Pestovanie rastlín, kvetov, stromov a kríkov je ovplyvnené použitím správnych chemických prípravkov, ako sú hnojivá, ochranné nástreky proti škodcom alebo špeciálna výživa pre zelené rastliny. Kúpte si pre svoju záhradu semená rastliny vysokej kvalite.

Záhradníctvo, kvetinárstvo. Pestovanie, predaj, maloobchod: - azalky, rododendrony. Prevádzkárne: - Kvetinárstvo v NS Jednota, Raškovice 401, tel.: 728451403 - Kvetinárstvo NS Ješter, Frýdek-Místek, tel.: 602 435 072.

Pestovanie a predaj: - balkónové kvety, rastliny. Sadba: - kvety - zelenina - sirôtky - chryzantémy črepníkové a rezané. Smútočná a dušičková väzba. Kvetinárstvo. Realizácia a údržba zelene. Predaj: - dreviny.

Kvetinárstvo. Predaj: - kvety. Kvetinová sieň: - viazanie, väzba slávnostná, smútočná, suchá, svadobná. -donášková služba

Darčekové koše a balíčky, kvetinové dekorácie a väzby, svadobné väzby a dekorácie.

Pestovanie a predaj okrasných drevín, trvaliek, skalničiek, sezónnych balkónových a záhonových rastlín a zeleninovej sadby. Predaj substrátov a hnojív, chemických prostriedkov na ochranu rastlín, kvetináčov a nádob. Kvetinárstvo - rezané a črepníkové kvety, slávnostná, smútočná a dušičková väzba. Predaj: - okrasné stromy a kríky, trvalky, ...

Zasielateľská služba - kvety Kvetinárstvo