Oplotenie pozemku pomocou plastového plotu, dreveného, betónového a pletivového plotu na základe rozmerov vášho pozemku. Majitelia áut nesmú zabudnúť na garážové brány, a to buď posuvné, sekčné rolovacie či priemyselné. Dbajte na ochranu svojho majetku.

Predaj a montáž garážových, sekcionálnych a rolovacích brán vrátane pohonov.

Výroba a inštalácia vonkajších a interiérových zábradlí, schodísk, lávok, brán a ďalších oceľových konštrukcií. Ponuka zámočníckych prác.

Pohony pre ovládanie bránovej a bránovej techniky. Sekčné vráta hriadeľové a reťazové. Rolovacie brány roletové nástrčné, roletové prevodové a roletové rúrkové.

Výroba, predaj, montáž, servis - vjazdové brány - garážové a priemyselné vráta - automatické pohony - závory

Sme pražská firma, zaoberáme sa výrobou a predajom pohonov pre krídlové brány, posuvné brány, závory, garážové vráta. - elektrické závory - garážové vráta - sekcionálne brány - rolovacie brány - priemyselné vráta - sekcionálne brány - rolovacie brány - výroba brán, brán, plotov. - automatické vjazdové systémy značky CAME - ...

Výroba plotov, madiel, zábradlia a vrát.

Distribúcia pohonov pre vráta a brány a automatické dvere.

Internetový predaj, e-shop: - plastové, drevené a pletivové ploty -terasové dlaždice, terasové dosky -hranoly -príslušenstvo -záhradný nábytok.

Dodávka a montáž brán priemyselných, garážových a vjazdových brán a závor, roletových mreží, roliet a žalúzií.

Výroba, dodávka, montáž, servis: -predokenné rolety (ALU, PVC) -nadokenné rolety -garážové brány (rolovacie a sekcionálne) -priemyselné vráta -bránové systémy -automatické závory -navíjacie mreže -žalúzie -brány -pojazdové-nesené -PVC-clony -rýchlonavíjacie brány.

Zámočníctvo a zváranie. Opravy hliníkových a nerezových dielov a doplnkov na autá alebo motorky - rozvody klimatizácií - olejových vaní - stúpačiek - rámov - iných dielov a zariadení.

Zámočníctvo Michal Jurčo - sa zameriava na výrobu: - zákazková kovovýroba - zámočnícke práce - vráta - brány - brány s pojazdom - oplotenie - ploty - mreže - nerezové zábradlia - kovové schody, schodiská vnútorné i vonkajšie - drôtené programy - kovové prvky na vybavenie kuchýň.

Dodávka, montáž: - plastové, drevené okná - dvere - garážové vráta - žalúzie

Predaj, montáž, servis: -priemyselné rýchlobežné vráta.

Výroba, montáž, dodávka, servis: -rolety - hliníkové a PVC - predokenné, nadokenné -rolety osadené pod omietku -roletové skrine na omietanie -kombinácia roliet s protihmyzovou sieťkou -rolety do obvodových stien domčekov -garážové vráta - rolovacie, zasúvacie, sekčné, výklopné -priemyselné vráta - rolovacie, sekčné -vjazdové ...

Zámočníctvo - výroba a montáž plotových dielcov a brán vrátane drevených výplní, drobné zámočnícke a sústružnícke práce, výroba kľúčov. Predaj: - vodou riediteľné farby - emaily - luxoly - riedidlá - maliarske farby - potreby pre maliarov - lacné stáčané saponáty.

Práca: -zámočnícke. Výroba: -brány, mreže, ploty. -schodisko.

Poradenstvo v oblasti riadenia výroby a poskytovania služieb, životného prostredia, ekonomiky a finančníctva. Ponuka služieb: - zavedenie systému manažérstva kvality, enviromentálneho manažmentu a bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci Kompletne zaistíme všetky činnosti nevyhnutné pre získanie certifikátu. 100% pozáručný servis a ...

Zámočníctvo Výroba mreží, otváranie bytov, zámočnícka údržba domov, montáže bezpečnostných štítov a závor, montáž zámkov, oplechovanie dverí

Predaj, montáž - garážové vráta - vjazdové brány, ploty

Remeslá, výroba - kováčske práce - zámočnícke práce Výroba - trezory pre nápojové a predajné automaty Vinotéka

Práca: -zámočnícke -zváranie Kovovýroba: -mreže -schodisko -zábradlie -ploty Výroba: -oceľové konštrukcie

Stolárstvo, výroba: - kuchyňa - vstavané skrine - ploty - zábradlie

Výroba a montáž: - vjazdové brány nesené, posuvné, krídlové - automatické pohony - automatické závory - garážové brány rolovacie, vyklápacie a sekčné. Výroba: - oceľové konštrukcie. Zámočnícke práce na zákazku.