Pestovanie rastlín, kvetov, stromov a kríkov je ovplyvnené použitím správnych chemických prípravkov, ako sú hnojivá, ochranné nástreky proti škodcom alebo špeciálna výživa pre zelené rastliny. Kúpte si pre svoju záhradu semená rastliny vysokej kvalite.

Predaj, eshop vzácne kvety. Predaj kaktusov, sukulentov.

Kvetinová sieň. Predaj: -kvety, doplnkový a dekoračný tovar -viažeme darčekové a svadobné kytice, smútočnú väzbu -aranžujeme oslavy, interiéry -na prianie zákazníka objednávku doručíme. Kvetinová sieň Ivanovice, Komenského 648/15, Ivanovice na Hanej, 724 592 357

Predaj: -postreky, prostriedky proti hmyzu -hnojivá -rašelina.

Vinotéka. Kvetinárstvo Maloobchod, predaj: -víno -kvety -darčekové predmety.

Kvetinárstvo: - široké spektrum väzieb kytíc a vencov, ako sú svadobné, slávnostné, sezónne a smútočné. Ďalej rezané kvety, sezónne, viacročné a izbové črepníkové kvety, kvetináče, sviečky, hnojivá, semená, stuhy a ďalší tovar z odboru kvetinárstvo a záhradníctvo.

Záhradné centrum a bonsaj centrá, návrhy záhrad. Predaj a zákazková výroba plastík a sôch. Sochy a plastiky z betónu, dreva, kameňa -kombinované techniky do interiérov aj exteriérov -sochy podľa vlastných návrhov -pestovanie a predaj bonsajov -okrasné rastliny v nádobách -predaj okrasných drevín -keramické nádoby a bonsai misky -predajná ...

Maloobchod, predaj: - kvety - ovocie - zelenina. Kvetinárstvo.

Predaj, e-shop: -semená, hnojivo, hnojivá - príslušenstvo na pestovanie rastlín a zeleniny. Špecializované BIOzáhradníctvo so zameraním na chilli papričky, okrasné a izbové rastliny a zeleninu.

Kvety Kamilia Kvetinárstvo. Služby: -svadobné a slávnostné kytice -kvetinové aranže -aranža zo suchých a exotických kvetín -smútočná väzba -keramika a doplnky -rozvoz kvetov na objednávku.

Predaj: - ovocie a zeleniny - kvety.