Skrášlite svoj exteriér a nechajte si navrhnúť záhradu na zákazku. Záhradný architekti vypracujú trojrozmerný návrh na mieru, zvolia vhodné rastliny, dekorácie a umelé materiály, zostavia cenovú ponuku a zabezpečia realizáciu projektu záhrady.

Sadové a parkové úpravy. Závlahové systémy. Realizácia záhrad.

Návrhy a realizácia - výsadby záhrad a zimných záhrad - výsadby v interiéri - poradenstvo - záhradné jazierka - záhradná architektúra - závlahy.

Súdne znalectvo v odbore oceňovania nehnuteľností. Návrhy - interiéry. Projekcia - rodinné domčeky. Záhradná architektúra.

Rizikové výrub stromov pomocou plošiny Stavba - ploty súvisiace činnosť pri realizácii záhrad. Terenné úpravy, modelácia terénu Stavbachodníky (súvisiaca činnosť pri realizácii záhrad). Návrhy a realizácie, záhradúdržba zelene, stavba skaliek, predsieťová príprava pôdy, zakladanie trávnikov, návrhy výsadieb. Výsadba stromov a kríkov ...

Služby: - záhradná a krajinárska architektúra

Služby: - realizácia a údržba záhrad, trávnikov, záhradných jazierok - rizikové výrub stromov - vykonávanie terénnych úprav a závlah na záhradách.

Záhradnícke služby - návrhy, realizácia, návrhy záhradný architekt realizácie, záhrady, zeleň, údržba zelene.

Záhradnícka firma. Špecializujeme sa na komplexné služby v oblasti realizácie a údržby okrasných záhrad, montáž automatických závlahových systémov TORO, výstavbu okrasných a kúpacích jazierok.

Záhrady. Vykonávame všetky záhradnícke práce: návrhy, realizácia a údržba zelene, okrasné a kúpacie jazierka, trávniky a trávne koberce, strešné záhrady, automatické závlahové systémy, odborný rez a výrub stromov aj rizikové.

Projekcia záhrad a zelene. -projekčná činnosť v odbore záhradnej a krajinářské tvorby -spracovanie projektovej dokumentácie v podobe GIS -projekcia do miest, dedín, pre firmy, občanov.

Zakladanie a údržba záhrad, jazierok aj fontán. Vykonávame závlahové systémy. Požičovňa: -záhradná a jazierková technika.

Obchod, predaj: -okrasné kríky a stromčeky. Zameriava sa na vegetatívne množenie rastlín zo zdravotne preverených a odolných druhov materníc ako z ihličnatých, tak z listnatých kríkov. -kvalitný závlahový systém TORO, kvapkové závlahy, bezobslužné, závlahy do záhrad, kropenie trávnika, ekonomické a ekologické -okrasné kamene, estetická a ...

Zakladanie a údržba verejných i súkromných záhrad. Návrhy, realizácia, dodávky okrasnej zelene na kľúč, vr. architektonického návrhu, poradenstvo: -jednotlivé práce (rekonštrukcia trávnikov, výsadba kríkov a stromov), odborný rez drevín -pokládka predpestovaných trávnych kobercov -stavby na kľúč (okrasné záhrady, parky) -strešné ...

Návrhy a realizácia záhrady na kľúč: -záhradnícke práce -údržba záhrad /verejná zeleň/ -výsadba rastlín -zakladanie trávnikov -ošetrenie a výrub stromov, kríkov -kosenie, hnojenie, postreky Zavlažovacie systémy /závlahy/ Kvetinová výzdoba, väzba

Atelier záhradnej a krajinárskej architektúry Sendler.

Zakladanie a údržba zelene. Záhrady poradenstvo a konzultácie, návrhy, projekty, realizácia a údržby záhrad, zakladanie a údržba trávnikov, zavlažovacie systémy. Údržba zelene.

Úržba a úprava zelene, kompletný servis pre mestské časti, podniky, firmy, areály, každé ročné obdobie vrátane rizikového výrubu, prípravy pozemkov na stavbu, výstavba nových parkov. Rekultivácia záhrad. Upratovanie po kultúrnych akciách.

Záhradný design. Projektovanie, realizácia. Predaj a montáž drevených záhradných altánkov. Zaistenie a sprostredkovanie - automatické závlahové systémy, drevené stavby na mieru a kamenárske práce.

Projekcia a realizácia: -zavlažovacie systémy, návrhy a realizácia záhradného osvetlenia.