Pestovanie rastlín, kvetov, stromov a kríkov je ovplyvnené použitím správnych chemických prípravkov, ako sú hnojivá, ochranné nástreky proti škodcom alebo špeciálna výživa pre zelené rastliny. Kúpte si pre svoju záhradu semená rastliny vysokej kvalite.

predaj - netradičné cukrárske zákusky Výroba - netradičné cukrárske zákusky predaj - darčekový tovar kvetinárstvo

Predajňa kvetov Výstavná floristika Svadobná floristika Spolupráca s pohrebným ústavom Pohreby na kľúč od A do Z Veľkonočné, dušičkové a vianočné dekorácie záhradkárske potreby, substráty, hnojivá, mulčovacie kôry.

Záhradný architekt Simona Burešová ponúka profesionálne záhradnícke služby a záhrady na kľúč. Vykonávame aj rekonštrukcie starých záhrad, interiéry zimných záhrad, záhradné úpravy v okolí firiem, údržbu. V našom záhradníctve nájdete všetko pre vašu záhradu: Predaj, služby: -izbové a vonkajšie rastliny -svadobné a smútočné väzby -ovocie ...

Predajňa kvetov. Ponúkame moderné kvetinové väzby, kvety pre ženy, kvety pre mužov, smútočné kytice, darčeky aj možnosť zostaviť si vlastnú kyticu.

Veľkoobchod: -osiva -záhradkárske potreby.

Kvetinárstvo. -REZANÉ KVETY -veľký výber podľa príležitosti -HRNKOVÉ KVETY -celoročná ponuka širokého sortimentu izbových a sezónnych vonkajších rastlín -ŽIVÁ A SUCHÁ ARAMNŽMÁ - stála ponuka podľa ročného obdobia alebo spracovaná na objednávku, možnosť konzultácie a inštalácie v interiéri -SEZÓNNA PONUKA SVADOBNÁ VÄZBA - svadobné kytice.

Zaisťujeme aj rozvoz kvetov po Brne a okolí. Kvety Eufloria - zaistíme svadobnú floristiku, kvetinové aranže, kvetinovú výzdobu, vypichované aranže na stôl-ikebany, aranže vo farbách Vášho loga či zameranie firmy, sezónnu výzdobu, originálne kytice pre prednášajúce, účinkujúce či významné osobnosti, kvety pre tanečné školy, plesy, divadlá, ...

Kvetinárstvo, predaj kvetov: - väzby kvetov svadobných, smútočných, príležitostných i netradičných - aranžovanie interiérov.