Záhrada je neoddeliteľnou súčasťou rodinného domu. Vybavte ju záhradným nábytkom - stoly, stoličky, kreslá, detský nábytok, hojdačky, ratanový nábytok a pod. Nezabúdajte ani na jej údržbu pomocou trávnych kosačiek, krovinorezov či ručne nesených strojov.

Záhradnícke služby: - realizácia, údržba záhrad - pokládka trávneho koberca - prierez, výrub stromov.

Záhradnícke služby: - projekcia, údržba záhrad - výrub stromov - frézovanie pňov - zakladanie, starostlivosť, kosenie trávnikov.

Služby: - štiepkovanie drevnej hmoty - prerez stromov - kosenie, hrabanie vysokých tráv.

Služby: - návrh, realizácia záhrady, záhrad - trávniky - výsadba stromy, kríky, kvitnúce rastliny - údržba zelene

Vykonávame: - likvidácia a odvoz odpadov a sutí - likvidácia čiernych skládok - zemné práce - záhradnícke práce - vykonávanie demolácií.

Maloobchod, e-shop: - potreby na pestovanie chilli papričiek - hnojivá, substráty, pestovateľské systémy, osvetlenie, zavlažovanie.

Služby: - návrhy, realizácia záhrady, záhrad - záhradnícke služby - arboristika

Služby: - arborista - odborná starostlivosť o stromy - stromolezenie - rizikové výrub

Internetový obchod, e-shop: - bytové dekorácie, doplnky - záhradný nábytok - rybárske potreby.

E-shop - dekorácie, dekoračné predmety - infrasauny - solárne sprchy - záhradný nábytok - elektrobicykle - bazénové príslušenstvo.

Realizácia a údržba záhrad - výrub, prerezávanie stromov.

Bazény: - thermo - keramické - fóliový - typizovaný - betónový. Parné kúpele: - slúži ako prevencia ochorení - prispieva k zotaveniu a uvoľneniu - napomáha pestovaniu krásy. Parný kúpeľ slúži ako prevencia ochorení, prispieva k zotaveniu a uvoľneniu a napomáha pestovaniu krásy.

Činnosť: - rekultivácia záhrad - údržba záhrad, zelene - kosenie trávy, hrabanie lístia.

Kvetinárstvo, predaj: - črepníkové rastliny - rezané kvety - kytica.

- návrhy prakticky všetkých druhov budov - tvorba interiérov - záhradná architektúra a urbanizmus Významný podiel tvorí riešenie širších urbanistických koncepcií, urbanistických štúdií, generelov i koncepcie areálov zdravotníckych, sociálnych alebo administratívnych zariadení.

Zákazková výroba nábytku v oblasti Praha. Nábytok na mieru, výroba a montáž kuchýň, postelí, skríň, schodisko. Stolárske práce, zákazková stolárska výroba. Stolárstvo, výroba nábytku na mieru, montáž kuchyne, kuchynské linky. Poradíme vám, ako účelne využiť priestor, ktorý máte k dispozícii a zameranie a vytvorenie grafického ...

Bazény - výroba a predaj. Špecializujeme sa na komplexné dodávky bazénov - rodinných aj verejných.

Výroba tovaru z plastov pre domácnosť: -samolepiace háčiky -kúpeľňové doplnky -bytové značenia -kuchynské potreby. Pre záhradu: -obaly na kvety -rozprašovače mechanické -kropiace kanvičky -záhradné doplnky. Technické kooperácie: -priemysel, stavebníctvo.

Vykonávame realizáciu záhrad, balkónov, terás a interiérov. Realizácia záhrad, záhradné služby, balkóny terasy a interiéry. Záhradné služby, realizácia balkónov, terás, interiérov

Seedsgo s.r.o. je českou spoločnosťou so zameraním na všetky druhy semien. Nájdete tu zeleninové semená, ovocné semená, bylinné semená alebo trávne osivá pre Vašu záhradku. V neposlednom rade Vám naša spoločnosť ponúka semená konopné.

Viacúčelové záhradné a ochranné siete

Internetový obchod pre bývanie, domácich majstrov, záhradu, detský tovar.

Predaj, maloobchod: -bazénová chémia -bazény -sauny -vírivé vane.

Dovoz a veľkoobchodný predaj rattanového nábytku, bytových doplnkov a strieborných šperkov: -súpravy, stoly, stoličky -kreslá, pohovky -komody a bielizníky -predsieňové steny, stojany, zrkadlá -police, botníky, skrinky -postele a nočné stolíky -vonkajší a záhradný nábytok -zariadenia pre hotely a reštaurácie.