ...

Spoločnosť Groza s.r.o. má dlhoročné skúsenosti v oblasti zámočníckej výroby. Vďaka nim sme schopní vyrábať nielen malé konštrukcie, ale aj veľké celky. V našom portfóliu nájdete oceľové vráta, dvere, schodištia, svetlíky, kontajnery, rampy, stavebné bunky či oceľové konštrukcie. Nájdete nás na adrese Čierna cesta 145, Olomouc. Zámočnícka ...

Naša firma ponúka svojim zákazníkom stavebné a zemné práce, rekonštrukcie spevnených plôch, napr. Pokládku zámkovej dlažby, výstavbu cyklotrás, ďalej demolácie objektov, zatepľovanie a realizáciu fasád, maľovanie objektov, zhotovenie plotov a zábradlí (kovovýroba), čistenie vodných tokov a korýt, úpravu zelene, ručné aj strojné výkopové práce a ...

Výroba - brány - bránky - garážové vráta - ploty - zábradlia - schodisko zámočnícke práce

Plánujete zabezpečiť svoju domácnosť alebo firmu? Ponúkam riešenie na mieru v týchto oblastiach: - kamerové systémy - alarmy - prístupové systémy - domové telefóny - diaľkové ovládanie GSM - vjazdové brány a závory Prispôsobím sa vašim časovým možnostiam. Na všetky ponúkané inštalácie vám poskytnem záručný aj pozáručný servis. Zavolajte a ...

Firma ALBO je špecialistom na drevovýrobu, a preto sa už od roku 1880 z veľkej časti zameriava na výrobu drevených okien a dverí z prírodných a ekologických materiálov tej najvyššej kvality. V našom širokom sortimente výrobkov si vyberiete špaletové a kastlová okna alebo balkónové či vchodové dvere, ktoré sa vyznačujú dlhodobou životnosťou a ...

Výroba, predaj: - plastové okná, dvere - drevené okná, dvere - hliníkové okná, dvere - garážové vráta - strešné okná - vonkajšie rolety - markízy.

Dodávka, montáže: - vnútorné a vonkajšie žalúzie - vnútorné a vonkajšie rolety - tieniaci markízy - garážové vráta - v Brne a ďalších moravských okresoch.

Výroba, predaj, montáž: - žalúzie - rolety - vráta sekčné, rolovacie, výklopné - opravy tieniacej techniky. - montáž zimných záhrad Predaj, montáž: - silikónové tesnenie, frézované. Kaviareň, cukráreň: - internet pre verejnosť.

Predaj, montáž: - stavebné aj interiérové prvky - plastové okná - garážové vráta.

VELT okná a dvere. Dodávka, montáže: - plastové okná - plastové dvere - drevené eurookná - vchodové drevené dvere - zimné záhrady - garážové vráta.

predaj: - záhradkárskej potreby - oplotenie - náradie - tovar pre dom a záhradu - drogerie - elektro (batérie, zásuvky). pobočka: - Nám. Mieru 42, Úsov - Tel.:604815176 (p. Osladil)

Predaj, montáže: - okenné fólie - bezpečnostné dvere - bezpečnostné systémy - požiarne systémy - kamerové systémy - domové telefóny, videotelefóny - garážové vráta a automatické brány. Elektromontáže.

Výroba: - oplotenia na kľúč. Predaj pletiva, stĺpikov a príslušenstvo. Zemné práce minirýpadlá. Zámočnícke práce.

Zakázková kovovýroba - ploty, brány, dvere, mreže, ... činnosť - rezanie, sústruženie, vŕtanie, zváranie.

Obráběčství, zámočnícke práce a výroba: - stroje na zákazku - haly, hangáre a bunky nielen pre stavebné firmy - oceľové konštrukcie, kontajnery, regálové systémy, stožiare, prístrešky, vráta, brány.

Predaj, montáže: - plastové a hliníkové okná a dvere značky DOLS - sekčné garážové vráta Kružík. Murárske práce.

Zámočnícka výroba: -oceľové konštrukcia -vrata -brány -automatické dvere -rychloběžná vráta -závory -markýzy -oceľové zárubne. Hliníkový program YAWAL: -fasádní systém -zimní záhrady -výlohy -Dvere -dělící steny.

Predaj, montáže slovenských pletív, zváraných sietí a priemyselných panelov, chovateľských a lesníckych pletív, stĺpikov a vzpier, brán, bránok a príslušenstvo pre inštaláciu rôznych typov oplotenia.

Drevostavby Michlovský. Tesárstvo. - drevostavby, nízkoenergetické rodinné domy - záhradné domčeky, pergoly, altány - votavů, vikiere - vonkajšie terasy - brány, ploty - drevené obloženie.