Záhrada je neoddeliteľnou súčasťou rodinného domu. Vybavte ju záhradným nábytkom - stoly, stoličky, kreslá, detský nábytok, hojdačky, ratanový nábytok a pod. Nezabúdajte ani na jej údržbu pomocou trávnych kosačiek, krovinorezov či ručne nesených strojov.

Predaj a servis bicyklov. Opravy šijacích strojov, záhradnej techniky. Predaj motocyklov.

Stolárske práce Výroba - nábytok stoly, stoličky, komody Výroba - záhradný nábytok (stoly, stoličky, lavice, ...) Výroba - ploty - schody - zábradlie

Služby: - ošetrovanie stromov - prerezanie stromov - rizikové výrub

Kvetinárstvo. Maloobchod, predaj: - kvety (rezané, truhlíkové) - záhradkárske potreby.

Ing. Jaromír Žákovský sa špecializuje predovšetkým na vodohospodárske stavby, krajinotvorné projekty, dopravné stavby a odpadové hospodárstvo.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - domáce potreby - záhradkárskej potreby - farby, laky - elektro - drogérie.

Výroba: -truhlářství -nábytok na mieru.

Bc. Sandra Doležalová prevádzkuje kvetinárstvo, floristickú dielňu a kvetinovú farmu. Zameriava sa na väzbu klasických, svadobných i smútočných kytíc a výrobu jarnej, veľkonočnej, jesennej a vianočnej dekorácie.

Henrich Bednár sa špecializuje na rezanie guľatiny pásovou pílou, predáva stavebné rezivá, vykonáva výrub stromov a ťažobné práce.

Stolárstvo Körber s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu z masívu pre jednotlivcov i firmy. Vyrába dvere, zárubne, postele, stoličky, stoly, záhradný nábytok a mnoho ďalšieho.

Textstav, družstvo sa zameriava na poľnohospodárstvo, záhradníctvo, stavebné práce, úpravu kovov a na skladovanie.

Údržba, návrh, realizácia záhrad. E-shop: -hnojivá -trávnikové osivá -ochranné postreky -prípravky proti škodcom -malá mechanizácia