Starostlivosť o záhradu je občas veľkou príťažou. Pravidelné upratovanie, výsadba stromčekov a rastlín, realizácia terénnych úprav, hĺbenie jazierok, pokládka trávneho koberca. Všetky tieto krajinárske, parkové a záhradné úpravy dokážu oživiť každý pozemok

Pestovanie, predaj: - zmesi osív pre založenie kvetnatých lúk - semená, osivá liečivých rastlín - skalničky.

Upratovacia a bezpečnostná agentúra VVservis, s.r.o. ponúka profesionálne služby v oblasti upratovania, zabezpečenia a správy nehnuteľností, obchodných centier, škôl i bytových domov. Sídlime v Hradci Králové, našu pobočku nájdete v obci Kobylí, okres Břeclav. Upratovacie služby, upratovacia firma: - upratovanie obchodných centier, bytových ...

činnosť: - Arboristika - rez ovocných drevín - návrh, výsadba, údržba záhrad - dodávka závlahových systémov - chov oviec - strihanie oviec, úprava paznechtov.

služby: - údržba záhrad a zelene - lesnícke práce - ťažba, pestovné činnosť - upratovanie klestu

služby: - zakladanie a údržba zelene - pestovanie a predaj okrasných drevín, vianočných stromčekov a ozdobného klestu - sušenie reziva. Požičovňa, prenájom: - záhradná a poľnohospodárska technika

činnosť: - sekanie, práca krovinorezom - práca s motorovou pílou.

služby: - parkové, sadové, krajinárske úpravy - Arboristika.

Návrhy, realizácia, údržba: - záhrady, záhrad predaj: - vonkajšie okrasné rastliny

Ploty: - plotové podmurovky Zemné a výkopové práce minibager Bobcat E19, čelný nakladač Komatsu SK510, AVIA kontajner 10t Pokládka: - zámkové dlažby, výkopy na kanalizácie, elektrinu, vodu a pod. Vŕtanie dier pr.200 a 400 mm pre stĺpiky. Návrhy a realizácia: - okrasné záhrady - automatické závlahy

Služby - starostlivosť o zeleň - záhradná a krajinná architektúra - údržba záhrad a krajiny - rekonštrukcia a revitalizácia historických parkov a záhrad.

Záhradný ateliér GAP Vám ponúka komplexné služby v oblasti záhradnej a krajinnej tvorby.

Návrhy, realizácia: - kúpacie jazierko - riešenie malej záhrady - záhrada s trávami - strešná záhrada.

Realizácia a údržba záhrad - návrhy a realizácia záhrad - zakladanie trávnikov, skaliek, jazierok - výsadba drevín, kvetináčov - výrub stromov - údržba a kosenie trávnikov.

Prepravné služby - nakládka a vykládka sypkých hmôt menšieho množstva - preprava stavebného materiálu. Údržba zelene - zakladanie trávnikov, kosenie trávy - výsadba ovocných stromov a parkových rastlín. Stavebná činnosť - výkopové práce - búracie práce. Výroba kovových konštrukcií - zábradlia a kovové diely. Technické služby - ...

Záhradníctvo: -projekty, realizácia živej a umelej zelene -dodávky okrasných záhrad na kľúč -zemné práce -zakladanie a ošetrovanie trávnatých plôch -pokladanie trávnatých kobercov -rez a výrub v extrémnych podmienkach -kvetinová výzdoba interiérov -zavlažovacie systémy (GARDENA). Záhradná architektúra.

Činnosť - maliarske a natieračské práce - drobné murárske práce - pokládka plávajúcich podláh, - montáž nového nábytku - záhradkárske práce, osadzovanie a údržba okrasných záhonov - stavba pergol a altánov.

Návrhy a realizácia záhrad - údržba a obnova zelene - pokládka trávnych kobercov a zakladanie trávnikov - požičovňa stroja na kultiváciu a modeláciu terénu - návrhy a realizácia závlahových systémov.

Činnosť: - zemné práce - výkopové práce - záhradné a terénne úpravy - pokládka zámkovej dlažby - základy stavieb - výkopy bazénov - výkopy kanalizácie - výkopy inžinierskych sietí.

Činnosť: - výrub a ošetrovanie stromov - rizikové výrub - výškové práce

Návrh, realizácia, údržba: - záhrady, záhrad

Lesnícke a záhradné práce - výrub stromov - štiepenie a drvenie vetiev - zrezávanie a porez stromov.

Stavebná činnosť - pasívne domy - nízkonenergetické stavby - rekonštrukcia domov, prestavby na pasívne domy. Realizácia prírodných jazierok.