Záhrada je neoddeliteľnou súčasťou rodinného domu. Vybavte ju záhradným nábytkom - stoly, stoličky, kreslá, detský nábytok, hojdačky, ratanový nábytok a pod. Nezabúdajte ani na jej údržbu pomocou trávnych kosačiek, krovinorezov či ručne nesených strojov.

Sme dánska firma ponúkajúca na slovenskom trhu kompletné vybavenie pre Vašu spálňu, obývaciu izbu, kanceláriu, kúpeľne, okná, exteriér a interiér.

Spoločnosť GASIP INTEPS s.r.o. so sídlom v Šenove sa zaoberá návrhmi a realizáciou zavlažovacích systémov pre záhrady, parky, skleníky, zimné záhrady a i. v celom Moravskosliezskom kraji. Súčasne zakladáme siate i rolované trávniky vrátane následnej údržby, a to nielen pre súkromné záhrady, ale aj pre športové centrá.??????? Ďalej vykonávame aj ...

Predaj: - záhradníckeho a chovateľského tovaru - ochranné pomôcky - prostriedky na ochranu a konzerváciu materiálov.

Sme stavebná firma zameriavajúca sa na stavebné práce a demolácie. Ako už bolo uvedené naša spoločnosť vykonáva zemné práce a terénne úpravy, búracie práce a tiež demolácie. Ďalej naše služby zahŕňajú zatepľovanie fasád, pokládku zámkovej dlažby či chodníky. Ku každej zákazke pristupujeme individuálne a našim cieľom je kvalitne odvedená ...

Kvetinárstvo, predaj: - kvety - rozvoz kvetov

Internetový predaj, e-shop: - plastové, drevené a pletivové ploty -terasové dlaždice, terasové dosky -hranoly -príslušenstvo -záhradný nábytok.

Zváraním PVC fóliou. Predaj, rekonštrukcia: - bazény - bazénové technológie.

Predaj a montáž tepelných čerpadiel, kúrení a bazénov.

Predaj, servis: - zariadenie Kärcher. Stavba, predaj: - bazény - jazierka vonkajšie, vnútorné. Strešná izolácia.

Pobočka. Upratovacie služby.: - pre obchodné centrá, administratívne budovy, výrobné haly a zdravotnícke zariadenia - pravidelné upratovanie, základné upratovanie, hygienický servis. Ostraha objektov a budov. Fyzická ostraha osôb a majetku. Údržba zelene a vonkajších plôch. Sídlo firmy: - Trnkova 630/34, Brno-Líšeň.

Stavebná činnosť: - rekonštrukcia bytov a bytových jadier - elektroinštalácia na kľúč - inteligentné domy - generálne opravy elektroinštalácií v bytových domoch aj v administratívnych budovách - zateplenie domu Ďalej zaistí výstavbu bazéna. Kúpeľne na kľúč, kuchyňa a nábytok na mieru. Inžinierska činnosť a projekčné práce.

Rýchla a jednoduchá montáž kvalitných neviditeľných obrubníkov, ktoré má naša firma patentované. Pri inštalácii nie je potreba betonáže.

Návrh, projekcia, realizácia: - záhrady, záhrad

služby: - hodinový manžel - montáž nábytku - inštalatérske práce - záhradnícke práce - výmaľba

Záhradná architektka so špecializáciou na Feng Suej. služby: - návrhy záhrad - návrhy zelene v interiéri a exteriéri - návrhy verejnej zelene - spracovanie podkladov návrhu zelene pre žiadosti o dotácie - poradenstvo a konzultácie Feng Suej.

služby: - zemné a výkopové práce - terénne úpravy - údržba zelene

služby: - záhradná a krajinná architektúra - návrh, projekcia súkromné záhrady, verejný priestor - parky, aleje, námestí, detské ihriská, záhrady MŠ a ZŠ, vnútrobloku, zeleň nových obytných celkov ... atď.

Spoločnosť Nábytek Strakoš z Českej republiky sa špecializuje na výrobu a predaj bytového, záhradného a jedálenského nábytku. Z ČR poskytujeme komplexné dodávky interiérov pre kancelárie, firmy, reštaurácie, hotely či domácnosť. Medzi naše hlavné produkty patria predovšetkým záťažové stoličky v modernom a klasickom štýle z kvalitného masívu ...

Predaj: - záhradný nábytok - záhradné dekorácie - záhradné grily, krby a udiarne - záhradná párty stany - záhradné slnečníky, osvetlenie, bazény, trampolíny - športové potreby pre deti a dospelých - detské hračky - detský záhradný nábytok

Návrhy úprav záhrad. Realizácia sadových úprav. Kompletná starostlivosť o dreviny.

On-line predaj: - nábytok (sedacie súpravy, spálne, postele, matrace, obývacie steny, stoly, stoličky, komody, predsiene, kúpeľne, kuchyne, jedálne, kuchynské linky, kancelársky nábytok, záhradný nábytok).

Výškové práce. Služby: - výrub stromov - ošetrovanie, orezávanie a tvarovanie korún - frézovanie pňov - údržba a rekonštrukcia parkov a záhrad, zelene - likvidácia náletových drevín - nátery a opravy striech.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, e-shop: -kvety-umelé, rezané, črepníkové. Interiérové fontány, zemina, rašelina, drobný porcelán, kerazhit. Prevádzkárne: -Havířov-Kaufland, Pred Traťou 891, tel.:596 440 998 -Krnov-Hypernova, Revolučná, tel.:554 612 515 -Orlová-Hypernova, Masarykova 1333, tel.:596 511 209 -Třinec-Hypernova, ...

Služby: - upratovacie - firmy, kancelárie, domy, byty - sťahovacia, autodoprava - sťahovanie - likvidácia pozostalostí - správa a údržba nehnuteľností - údržba zelene, úpravy terénov - výkopové, zemné, podlahárske práce - pokládka podlahových krytín, obklady a dlažby - úpravy interiérov.