Využite vnútroštátnu a medzinárodnú dodávkovú dopravu, ktorá zabezpečuje logistické služby, prepravu ľahkých aj objemných nákladov, prepravu paliet a stavebných materiálov, sťahovacie služby a prepravu nábytku, odvoz odpadu a starých spotrebičov.

Autodoprava Tatra, Liaz, sklápacie súpravy, kontajnerová doprava do 3, 5t nákladu, valníková doprava plachtová, preprava stavebných strojov, piesky štrky, kamenivo, recyklát, zemina, sutˇ, betón.Zemné práce, kolesový bager.Preprava poľnohospodárskych komodít. Kyjov, Kroměříž, Uherské Hradište, Staré Mesto.

Medzinárodná expresná kamiónová a dodávková autodoprava.

Sťahovacie a prepravné služby - vnútroštátna a medzinárodná dodávková doprava - sťahovanie.

Autodoprava: -vnútroštátna -medzinárodné. Služby: -denný a nočný expres expresné doručovanie zásielok. Preprava: -náhradné diely -strojné súčasti. Partner NVS*-European Express System.

MEDZINÁRODNÁ DOPRAVA. TNT Innight je špecializovaná celoeurópska distribučná sieť nočného expresu, zameraná na pravidelné doručovanie v nočných hodinách. Celoeurópska sieť partnerov ponúka zákazníkom medzinárodnú „door to door“ prepravy. Vďaka zavedeným štandardom nočného doručovania (Nočné Expres) sú zásielky zákazníkom k ...

Cestná motorová doprava - nákladné prevádzkované vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou nepresahujúcou 3, 5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo vecí, - osobné prevádzkované vozidlami určenými na prepravu najviac 9 osôb vrátane vodiča

Služby: - dodávková autodoprava - sťahovanie - preprava osôb osobným vozidlom.

Preprava potravinárskeho tovaru špeciálnymi chladiarenskými nákladnými automobilmi v tuzemsku aj zahraničí. Preprava chladených aj nechladených potravín izotermickými vozidlami Renault v celom rade ložných plôch a tonáží.

Autodoprava, doprava: -vnútroštátna (tuzemská) a medzinárodná (zahraničná) preprava - JUST IN TIME -expresná doprava a zasielateľstvo po celej Európe -kuriérske služby, preprava kusových zásielok -špedícia, špedičné služby. -prepravy ADR Vozový park: -11 dodávok s tonážou do 3, 5t -3 auto pick up.

Činnosť: - vnútroštátna dodávková autodoprava

Autodoprava, doprava, preprava: -medzinárodné nákladné nad 3, 5 tony.

Expresná preprava zásielok - do 3, 5t Autodoprava - do 3, 5t Osobná preprava - preprava osôb - letiskový transport - svadobný servis - VIP preprava s bodyguardom.

Doprava: - medzinárodné a vnútroštátne - sťahovanie Preprava nákladov dodávkami do 3, 5t Expresné zásielky. Nonstop !!

Služby: - nákladná autodprava do 3, 5 tony - preprava osôb - požičovňa dodávok - výroba kľúčov - brúsenie rámových a okružných SK píl

Výkup a predaj: - ojazdené a havarované automobily - použité náhradné diely. Autopožičovňa. Prenájom dodávok Autodoprava.

Služby: -colná deklarácia: -vyhotovenie colných dokladov -zaistenie colného odbavenia pri dovoze aj vývozu na colnom úrade -šttatistické vykazovanie údajov pre INTRASTAT SK .

Služby: - vnútroštátna a medzinárodná preprava tovaru 1kg do 1500Kg - expresná preprava

Taxislužba, internetový predaj prúteného tovaru. Nákladná doprava. Požičiavame stavebné stroje aj s obsluhou.

Kamiónová doprava: - medzinárodná - v ČR, štátoch západnej, strednej a východnej Európy Celovozové zásielky: - zberná služba - v ČR, štátoch západnej, strednej a východnej Európy Zaistenie: - špedícia v ČR, štátoch západnej, strednej a východnej Európy - import - export - v ČR, štátoch západnej, strednej a ...

Autodoprava: -medzinárodná kamiónová doprava -špedícia.

Ponuka nákladné medzinárodné i vnútroštátne autodopravy prevádzkované vozidlami do celkovej hmotnosti 3, 5t. Prostredníctvom našich zmluvných partnerov zaistíme aj celokamiónové prepravy.

Služby: - mikrobusová doprava - osobná autodoprava - dodávková autodoprava - autopožičovňa.

Autodoprava - dodávková preprava medzinárodná aj tuzemská - expresná preprava kusových zásielok.

Služby: - autoservis - pneuservis - dodávková autodoprava - expresných preprava kusových zásielok - osobná doprava minibusom. Predaj: - pneumatiky.