Starostlivosť o záhradu je občas veľkou príťažou. Pravidelné upratovanie, výsadba stromčekov a rastlín, realizácia terénnych úprav, hĺbenie jazierok, pokládka trávneho koberca. Všetky tieto krajinárske, parkové a záhradné úpravy dokážu oživiť každý pozemok

vykonáva - záhradnícke úpravy - záhradná architektúra - starostlivosť o zeleňnávrhy a Vykonávanie osobitných - záhrady - jazierka Záhradníctvo - okrasné dreviny - ovocné stromčeky

Bagrovanie zemné, výkopové práce Vykonávame bagrovanie výkopy základov na dom, plot, výkop bazénov, nádrží, zvodov, drenáže, vodovode kanalizačné prípojky a ďalších inžinierskych sietí. Vykonáme akejkoľvek práce 1, 8t minibager, ktorý nepošlape trávu, nezničí dlažbu, všade sa vyjde, ale zvládne výkonom čo veľké bagre .. ďalej zabezpečujeme ...

služby: -studny -vyhledání vodných zdrojov -vŕtanie studne -vodovodní prípojky -čerpací skúšky -analýzy vôd, pôd a odpadov -analýzy v poľnohospodárstve -stavebné geologické prieskumy -likvidace nebezpečných odpadov -posudková činnosť EIA -zavádění systémov kvality ISO 9000, ISO 14000, EMS. montáž: -cerpadlo a vodárne -tepelné ...

Záhradné centrum v Jihlave. Predávame dreviny, ovocné stromy, trvalé a balkónové rastliny. Projektovanie a realizácia záhrad.

Volám sa Radek Janík a špecializujem sa na remeselnú činnosť. Sídlime v okrese Třebíč a mojím hlavným cieľom je uspokojiť potreby a priania zákazníkom, ktorým môžem pomôcť s obkladmi a omietkami, drobnými opravami, montážou a demontážou nábytku a údržbou domu a záhrady. Ďalej sa zameriavam na výmaľbu stien a tapetárske práce a ponúkam Vám tiež ...

Meranie dielov a súčiastok Kontrola správnej funkčnosti dielov a súčiastok podľa predpisu Oprava jednotlivých dielov a súčiastok Dokončovacie práce na výrobkoch nadpráce (Drobné úpravy dielov, opravy, čistenie dielov a všetka manuálna práce) 200% KONTROLA KVALITY Služby v oblasti FACILITY Servise Vonkajšie upratovanie a údržba priestorov a ...

Jan Musil sa špecializuje na zemné a výkopové práce, svahovanie, terénne úpravy a prevádzkuje požičovňu náradia.

Josef Husák sa špecializuje na stavebné práce, terénne úpravy, pokládku zámkovej dlažby a vyrába a montuje lesné závory.

Oprava, rekonštrukcia, údržba: -cesty, komunikácia -mosty, priepusti -motorové vozidlá -odstránenie stavby, demolácie -letná, zimná údržba -odstránenie snehu -zemné práce -práca autožeriavom -čistenie kommunikácie -upratovacie -upratovanie zelene -osadzovanie dopravnej značky a zrkadla -požičiavanie dopravných značiek.

Návrh, realizácia: -záhrady -interiéry črepníkovými rastlinami -kompozícia zo sušených rastlín.

Činnosť: -výchovný rez, -údržba korún urastených stromov, -inštalácia bezpečnostných väzieb -zastrešenie dutín -rizikové výrub -ochrana drevín pri stavebných činnostiach -realizácia nových výsadieb -špeciálna práca vo výškach.

Ing. Andrea Šujanová sa zameriava na záhradnú krajinársku architektúru, medzi poskytované služby sa radí zabezpečenie projekčnej činnosti, realizácia výsadieb, konzultácie a poradenstvo.

Služby: - údržba ochranných pásiem - pozdĺž elektrovodov, vodných tokov, železničných tratí, ciest. - výrub náletových porastov, kroviská - likvidácia drevného odpadu štiepkovačom - údržba zelene - nátery železných konštrukcií - meranie, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení.

Údržba, úprava, realizácia: -zeleň, okrasné záhrady -terénna úprava záhrad, parkov, sadov a iných zelených plôch -sanačné a podobné práce.

Služby: -sadovnícke úpravy -krajinárske úpravy -údržba zelene -automatické závlahové systémy ihrísk, záhrad a parkov -pestovanie-športové trávniky -zakladanie-záhrady a nová zeleň -projekcia-futbalové ihriská, záhrady a zeleň -výstavba-futbalové ihriská -presné vyrovnávanie, systém LASER GRADER športové plochy -spracovanie pôdy ...

Poskytujeme služby súvisiace so starostlivosťou o stromy: - zdravotný rez - bezpečnostný rez - redukčný rez - likvidácia drevnej hmoty - výrub tradičnou metódou Výškové práce: - opravy a nátery strešných krytín, plechových striech - čistenie odkvapov - montáže a demontáže zariadení vo výškach

technické služby - stredisko dopravy, preprava veľkoobjemovými kontajnermi - stredisko odpadov, zberný dvor - stavebné práce, výstavba rodinných domov - údržba zelene, parkové úpravy - prevádzka chránené dielne.

Spoločnosť AVE CZ je jednou z najväčších spoločností na trhu odpadového hospodárstva, sanácií ekologických záťaží, demolácií, údržby komunikácií, komunálnych služieb a facility managementu. Na území Slovenskej republiky pôsobí od roku 1993. Medzi konkrétne činnosti spoločnosti AVE CZ patrí: - zvoz a odstránenie komunálneho a živnostenského ...

Práca: -staviteľstvo -izolácia striech (komplet) -zateplenie obvodového a vnútorného plášťa (panelové aj rodinné domy) -kamenické práce -kompletná montáž hál (subdodávkou) -balkónové zostavy (prefabrikované aj oceľové závesné systémy) -dodávka okrasných záhrad a jazierok.

Firma Moniny sa zaoberá návrhom a realizáciou záhrad, dekorovaním interiérov a exteriérov domácností a firiem, výrobou záhradného nábytku a mnoho ďalšieho.

Tomáš Havelka funguje ako hodinový manžel, ponúka drobné inštalatérske a stavebné práce, kosenie trávy, údržbu, vypratanie pivníc a mnoho ďalšieho.

Služby: -ekologická likvidácia drevín -lesné práce -spracovanie drevnej hmoty -výstavba poľných, lesných ciest -úpravy parkov.

Záhradníctvo - predaj a pestovanie kvetov a rastlín. Návrhy a realizácia záhrad.

Záhradnícke služby. Záhradnícke a doplnkové práce pre dom a záhradu: - kosenie rotačnou kosačkou - vertikulácia trávnika - práca s krovinorezom - úprava živých plotov - výsadba a rez ovocných stromov.

Garden Centrum. Záhradná architektúra: -projektovanie a zakladaní záhrady, terasy, balkóny, átria -realizace - malé vodné plochy -údržba - verejné a firemných plochy. predaj: -okrasné dreviny, trvalky, kôra, riečne kamienky. výzdoba: -interiéry.