Starostlivosť o záhradu je občas veľkou príťažou. Pravidelné upratovanie, výsadba stromčekov a rastlín, realizácia terénnych úprav, hĺbenie jazierok, pokládka trávneho koberca. Všetky tieto krajinárske, parkové a záhradné úpravy dokážu oživiť každý pozemok

Tvorba zelených striech, strešných záhrad a zelených fasád.

Zakladanie a údržba zelene. Záhrady poradenstvo a konzultácie, návrhy, projekty, realizácia a údržby záhrad, zakladanie a údržba trávnikov, zavlažovacie systémy. Údržba zelene.

Úržba a úprava zelene, kompletný servis pre mestské časti, podniky, firmy, areály, každé ročné obdobie vrátane rizikového výrubu, prípravy pozemkov na stavbu, výstavba nových parkov. Rekultivácia záhrad. Upratovanie po kultúrnych akciách.

Stavebná činnosť. Vegetačné úpravy. Nákup a predaj nehnuteľností.

Záhradný design. Projektovanie, realizácia. Predaj a montáž drevených záhradných altánkov. Zaistenie a sprostredkovanie - automatické závlahové systémy, drevené stavby na mieru a kamenárske práce.

Práca v záhradách, záhradnícka činnosť -kosenie trávy -odstránenie nadmerne urastených tráv a porastov -likvidácia náletových drevín a kríkov - výrub stromov -rytie a orba ( systém Vari) -terénne úpravy -zakladanie trávnikov a záhrad a ďalšie.

Dodávky a montáže automatických závlahových systémov vrátane realizácie záhrad.

Prenájom: - čistiace stroje. Upratovanie: - domácností, byty - firmy, kancelárie - okná. Čistenie: - koberce, čalúnenie.

Realizácia a údržba zelene. Špecializáciou sa stala ARBORISTIKA - starostlivosť o vyrastené dreviny - výrub stromov i rizikové, údržba a orezy stromov.

Stavebná firma, činnosť: -dodávka, opravy (aj havarijné), čistenie domových kanalizácií, kontrola kanalizácie kamerovým systémom -inštalácia voda, kúrenie, havária nonstop 774 328 798 -opravy, revízia komínov -zemné, demolačné a upratovacie práce vrátane likvidácie odpadov a stavebnej sutiny -kompletné stavebné práce -drevostavby na kľúč, ...