Skrášlite svoj exteriér a nechajte si navrhnúť záhradu na zákazku. Záhradný architekti vypracujú trojrozmerný návrh na mieru, zvolia vhodné rastliny, dekorácie a umelé materiály, zostavia cenovú ponuku a zabezpečia realizáciu projektu záhrady.

Služby: -oprava a údržba bazénov -návrhy a realizácia sadových úprav -údržba zelene -záhradné jazierka -stavby a údržba pergol.

Služby: - zakladanie a údržba súkromných okrasných a ovocných záhrad, verejnej zelene i firemných areálov, - návrhy záhrad, projektová dokumentácia, - realizácia krajinotvorných prvkov, - zakladanie trávnikov výsevom i pokládkou trávnikových kobercov a kvetnatých lúk, - inštalácia závlahových systémov, - kosenie a údržba trávnikov i ...

Firma Ploty a záhrady z Dobratíc ponúka stavbu plotov a brán, návrh, realizáciu a údržbu záhrad. Súčasťou ponuky je aj úprava terénu a návrh a realizácia malých záhradných stavieb.

Návrhy a realizácia záhrad a verejnej zelene.

Návrhy, realizácia aj údržby záhrad. Záhradnícke práce, sadenie rastlín, zastrihávanie živých plotov a kríkov, zakladanie trávnika, vytvorenie záhonov, predaj rastlín.

Zakladanie a údržba verejných i súkromných záhrad. Návrhy, realizácia, dodávky okrasnej zelene na kľúč, vr. architektonického návrhu, poradenstvo: -jednotlivé práce (rekonštrukcia trávnikov, výsadba kríkov a stromov), odborný rez drevín -pokládka predpestovaných trávnych kobercov -stavby na kľúč (okrasné záhrady, parky) -strešné ...

Projektovanie rodinných záhrad a objektov s použitím rastlín. Výsadba, údržba a ošetrovanie rastlín. Navrhovanie a realizácia ozelenenia interiérov. Poradenstvo v oblasti záhradnej architektúry. Aranžovanie kvetov - svadobné, smútočné, vianočné a dekoračné väzby.

Záhradná a krajinárska architektúra. Návrhy a realizácia sadovníckych úprav. Realizácia záhrad, údržba, úpravy zelene: - výsadba okrasných záhrad - úpravy plôch a výsadby pri novostavbách vrátane terénnych úprav - renovácia poškodených trávnatých plôch, odburinenie trávnikov selektívnymi herbicídmi - zakladanie nových trávnikov všetkých ...

Návrhy a realizácia záhrady na kľúč: -záhradnícke práce -údržba záhrad /verejná zeleň/ -výsadba rastlín -zakladanie trávnikov -ošetrenie a výrub stromov, kríkov -kosenie, hnojenie, postreky Zavlažovacie systémy /závlahy/ Kvetinová výzdoba, väzba

Atelier záhradnej a krajinárskej architektúry Sendler.

Špecializujeme sa na úpravy okolia domov, návrhy a tvorbu obytných záhrad a detských ihrísk.

Zakladanie a údržba zelene. Záhrady poradenstvo a konzultácie, návrhy, projekty, realizácia a údržby záhrad, zakladanie a údržba trávnikov, zavlažovacie systémy. Údržba zelene.

Úržba a úprava zelene, kompletný servis pre mestské časti, podniky, firmy, areály, každé ročné obdobie vrátane rizikového výrubu, prípravy pozemkov na stavbu, výstavba nových parkov. Rekultivácia záhrad. Upratovanie po kultúrnych akciách.

Návrhy, realizácia, úpravy - záhrady - zeleň

Výstavba: - podnikateľské objekty - rodinné domy - netypické stavby - rekonštrukcia objektov. Záhradná architektúra.

Predaj: - záhradné rastliny - substráty a kôra - osiva - hnojivá a postreky - keramické a plastové hrantíky a kvetináče. Realizácia a úpravy záhrad.

Návrhy a realizácia záhrad. Údržba záhrad, údržbu rastlín v interiéroch a aranžérske práce Ošetrovanie trávnikov počas vegetácie. Ošetrovanie okrasných záhrad. Údržba izbových kvetov v interiéroch. Kvetinové výzdoby pre reprezentačné miestnosti, sály. Výzdoby priestor na rôzne príležitosti (svadobné hostiny, oslavy, semináre).

Služby v oblasti záhradnej a krajinárskej architektúry: štúdie a návrhy záhrad doložené výstupmi z 3D počítačového modelu, založené na konzultáciách a individuálnych požiadavkách zadávateľa, poradenstvo, dozor pri realizácii záhradnej úpravy

Záhradný design. Projektovanie, realizácia. Predaj a montáž drevených záhradných altánkov. Zaistenie a sprostredkovanie - automatické závlahové systémy, drevené stavby na mieru a kamenárske práce.