Čo nesmie chýbať v krabici so záhradným príslušenstvom? Nezabudnite na postreky, substráty, hnojivá, kvetináče, osivá, konvičky, hadice, rozprašovače, chemické prípravky proti škodcom, burinám a plesniam, a taktiež pomôcky ako kosačky a krovinorezy.

E-shop, internetový obchod: - obalové materiály - vrecká, tašky, vrecia - baliaci papier, darčekové tašky a stuhy - plastový riad a tégliky - drogéria, upratovacie prostriedky - sviečky - elektro, osvetlenie - záhradné potreby - autopríslušenstvo a ďalšie.

E-shop: - trávne zmesi, osiva - hnojivá - postreky - rozmetadlá hnojív a posypové vozíky - postrekovače - záhradná technika, náradie

Záhradníctvo. Predaj - kvety - Kvetinová a zeleninová sadba - substráty, hnojivá - kvetinové väzby, kytice.

Výroba a predaj: - pílové pásy na rezanie kovov (bimetal M42 a M51, nástrojová oceľ) - pílové pásy na rezanie dreva (bimetal) - ručné pílové listy na rezanie kovov - strojové pílové listy na rezanie kovov - ručné náradie na stolárske, záhradnícke a stavebné účely Ponúkame možnosť testovania našich pílových pásov zadarmo.

Predaj, montáž, servis: -automatické dverné systémy MARANTEC -parkovacie systémy MARANTEC -bezpečnostné a protipožiarne dvere, brány, závory, garážové a priemyselné vráta TEKLA TECKENTRUP -gastronomické zariadenia-gastronomické prívesy na prípravu a predaj jedál, grily na prasiatka-plynové, roštové grily lávové-plynové, skriňové grily ...

E-shop - autokozmetiky - autodiely - autodoplnky - náradie - záhradné potreby - cyklodoplnky - kozmetika

Stavebná firma. Realizácia, výstavba, stavby, pokládka, pokladanie, rekonštrukcia, : -chodníky -pozemná komunikácia -parkovisko -vozovky -kanalizácia -inžinierske siete -zámková dlažba (dlažby) - mozaika, žula a žulový materiál a dosky. Práca: -zemné a výkopové. Predaj, montáž: -prvky záhradnej architektúry -zámková ...

Vinárske potreby: Kompletný sortiment potrieb pre vinohradníkov, záhradkárov, chovateľov a hospodárov. -vinárske potreby -koštiera, karafy, dekantačné nádoby -poháre na víno nová ponuka -drevené sudy barrique (nové aj použité) -nerezové nádoby (pevné, s pl. vekom) -plastové nádoby -filtre (samostatné, vr. čerpadlá) -čerpadlá, rmutové ...

Predávame doplnky na záhradu, pracovné rukavice, štýlové oblečenie na záhradu, čižmy Laura Ashley, detské pracovné rukavice, dekorácie do záhrady, záhradné osvetlenie, lucerny.

Karel Štycha prevádzkuje e-shop. Predaj v oblastiach: - auto-moto - šport - hračky a zábava - upratovanie - kuchyňa - domácnosť - záhrada - elektro - nábytok - dielňa - bazény - zdravie a krása.

Spoločnosť sa zaoberá výrobou a veľkoobchodným predajom drevených záhradných a bytových dekorácií. Výroba a veľkoobchod: - drevené záhradné dekorácie - drevené bytové dekorácie.

Pán Josef Matějíček sa pod obchodným označením E. M. I. R. zaoberá veľkoobchodným a maloobchodným predajom záhradkárskych a chovateľských potrieb, kvetov, dekorovaním skla, keramiky a porcelánu a prenájmom kancelárskych priestorov. Pre maloobchodný predaj záhradkárskych a chovateľských potrieb používame označenie VLASTA. Veľkoobchod: Obchod ...

Predaj: -záhradkárske a záhradnícke potreby -chovateľské potreby -vinárske potreby -záhradná technika -elektrické ručné náradie -autobatérie.

E-shop - kuchynské a bytové doplnky - keramika, sklo - riad - bytový textil - záhradné a pestovateľské potreby a náradie.

E-shop - spotrebná elektronika - bytový textil - bytové a záhradné doplnky - drogéria - hračky.

BPAS.CZ s.r.o. je spoločnosť, poskytujúca služby v oblasti stavebníctva. Môžete sa prísť do stavebnín pozrieť na materiály alebo pre radu, radi Vám pomôžu pri Vašich realizáciách.

Predaj kamene dekorácie, ázijské a japonské lampy, záhradnícke potreby, jazierka, jazierkové technológie.

Výroba, predaj: - tienidlá pre indoor kultiváciu rastlín

Kompletný sortiment ručného náradia pre dielňu, dom, záhradu. Eshop, internetový obchod, predaj: - stavebné náradie - ručné náradie pre dielňu, záhradu, dom. Bazár - použité náradie.

Výrobky pre domácnosť, záhradu. Eshop, internetový predaj: - domáce potreby - kuchynské potreby - záhradkárske potreby - upratovacie pomôcky - drobné elektrospotrebiče.

E-shop, internetový obchod - všetko pre dom, byt a záhradu - bazény - záhradný nábytok - skleníky - bytové dekorácie - elektronika - domáce spotrebiče - hračky - športové vybavenie.

Výroba, predaj: - zábrany na hrantíky do okien (bez vŕtania).

Internetový obchod, e-shop: - záhradnícke potreby - kompostéry - skleníky - parenisko - záhradné grily - pestovateľské stoly.

Internetový obchod s náradím a pracovnými pomôckami pre domácich majstrov, autodoplnky, outdoor vybavenie, drobnou elektronikou, potrieb pre dom a záhradu.

Železiarstvo. Predaj: -výrobky firmy FERONA Olomouc -spojovací materiál -náradie pre montérov, mechanikov, murárov záhradkárov, klampiarov, stolárov -značkové náradie Narex, Dewalt -dverné, okenné kovanie. Hračkárstvo Predaj: -Lego -Wader -Bruder -ostatné hračky -kostýmy