Záhrada je neoddeliteľnou súčasťou rodinného domu. Vybavte ju záhradným nábytkom - stoly, stoličky, kreslá, detský nábytok, hojdačky, ratanový nábytok a pod. Nezabúdajte ani na jej údržbu pomocou trávnych kosačiek, krovinorezov či ručne nesených strojov.

V našom obchode nájdete širokú škálu rezaných i črepníkových kvetín, mnoho zaujímavých a praktických floristických dekorácií z kvetov živých aj umelých, výzdobu pre čas dušičiek, Veľkej noci alebo Vianoc, ale aj drobné darčeky pre potešenie a skrášlenie vášho všedného dňa.

Výroba, práca: -truhlárske -kuchyňa -záhradný nábytok -skrine -postele.

Celororočná údržba a opravy ciest, komunikácií, parkovísk, chodníkov a nehnuteľností. Čistenie fasád, objektov, priemyselných a výrobných technológií, vodných tokov. Údržba zelene a kultivácia pozemkov, krajinotvorba. Regenerácia prírodných plôch, parkov, industriálnych a priemyselných zón.

SALEX trade spol. s r.o. sa zameriava na predaj ručného, pneumatického, automobilového a aku náradia a záhradnej techniky.

Predaj: -hobby-potreby, potreby pre domácich majstrov.

Projekty a realizácie novostavieb i rekonštrukcií. Návrh rodinného domu aj s 3D vizualizáciou. Kompletná projektová dokumentácia. Vybavenie stavebného povolenia. Realizácia a skolaudovaný stavieb. Spolupracujeme so záhradnými architektmi a dizajnérmi. Pomoc s financovaním stavieb.

Projektovanie, realizácia a údržba zelených priestorov - záhradná a krajinná tvorba. Záhradná architektúra.

Výroba, dodávka, predaj, montáž: - nádrže na septiky - nádrže zo stenových prvkov - bazény.

Kvetinárstvo. Služby: -rozvoz kvetov -svadobná väzba -smútočná väzba -sviatočný kvietok -hrnčekové kvety.

Kvetinárstvo. Služby: -rozvoz kvetov -svadobná väzba -smútočná väzba -sviatočný kvietok -hrnčekové kvety.

Realizácia, údržba záhrad: - výsadba - trávny porast - vertikulácia - hnojenie - chemické odburiňovanie - výrub, zdravotné rezy stromov.

Práca: - zámočnícke - drobná údržba bytov a domov - údržba záhrad - hodinový manžel.

Lukáš Bandry podniká v oblasti záhradníctva: -výsadba stromov, rastlín a kríkov - vypratovacie služby - záhrad, pôdy, garáží - výkopové práce - výrub rizikových porastov a pod.

Kompletné riešenie usporiadania všetkých vecí v garáži, technickej miestnosti, práčovne, dielne či záhradnom domčeku. Úložný systém 3wall® frívóól zaistí ucelené, hospodárne, efektívne, využitie interiéru Vašich nebytových priestorov, či už sa jedná o garáž, predajňu, dielňu, sklad, technickú miestnosť alebo napríklad záhradný domček. Jedná sa ...

Firma Bazény Zlín s.r.o. sa už od roku 1994 špecializuje na stavbu bazénov Desjoyaux. Zaisťuje výstavbu bazénov na kľúč, a to komplexne od návrhu až po uvedenie do prevádzky. Na základe dlhodobých skúseností Vám ponúka: - výstavbu bazéna - montáž bazéna - filtráciu bazéna - vírivky - zastrešenie bazéna - bazénové doplnky - servis ...