Zvažujete kúpu bazénu? Poradíme vám s výberom či už nadzemného bazénu, zapusteného alebo nafukovacieho. Nezabudnite si k bazénu zakúpiť aj bazénový vysávač, fólie, schodíky, ochranné sieťky, bazénovú filtráciu, či chlórové tablety na dezinfekciu bazéna.

Výroba: - plastové bazény - žumpy - jazierka, vodomerné šachtice - poklopy na studne - zastrešenie bazénov (polykarbonátové kryty). Predaj bazénovej a jazierkovej technológie.

Výroba, predaj, dodávka, montáž: - bazény, bazénové príslušenstvo - zastrešenie - vírivé vane - infrasauny - čistiarne, nádrže. Sídlo spoločnosti: - Zbraslavská 55, Praha 5 - Malá Chuchle.

Stavebná firma. Stavebná činnosť: -výstavba bazénov v interiéri aj exteriéri -obkladačské práce, pokladanie dlažby -kontaktné zatepľovanie fasád -stavebné úpravy.

Projekcia, montáž, výroba, servis, oprava: - nerezové bazény - verejné (aquaparky, kúpaliská, športové a kryté bazény), súkromné (hotelové, whirlpooly, rodinné, ochladzovacie). Komplexné dodávky technológie úpravy vody.

Zváraním PVC fóliou. Predaj, rekonštrukcia: - bazény - bazénové technológie.

Stavebná firma Emil Ferenc so sídlom v okrese Nový Jičín sa viac ako 15 rokov zaoberá kompletnou stavebnou a murárskou činnosťou. Špecializujeme sa predovšetkým na stavbu plotov a zámkových dlažieb rôznych formátov, stavbu bazénov, betonárske a kanalizačné práce, podlahové práce. Súčasťou našej činnosti sú aj všetky murárske práce na ...

Predaj a montáž tepelných čerpadiel, kúrení a bazénov.

Predaj, servis: - zariadenie Kärcher. Stavba, predaj: - bazény - jazierka vonkajšie, vnútorné. Strešná izolácia.

Predaj: - bazénová chémia - vonné esencie pre sauny - bázené - vírivky.

Stavebná činnosť: - rekonštrukcia bytov a bytových jadier - elektroinštalácia na kľúč - inteligentné domy - generálne opravy elektroinštalácií v bytových domoch aj v administratívnych budovách - zateplenie domu Ďalej zaistí výstavbu bazéna. Kúpeľne na kľúč, kuchyňa a nábytok na mieru. Inžinierska činnosť a projekčné práce.

Firma Pavel Kuźnik z Opavy sa špecializuje na výrobu a predaj plastových bazénov, zastrešenia a všetkého bazénového príslušenstva. Okrem štandardných geometrických tvarov bazénov sme schopní vyrábať aj veľmi atypické tvary, podľa požiadaviek našich zákazníkov. Ďalej náš výrobný program zahŕňa plastové nádrže, vsakovacej nádrže, jímky, septiky a ...

SINEKO Engineering s.r.o. sídliaca v okrese Nový Jičín poskytuje už od roku 1994 svojim zákazníkom komplexné služby v oblasti riešení odpadových vôd pre domácnosti, investičnú výstavbu a ľahký priemysel. Ponuka produktov a navrhneme, vyrobíme a inštalujeme priamo pre vás, podľa vašich požiadaviek. Vďaka dlhoročným skúsenostiam v oblasti ...

Rekonštrukcie, výroba, montáž, servis a poradenstvo: - verejné kúpaliská a kryté bazény z nereze - aquaparky vrátane atrakcií - nerezové rodinné, hotelové, saunové bazény a whirlpooly - nerezové rehabilitačné bazény - nerezové záhradné vane. Sme držiteľom certifikátu ISO 9001, ISO 14001,ČSN OHSAS 18001, ISO 3834-2, DIN 18800-7.

Stavebná firma GEBAUER stavebné práce s.r.o. vykonáva výstavbu rodinných domov, bytových i nebytových budov, základy stavieb, pokládku vonkajší a zámkovej dlažby a ďalších spevnených plôch ako sú parkoviská, príjazdové cesty a podobne. Ďalšia našu aktivitou je prenájom stavebných strojov s obsluhou. Sídlo našej firmy nájdete v meste Vítkov, časť ...

Výstavba: - plynovody, vodovody, kanalizácie. Výroba: - plastové výrobky pre stavebníctvo: - bazény - plastové jímky - iné plastové výrobky. Všetko vrátane kompletnej dodávky. predaj: - bazénové príslušenstvo: - filtrácia - chémia - vysávače - kolektory (ohrev vody) - krycie plachty (solárne) - zastrešenie - ...

Predaj, e-shop: - trampolínové sety, doplnky, príslušenstvo - trampolíny - bazény - altány - záhradné zostavy, stoly, stoličky a kreslá.

Výroba: - plastové bazény - domové čistiarne odpadových vôd bez nárokov na elektrickú energiu.

Predaj, realizácia, servis: - bazény - vírivky - zastrešenie k bazénom - príslušenstvo k bazénom.

Výstavba, rekonštrukcia, servis, oprava: - bazény vnútorné, vonkajšie, verejné, súkromné - mobilné zastrešenie bazénov - whirpooly - sauny.

Predaj: - bazény - zastrešovacie systémy - vírivky - sauny.

Nástreková izolácia. Stavebná firma, výstavba: - rodinné domy na kľúč - kanalizácia - oprava, rekonštrukcia - chodníky - bazény - altány - pivnice. Sídlo firmy: - Hodoňovice 211, Baška.