Skrášlite svoj exteriér a nechajte si navrhnúť záhradu na zákazku. Záhradný architekti vypracujú trojrozmerný návrh na mieru, zvolia vhodné rastliny, dekorácie a umelé materiály, zostavia cenovú ponuku a zabezpečia realizáciu projektu záhrady.

Pestovateľská škôlka rozchodníkov, netraskov, zimovzdorných sukulentov a skalničiek. Služby, malobchod a veľkoobchod - záhradnícke služby - zákazková dodávka rozchodníkov pre zelené strechy - pestovanie a predaj okrasných rastlín - organizovanie výstav a veľtrhov - realizácia a stavba skaliek, poradenstvo.

Záhrady. Vykonávame všetky záhradnícke práce: návrhy, realizácia a údržba zelene, okrasné a kúpacie jazierka, trávniky a trávne koberce, strešné záhrady, automatické závlahové systémy, odborný rez a výrub stromov aj rizikové.

Vykonávame: - projekcia, realizácia a údržba záhrad, parkov a verejnej zelene - výrub stromov.

Projekcia, realizácia a údržba zelene - realizácia na kľúč - sadové úpravy - terénne úpravy - závlahy - výzdoba a aranžovanie interiérov.

Autorizovaný architekt v odbore Záhradná a krajinná architektúra - projekčná činnosť a sprostredkovanie realizácie objektov zelene.

Činnosť: - záhradnícke služby - návrhy a realizácia záhrad

Kvetinový ateliér - svadobný servis - floristika smútočná, jarná, vianočná, dušičková - darčekové koše - kvety do domu - poradenstvo a fytosanitárna služba. Projekcia, realizácia - záhradná a krajinná tvorba.

Služby: - zakladanie, regenerácia a údržba trávnatých plôch - pokládka, dodanie trávnych kobercov - montáž závlahových systémov - návrhy a realizácia záhrad, parkov

Záhradné centrum, predaj, e-shop, služby: - záhradnícke potreby - kvety, rastliny - návrhy a realizácia záhrad - montáž závlahové systémy - realizácia kúpacích a okrasných jazierok

Služby: - návrh, realizácia záhrad, - údržba verejnej zelene. - upratovacie, - zimná údržba chodníkov, komunikácií, - zemné, výkopové, terénne úpravy.

Služby: - projekčná činnosť, statika, - projektovanie záhrad a zavlažovacích systémov, - projekcia nosných častí a konštrukcií.

Záhrady Jihlavec. Služby: - návrhy, realizácia a údržba záhrad - výrub, prerezávanie stromov - závlahové systémy Predaj: - záhradná technika zn. Gardena

Záhradné centrum - návrh, realizácia a údržba záhrad - terénne úpravy záhrad - výsadba stromov a kríkov - celoročná údržba verejnej i súkromnej zelene - montáž závlahových systémov. Predaj - rastliny a kvety - listnaté stromy a kríky - ihličnaté stromy a kríky - ovocné dreviny - trvalky - letničky.

Realizácia a údržba záhrad - projekcia záhrad - pravidelná údržba zelených plôch - prevzdušňovanie, výživa a odburiňovanie okrasných trávnikov - výsadby urastených alejových stromov - výrub a ošetrovanie stromov horolezeckou technikou - tvorba a inštalácia detských hracích prvkov v záhradách a obciach.

Záhradníctvo: - pestovanie a predaj kvetov Služby: - návrhy a realizácia záhrad

Záhradníctvo: - projekcia a realizácia záhrad - údržba záhrad

Realizácia zelene: - terénne úpravy - zakladanie trávnikov - výsadba rastlín - automatické závlahové systémy. Starostlivosť o zeleň: - kosenie trávnatých plôch - prihnojenie, postreky - strihní a výrub drevín. Stavba oplotenia.

Záhradníctvo. Služby: -realizácia záhradnej a krajinárskej architektúry -floristické služby a výstavníctvo -produkcia vlastných výpestkov trvaliek, letničiek, balkónových rastlín, bylín, okrasných stromov a kríkov

Služby: - návrhy a realizácia záhrad

Výroba netradičných kytíc z ovocia a zeleniny, párkov, čokolády Návrhy, realizácia a úpravy záhrad - kosenie a obnova trávnikov - zakladanie strešných záhrad - kvetinové dekorácie.

Záhradníctvo: - zakladanie, údržba zelene - projekcia záhrad - budovanie záhradných jazierok - závlahové systémy Predaj: - skalničky - kríky - izbové rastliny

Služby: - projekcia a realizácia záhrad Záhradníctvo, predaj: - okrasné dreviny - stromy

Projekcia, rezalizácia, údržba: - záhrady - zeleň