Vnútroštátna autobusová doprava poskytuje prepravu osôb po celej Českej republike. Luxusné a klimatizované autobusy a mikrobusy Vás odvezú na poznávacie zájazdy, wellness pobyty či dovolenku. Využite prenájom autobusov pre súkromné účely - svadby, výlety.

Naša firma pôsobí v oblasti cestovného ruchu už od roku 1990 a zaoberá sa predovšetkým autobusovou dopravou. Môžeme Vám ponúknuť tie najspoľahlivejšie a skvele vybavené vozidlá a taktiež vodičov s dlhoročnou praxou v tejto oblasti.

Služby - logistika - expresná preprava - kaminonová doprava tuzemská i zahraničná - námorná doprava - letecká doprava - železničná doprava - autobusová doprava vnútroštátna i medzinárodná - colné služby - skladovanie - zimná údržba a upratovanie vonkajších priestorov - zemné práce.

Integrátor dopravného systému Královohradeckého kraja.

Autobusová doprava medzinárodná i vnútroštátna.

Dopravný podnik, služby: - pravidelná autobusová doprava

Dopravný podnik, služby: - prevádzka mestskej hromadnej dopravy - autoškola - odťahová služba - predaj pohonných hmôt

Služby: - doprava mikrobusy 17 a 8 miest

Služby: -autobusová vnútroštátna a medzinárodná doprava

Medzinárodná i vnútroštátna autobusová doprava.

Služby: - autobusová doprava vnútroštátna i medzinárodná - autobus, mikrobus

Predaj - autobusy INDCAR - náhradné diely pre autobusy a nákladné automobily - cisterny - prívesy - návesy Zájazdová autobusová doprava.

PONÚKAME: kvalitný vozový park a služby za priaznivé ceny, nepretržitá prevádzka individuálny prístup ku každému klientovi, zľavy pre stálych klientov provízie, príjemných vodičov so skúsenosťami a znalosťami v preprave

Služby: - autobusová doprava - vnútroštátne, medzinárodné

Služby: -bezbariérová mikrobusová doprava pre osoby so zdravotným postihnutím.

služby v oblastiach prepravy osôb po celom území Českej republiky a Európy. Zaisťujeme prepravu reprezentatívnym vozidlom s klimatizáciou.

Dopravná firma, ktorá poskytuje: Individuálna preprava osôb osobnými vozidlami a mikrobusmi - prepravný servis pre FIRMY a V.I.P. klientov, cestovné kancelárie, hotely a penzióny - letiskové transfery od A do Z - okružné jazdy - výlety - prenájmy vozidiel s vodičom - zabezpečenie prepravy osôb vrátane potrebnej ...

Autobusová a nákladná autodoprava.

Služby: - cestovná agentúra - autobusová doprava vnútroštátna a zahraničná