Pestovanie rastlín, kvetov, stromov a kríkov je ovplyvnené použitím správnych chemických prípravkov, ako sú hnojivá, ochranné nástreky proti škodcom alebo špeciálna výživa pre zelené rastliny. Kúpte si pre svoju záhradu semená rastliny vysokej kvalite.

BARKONA SNAILS s.r.o - hubová farma. Výroba a predaj hubových sadieb pre profesionálnych i amatérskych pestovateľov (Hliva ustricová - Pleurotus ostreatus, Hliva kráľovská - Pleurotus eryngii, Húževnatec jedlý - Shiitake, Trsnatec - Grifola frondosa, Korálovec ježatý - Hericium erinaceus.

Firma RENETA je rodinný podnik, ktorý sa zaoberá projekciou, výsadbou a údržbou záhrad. Naša práca je nám zároveň koníčkom a preto Vám vždy radi poradíme s akýmkoľvek dotazom v oblasti záhradníctva či pestovania. Predaj: - ovocné stromčeky a kríky - okrasné stromčeky a kríky - dreviny, rastliny - kvety (letničky, trvalky, skalničky, rezané ...

Záhradníctvo, okrasná škôlka. Predaj: - listnaté dreviny - ovocné stromčeky - ihličnaté stromy a kríky - skalničky - trávy a bambusy.

Predaj rezaných, črepníkových, sušených a umelých kvetov a Hand made výrobkov, napr. bižutériu, patchworkový tovar, maľovanie portrétov na zákazku a energetické obrázky. Rozvoz kvetov. Ďalej sa zaoberáme ezoterikou - intuitívny tarot, terapia EFT, intuitívna masáž, Reiki, automatická kresba atď.

Predaj kvetov - kvety, kvetinové väzby - výzdoba interiérov, dekorácie, aranžmán - doručovanie kvetov.

Kvetinárstvo. Predaj, maloobchod: - kvety rezané aj črepníkové - izbové rastliny - kvetinové väzby

Kvetinárstvo. Predaj: -kvety rezané aj črepníkové -izbové rastliny -kvetinové väzby

Obchodná činnosť: - priemyselné hnojivá pevné a kvapalné - pesticídy - spracovanie rastlinných produktov - osiva. - agroslužby - mlynárstvo - predaj pohonných hmôt - krmivárstvo. Výroba: - kŕmnych zmesí pre chovateľov dobytka a domácich zvierat - systém precízneho poľnohospodárstva a poradenstva- PREFARM