Pestovanie rastlín, kvetov, stromov a kríkov je ovplyvnené použitím správnych chemických prípravkov, ako sú hnojivá, ochranné nástreky proti škodcom alebo špeciálna výživa pre zelené rastliny. Kúpte si pre svoju záhradu semená rastliny vysokej kvalite.

Kvetinárstvo - kvetinové väzby. Predaj: - kvety - rezané, črepníkové - keramika, kvetináče, obaly na kvety.

Kvetinové centrum. Kvetinárstvo Maloobchod, predaj: - kvety - rezané, črepníkové.

Kvetinárstvo. Maloobchod, predaj: - kvety - rezané, črepníkové. Kvetinové väzby.

Kvetinárstvo. Maloobchod, predaj: - kvety - rezané, črepníkové - darčekový tovar - keramika. Kvetinová väzba.

Kvetinárstvo - kompletný kvetinový servis, smútočná väzba, suchá a umelá väzba, žartovné kytice a koše, kytice, vence, viazanie a aranžovanie kvetov.

Kvetinárstvo. Široká ponuka čerstvých rezaných kvetov, črepníkových rastlín, keramika, sklo, sviečky a darčekové predmety, kvetinové obaly, sezónne dekorácie, dekorácie do interiéru, sušené väzby, doplnky.

Záhradné centrum, záhradníctvo. Ukážková okrasná záhrada. Predaj: - ihličnany, kríky, stromy - vyrastené dreviny - ovocné stomy a kríky - marhule, broskyne, slivky - slivka, čerešne, hrušky - ríbezle, egreše, maliny - sadba jahody, jednoplodiaca, stáleplodiaca - kanadské čučoriedky, muškáty, chrizantémy - vresy, rhododendróny, ...

Maloobchod a veľkoobchod - okrasné dreviny - kvety - skalničky - trvalky - ruža - azalky - balkónové kvety

Záhradníctvo, kvetinárstvo. Predaj: - okrasné dreviny, kríky - kvety - izbové kvety - trvalky, skalničky - ovocné stromčeky - záhradnícke substráty, hnojivá.

Kvetinárstvo. Predaj -rezané a črepníkové kvety, izbové aj vonkajšie - semená a cibuľoviny - hnojivá, chemické prípravky - substráty - keramické a plastové obaly a kvetináče - záhradkárske potreby - darčekové predmety - krmivá pre domácich miláčikov, chovateľské potreby.

Výroba, distribúcia: - biouhel - využitie pri kompostovaní, aplikácií je možné tiež zlepšiť vlastnosti pôdy. Biouhel je drvený materiál vyrábaný ako drevené uhlie.

Predaj, e-shop: - kvety Pobočky nonstop: Francúzska 34, Praha 2 tel.: 222 518 492 Tylovo námestie, Praha 2 tel.: 727 825 355

Špecializované záhradníctvo, Growshop V našom špecializovanom záhradníctve nájdete všetko potrebné od zeminy, hnojív, ventilácie, filtrov, umelého osvetlenia až po záhradné nožnice. Ďalej pre Vás dodávame rozvádzače vyrobené na mieru a regulátory prostredia. Samozrejmosťou je odborne preškolený personál od CANNA Dealer 2011 v spolupráci s Growman ...

Záhradníctvo, návrhy, realizácia: - záhrady - projekt budúcej záhrady vykonávame po konzultácii s klientom priamo na mieste - vychádzame z požiadaviek klienta, daného prostredia, konfigurácie terénu - ponúkame niekoľko cenových alternatív - poplatok za návrh záhrady je od 2, 000. - Sk podľa náročnosti - v prípade realizácie nie je ...

Predajňa kvetov. Ponúkame moderné kvetinové väzby, kvety pre ženy, kvety pre mužov, smútočné kytice, darčeky aj možnosť zostaviť si vlastnú kyticu.

Kompletný kvetinový servis na akcie: -kultúrne -spoločenské -športové -firemné -rauty či slávnosti. Všetko vrátane doručenia a naaranžovania na vopred dohodnuté miesto. Naša firma so sídlom v Hradci Králové zaisťuje taktiež on-line objednávky kvetov a ich dodávky nielen po SR ale aj v zahraničí. Zaisťujeme dodávkové služby za ...

- zaisťuje spracovanie návrhov záhrad a ich údržbu - architektonické návrhy a projekty záhrad. - záhradná architektúra. - zakladanie a údržba záhrad. - realizácia a údržba sadových a parkových úprav - celoročná údržba vekových plôch. - kvety pre interiér vrátane ich ošetrenie - záhradná a bytová keramika - záhradný a parkový ...

Záhradníctvo: - Darčeková, svadobná a pohrebná väzba. - Jarná sadba kvetov a zeleniny, balkónové kvety. - Sezónny predaj čerstvej zeleniny. - Záhradníctvo. - Väzba kvetov a vencov. - Sadba zeleniny a kvetov.

E-shop - bio produkty a prípravky na záhradu.

Predaj - keramika Predaj - keramika - sviečky - darčekové predmety - kvetinárstvopredaj - rezané, črepníkové kvety - rozvoz po Brne non-stop.