Pestovanie rastlín, kvetov, stromov a kríkov je ovplyvnené použitím správnych chemických prípravkov, ako sú hnojivá, ochranné nástreky proti škodcom alebo špeciálna výživa pre zelené rastliny. Kúpte si pre svoju záhradu semená rastliny vysokej kvalite.

Predaj - kvety - dekorácia Služby - rozvoz kvetov až do domu

Záhradnícke centrum 4500 m2. Záhradná architektúra. Väzba kvetov. Dekorácie, poradenstvo. Balkónové rastliny, trvalky, dreviny.

Kvetinárstvo. Maloobchod, predaj: -kvety. -keramika.

Dvořákovej stromčeky. predaj: - ovocné - okrasné dreviny - vianočné stromčeky - smreky, jedle, borovice - živé ploty. Záhradnícke práce: - výsadba stromov a živých plotov, úpravy záhrad.

Zaoberáme sa záhradnou architektúrou. Máme ako projekčnú kanceláriu, tak zákazkové kvetinárstvo. Urobíme vám vizualizáciu záhrady. Inštalujeme závlahové systémy. Sídlime v Kongresovom centre na Prahe 4.

Záhradníctvo, kvetinárstvo. E-shop, maloobchod, predaj: - rozvoz kvetov, kytíc do domu, donáška kvetov do domu - rezané, črepníkové kvety, sadenice - okrasné a ovocné stromy, kríky - sadenice, semená, cibuľoviny - hnojivá.

Záhradníctvo. Pestovanie, predaj okrasných kvetín a ovocných stromčekov: - ibištek - hrušky - maliny - jablone.

Záhradníctvo, predaj, e-shop - ibišteky, kríky a stromčeky.

Záhradníctvo, okrasná a ovocná škôlka - Ing. Jan Bielmacz ponúka na predaj široký sortiment rastlín pre Vašu záhradu. Nájdete u nás celú radu odrôd ovocných stromčekov, ihličnany, ruže, okrasné kríky i popínavá dreviny. Sídlime v obci Kozolupy, okres Beroun. Záhradníctvo, ovocná škôlka, predaj: Ovocné stromčeky, kríky: - marhule, slivky, ...

Výroba, predaj: -umelé kvety, stromčeky -bonsaje -dekorácia interiérov. Maloobchod, predaj: -kvety, kvetinárstvo -darčekové predmety, tovar -darčeky.

Kvetinárstvo, predaj: -kvety, väzba, aj v kvetináči -rastliny -moderná a jemná dekorácia do domu aj záhrady. Kvetinové zásielková služba.