Záhrada je neoddeliteľnou súčasťou rodinného domu. Vybavte ju záhradným nábytkom - stoly, stoličky, kreslá, detský nábytok, hojdačky, ratanový nábytok a pod. Nezabúdajte ani na jej údržbu pomocou trávnych kosačiek, krovinorezov či ručne nesených strojov.

Firma zabezpečuje technologické riešenie na mieru pre rôzne stavby a vykonáva kompletné práce pre stavby na pozemných komunikáciách. Ďalej sa zameriava na údržbu stavieb z hľadiska plnej funkčnosti pre užívateľov a lesnícke práce vrátane údržby zelene (kosenie, výrub, výsadba).

Dodávka, montáž: - závlahové systémy - záhradné jazierka

Sme obchodná a servisná firma zaoberajúca sa čerpacej technikou. Dodávame čerpadlá pre použitie ako v priemysle tak aj v domácnostiach a ponúkame široký sortiment čerpadiel, mechanických upchávok či zariadení od českých i zahraničných firiem. Zabezpečujeme servis čerpadiel bioplynových staníc vrátane dodávky náhradných dielov a príslušenstva. ...

Vo firme DAREK - Daniel Přikryl s.r.o. vám zaistíme miešanie farieb a tiež tu nakúpite všetko od stavebného materiálu až po maliarske alebo záhradné náradie. Podľa potrieb zákazníka sme tiež pripravení poskytnúť nákladné autodopravu vlastnými vozidlami. Medzi naše ďalšie činnosti sa radí zemné práce a novo sme zaradení v programe NOVÁ Zelená ...

Všetky inštalatérske práce, drobné murárske práce. Zámočnícke a elektro práce. Rekonštrukcia bytového jadra. Záhradné práce, prípravu dreva na sezónu, strihanie stromov. Pripojenie domácich spotrebičov.

Služby mesta Kostelca na Hané, príspevková organizácia spravuje verejné osvetlenie, čističku odpadových vôd, kanalizáciu, komunikácie, zeleň a parky, bytové hospodárstvo mesta Kostelec na Hané. Poskytujeme služby v oblasti autodoprava, murárske práce, sklenárstvo a údržba zelene. Poskytované služby: - autodoprava - murárske práce - ...

Záhradkárske potreby, kvety. predaj: - kvetiny črepníkové aj rezané - kvetiny umelé i suché. Aranžovanie kvetov.

Predaj umelých aj izbových kvetín. Ponúkame svadobné, narodeninové či smútočné väzby.

kvetinárstvo: - kvety viazané, svadobné, smútočné - kvetinové dekorácie.

Veľkoobchod: - sušené tuzemské aj exotické rastliny - prútené doplnky na aranžovanie sušených kvetov - prútené obaly, košíky. Zásielková služba.

E-shop: - športové vybavenie, outdoorové vybavenie, vybavenie pre dom a záhradu, chovateľské potreby, detský tovar a mnoho ďalšieho.

predaj: - svadobné kytice - výzdobu a kvetinová dekorácia interiérov - darčekové kytice - smútočné väzby.

Projekcia a realizácia: - záhradná architektúra

záhrada Rosea Kvetinárstvo, záhradníctvo. predaj: - kvety - záhradné doplnky. Záhradné realizácie.

kvetinárstvo: - jednorazový aj pravidelný odber kvetín podľa potrieb, priania, predstáv a príležitosti

Veľkoobchod, predaj: - kvety - rezané, izbové, vonkajšie. služby: - rozvoz rezaných kvetov, kytíc v regióne Olomoucký kraj - pripomienkovať služba - zariadenie darčekov, večera, oslavy, kvetín.

Spoločnosť Plast Trade CZ, s.r.o. zaoberá výrobou plastových výrobkov. Naše plastové výrobky sú použiteľné ako žumpy, septiky, kanalizačné audítorské a prečerpávacie šachty, vodomerné šachty, rôzne armatúrne komory, lapáky tuku a odlučovače ropných látok, čistiarne odpadových vôd alebo ako zásobníky pitnej a úžitkovej vody. Ponúkame materiál pre ...

Stavebné a nábytkové stolařství. Výroba: - kuchynské linky - nábytok na mieru - kancelársky nábytok - šatníková a vstavané skrine - spálňa - detské izby - dizajnový nábytok - jedálenské stoly - dvere - pergoly a záhradné domčeky - schody.

Zaoberá sa zákazkovú stolársku výrobu. Zákazková výroba: -kuchyně -skříně -Dvere -nábytok -podlahy -relaxační a odpočinkové záhradné stavby -pergoly -altánky Komplexné služby v rámci stolársku výrobu: -poradenstvo a návrh -stavebné úpravy -vodařské úpravy -samostatná montáž -úklidové práce

Firma Petr Uviazol sa zameriava na realizáciu záhradných kúpacích jazierok a záhradných drevostavieb ako sú altány, pergoly či opaľovacie móla. Zabezpečíme kompletnú realizáciu záhrady podľa Vašich predstáv. Zákazky realizujeme prevažne v okresoch Prostějov, Olomouc a Přerov, ale sme schopní pracovať aj v rámci celej Slovenskej ...

Zámočníctvo. Výroba, inštalácia a opravy strojov a prístrojov. Maliarstvo a natieračstvo, murárstvo. Návrhy, štúdie a realizácia záhradných úprav.

predaj: - záhradkárskej potreby - oplotenie - náradie - tovar pre dom a záhradu - drogerie - elektro (batérie, zásuvky). pobočka: - Nám. Mieru 42, Úsov - Tel.:604815176 (p. Osladil)

predaj: - železiarstva - kuchynské potreby - bicykle - záhradné traktory - kosačky - kultivátory - reťazové píly - záhradný nábytok.

Stolárstva. Výroba - nábytok z masívu - skrine - kuchynský nábytok - záhradný nábytok.