Záhrada je neoddeliteľnou súčasťou rodinného domu. Vybavte ju záhradným nábytkom - stoly, stoličky, kreslá, detský nábytok, hojdačky, ratanový nábytok a pod. Nezabúdajte ani na jej údržbu pomocou trávnych kosačiek, krovinorezov či ručne nesených strojov.

Sme firma zaoberajúca sa z dreva, záhradníckymi a zemnými prácami s pôsobiskom po celej SR. Ak potrebujete odstrániť náletové vegetáciu, zabezpečiť rizikové výrub stromov, výsadbu a pod., Kontaktujte nás. Viac info na drevoazem.cz

Zemné práce strojné technikou, realizácia bazénov na kľúč

On-line predaj a rozvoz kvetín, sladkostí a darčekového tovaru.

Návrhy interiéru a exteriéru, 3D projektovanie, projekty záhrad, projekty domov a bytov, kúpeľní a kuchýň.

Sme veľkoobchod kvetín a zameriavame sa na predaj kvetov z Holandska. Dovážame rezané kvety, črepníkové kvety, izbové kvety, kvetinové dekorácie, floristickej potreby, kvetináče, dekoračné materiál. Naša ponuka teda zahŕňa všetko pre kvetinárstva, kvetinová štúdia, kvetinové ateliéry a floristov.

Vyhľadávač tovaru do bytu, domu či záhradu. Návštevníkovi ponúka možnosť vyhľadávať tovar z viacerých e-shopov naraz.

Murárske a maliarske práce. - rodinné domy - kúpeľne - sadrokartóny - podlahy - ploty - fasády - bazény

Growshop - všetko vybavenie pre pestovanie pod umelým osvetlením.

Záhradnícke potreby pre Indoor pestovanie a Growshop

Sme firma zaoberajúca sa výrobou plastových nádrží, septikov, pieskových filtrov, vodomerných šácht a bazénov so 7 ročnou praxou v obore. Vďaka použitiu najkvalitnejších materiálov na trhu a svedomitosti našich pracovníkov môžeme ponúknuť najvyššiu možnú kvalitu našich produktov.

Spoločnosť Midea - Dědek, s.r.o. poskytuje komplexné stavebné práce. Vykonávame rekonštrukcie, stavby domov na kľúč, maliarske a natieračské práce, stavby plotov, inštalatérske práce, obklady, dlažby a ďalšie stavebné činnosti. Stavebná činnosť, práce, výstavba: - rodinné domy - stavby na kľúč - garáže, bungalovy či drevostavby - ...

Stavebná firma Global Agent s.r.o. vykonáva rekonštrukcie domov, bytov a kúpeľní aj výstavbu nových rodinných domov. Ponúkame kvalitné dláždičské, obkladačské, podlahárske, sadrokartonárske aj sklenárske práce. Vyrobíme nábytok na mieru a postaráme sa aj o Vašu záhradu. Sídlime v Prahe. Stavebná spoločnosť, práce, služby: - rekonštrukcie ...

Sme zastúpenie švédskej firmy Hags, ktorá sa zaoberá predovšetkým realizáciou a montážou detských ihrísk, skrášlenie parkov, športových a iných rekreačných plôch. Pomáhame s celým procesom od prvotných plánov až po realizáciu a následnú montáž. Zabezpečujeme údržbu herného vybavenia, mobiliáru, športových arén, fitnes prvkov a plávajúcich ...

E-shop: - bazénové príslušenstvo, chémia - akvaristika - fontány - jazierka, čerpadlá - závlahy - krmivo pre ryby

Výroba z dreva: - detské ihriská - vonkajšie mobiliár - nábytok z masívu - pergoly apod.

Showroom, výhradné zastúpenie pre SR, predaj: - vonkajšie celoročné vírivky, mobilné vírivky Softub.

upratovacie služby - kompletné upratovanie kancelárií, administratívnych budov, komerčných plôch. sťahovacie služby kvetinárstvo - predaj kvetov.

E-shop, montáž, servis - závlahové systémy - postrekovače, trysky.

práca: - rizikové výrub stromov - starostlivosť o stromy.

Internetový obchod, e-shop: - semená (zelenina, okrasné kvety, liečivky ...) - cibuľoviny - trávne osivo - hnojivá, postreky.

služby: - realitná činnosť - účtovníctvo - správa nehnuteľností - záhradnícke práce

služby - údržba zelene - upratovacie služby - odpratávanie snehu.

Internetový obchod, e-shop: - spotrebná elektronika - vstavané spotrebiče - televízory - počítače, notebooky, tablety - záhradná technika - hračky - chovateľské potreby.

Dopravné a inžinierske projekty: -projektová a inžinierska príprava stavieb ciest a miestnych komunikácií -projektovanie električkových tratí a železníc -projektovanie kanalizácií, vodovodov, plynovodov, úprav vodných tokov -inženýrská činnosť vo výstavbe -štoly a pretlaky -městské inžinierstva -krajinářské inžinierstva.