Zvažujete kúpu bazénu? Poradíme vám s výberom či už nadzemného bazénu, zapusteného alebo nafukovacieho. Nezabudnite si k bazénu zakúpiť aj bazénový vysávač, fólie, schodíky, ochranné sieťky, bazénovú filtráciu, či chlórové tablety na dezinfekciu bazéna.

Viacúčelové záhradné a ochranné siete

Predaj, maloobchod: -bazénová chémia -bazény -sauny -vírivé vane.

Výroba a montáž - fínskej sauny - infrakabíny - vonkajšie sauny.

Dodávka, predaj, montáž - bazény - bazénové vane - filtrácia, osvetlenie, ohrev vody bazénov.

E-shop: - infrasauny - mobilné vírivky - mobilná klimatizácia - skákacie atrakcie - trampolíny

Ponúkame služby v oblasti rekonštrukcií aquaparkov, plaveckých bazénov, hotelových, školských či privátnych bazénov, whirlpoolov, wellnesových zariadení.

Distribúcia, predaj vírivých bazénov a víriviek Softub.

Dizajnové štúdio - originálne návrhy interiérov aj exteriérov - stavebné projekcie, projektovanie - poradenstvo, predaj bazénov.

Vyrábame a predávame privátne a verejné bazény - keramické, fóliové, akrylátové (montáž aj servis); vonkajšie zastrešenie bazénov.

E-shop - záhradná technika - bazény - grily - sauny - ručné kosačky - záhradné domčeky - záhradný nábytok - náradie - kachle, ohrievače - autodiely, autodoplnky.

Výstavba, dodávka, montáž, servis: -bazény

Naša spoločnosť začala činnosť v roku 1991 maloobchodným predajom drogistického a papiernického tovaru. Sortiment sa postupne rozrastal a ku koncu roka 2000 sme už evidovali viac ako 5 700 položiek výrobkov, ktoré ponúkame na cca 70 m2 predajnej plochy. Ponúkame osvedčenú bazénovú chémiu CLEAR WATER CL, ktorá zaručuje krištáľovo čistú vodu ...

Realizácia - komplexné vybavenie interiéru vrátane služieb architekta - grafické návrhy - kúpeľňový nábytok - bazény - obklady - dlažby - vybavenie kúpeľní.

Výstavba rodinných domov, rekonštrukcia a prestavba záhradných domov a prístreškov, pergol, drevostavieb a bazénov.

Návrh prírodných bazénov, jazierka na kúpanie. Firma Ekopool je jediný autorizovaný partner rakúskej firmy Biotop v Českej republike. Náš tím je plne pripravený zrealizovať Vaše predstavy budúceho bazéna ruka v ruke s udržateľným rozvojom a prírodou.

Dodávka a predaj: - bazénová chémia - osvetlenie - vodné atrakcie - protiprúdy - hydromasážne bazéniky - vírivky.

Výroba a predaj bazénov vnútorných aj vonkajších.

Výstavba rodinných domov, rekonštrukcia bytových i nebytových priestorov, podkrovných vstavieb, stavby bázeňov

Stavba, montáž, rekonštrukcia, servis - bazény - zastrešenie - príslušenstvo a bazénové chémie

Dodávka, predaj, montáž: -bazény -whirpooly -fontány -jazierka -parné kabíny -sauny -bazénová chémia -zastrešenie

Dodávka, montáž, oprava, servis, údržba: - bazény - príslušenstvo

Veľkoobchod: -fotomateriál -bazénové príslušenstvo

Veľkoobchod, maloobchod, špecializovaný maloobchod, e-shop, eshop, i-shop, ishop, predaj stavebnej chémie, bazénová a jazierkové chémia, domáca chémia a čističov, peny, tmely, silikóny, lepidlá, prísady, AdBlue, DRYZONE špecializovaný materiál pre hydroizolácie a cestný program opráv Autodoprava osobná aj nákladná Skladovacie služby, kompletný ...