Záhrada je neoddeliteľnou súčasťou rodinného domu. Vybavte ju záhradným nábytkom - stoly, stoličky, kreslá, detský nábytok, hojdačky, ratanový nábytok a pod. Nezabúdajte ani na jej údržbu pomocou trávnych kosačiek, krovinorezov či ručne nesených strojov.

Predaj záhradníckych potrieb, doplnkov. Drevený záhradný program: - pergoly - ploty - balkóny - náraďové domčeky - palisády - záhradný nábytok - detské ihriská - chaty - altány..

Služby: - floristika - kvetinová výzdoba, aranžmán a dekorácia pre slávností udalosti - záhradná architektúra

Záhradnícke centrum, predaj: - sezónne dekoračné rastliny - ovocné dreviny - listnaté stromy a kríky - ihličnaté dreviny - rododendrony, azalky a ďalšie vresoviskové rastliny - trvalky, skalničky a vodné rastliny Služby: - realizácia záhrad

Kompletná realizácia bazénov, vírivých vaní, roletových krytov, zastrešení a obkladov. Predaj stavebnej chémie. Revízia spotrebičov.

Návrhy a realizácia záhrad. Pôsobíme v okresoch Praha západ, Okres Kladno a ďalšie okresy v stredočeskom kraji vrátane Prahy. Ako s nami spolupracovať Osadzovací plán 3D vizualizácie Sortiment rastlín a počet kusov Rozpočet Plán starostlivosti o záhradu Realizácia je prevedenie vašich predstáv do skutočnosti

Návrh, realizácia a údržba záhrad a verejnej zelene - projekcia záhrad - zakladanie trávnikov - závlahové systémy, jazierka - rizikové výrub a rez ovocných stromov. Záhradné stavby, montáž - múriky - pergoly - skalky.

Návrhy a realizácia záhrad - návrhy projektov záhrad a zelene - realizácia a údržba záhrady - rizikové výrub stromov - jednorazové aj stále úpravy záhrad - automatické zavlažovacie systémy - strešné záhrady.

Realizácia záhrad, Japonské záhrady, Feng shui, Predaj soliterných kameňov, Kúpacie jazierka

Záhradníctvo sa špecializuje na kvalitnú výrobu mladých rastlín pre tuzemský trh: Chrysanthemum, Pelargonium peltatum, Pelargonium zonale, Pelargonium grandiflorum, Petunia, Impatiens a široký sortiment letničiek, záhonových a balkónových kvetov. Ďalej naše záhradné centrum ponúka široký sortiment potrieb pre záhradkárov a pestovateľov. - ...

Montáž a servis - bazény Návrhy a realizácia - záhrady Montáž a servis - záhradné závlahy

Predávame doplnky na záhradu, pracovné rukavice, štýlové oblečenie na záhradu, čižmy Laura Ashley, detské pracovné rukavice, dekorácie do záhrady, záhradné osvetlenie, lucerny.

Návrhy, realizácia, záhrad, záhradné jazierka, závlahové systémy, pokládka, trávniky.

Letné a zimné upratovanie a údržba chodníkov a parkovísk - odpratávanie snehu Údržba zelene - kosenie trávy krovinorezom - drvenie vetiev - rezanie a štiepanie dreva - upratovanie lístia

Služby: - návrh a realizácia záhrad - údržba záhrad - okrasné a kúpacie jazierka

Hodinový manžel - drobné úpravy v domácnosti - práca na záhrade - zostavovanie nábytku.

Ateliér záhradnej a krajinnej architektúry. Living in green s.r.o. Palackého 70, 252 29 Dobruchovice

Výhradní zástupcovia firmy Garden Impressions pre Českú Republiku.Predaj záhradného nábytku, prenájom vlastných apartmánov, predaj zdravotných matracov a doprava.

Dodávka - zavlažovacie systémy RAINBIRD Servis záručný aj pozáručný

Predaj sortimentu pre veľké záhradné centrá a predajne pre záhradkárov a kvetinárstvo.

Stavebná spoločnosť - rekonštrukcia budov a domov - rekonštrukcia kúpeľní a bytových jadier - realizácia a rekonštrukcia bazénov - obkladačské práce.

Služby - projekty a realizácia záhrad na kľúč - celoročná údržba záhrad - zakladanie trávnikov - výsadba rastlín.

Internetový obchod, e-shop: - kuchynské potreby - bytové doplnky - samozavlažovacie kvetináče - sviečky Yankee Candle.

E-shop: - záhradná technika, náradie, nábytok - bazény - krby, kachle - bytové doplnky - rebríky - športové potreby - nábytok - domáce spotrebiče - autodoplnky - motopríslušenstvo

Predaj a montáž bazénov. Ponúkame bazénovú chémiu. Venujeme sa čisteniu nádrží na ropné produkty.