Rýchlosť, precíznosť a maximálne bezpečie. Tieto špecifikácie platia ako pre zasielateľstvo, tak aj všeobecne pre kuriérskou prepravu. Preprava sa môže postarať o klasické balíky aj nadrozmerné náklady alebo urgentné zásielky, ako cenné listy a podobne.

SLUŽBY: - dopravné - špedičné - po celej Európe Špecializujeme sa na expresné zásielky "just in time" - preprava s čo najkratším termínom dodania bez obmedzenia destinácie (SRN, Francúzsko, Španielsko, Škandinávia, Pobaltské republiky, Benelux, Grécko, Írsko, GB atď.)

Služby - logistika - skladovanie - vnútroštátna a medzinárodná preprava celovozových zásielok - expresná preprava kusových zásielok - letecká preprava - námorná preprava. Pobočka: - Fr.Diviše 1516/12, 104 00 Praha 10 - Uhříněves

Vnútroštátna a zahraničná preprava tovaru: - kusové a celovozové zásielky - exporty a importy do všetkých krajín Európy - preprava nebezpečného tovaru - expresná preprava zásielok.

VEĽKOOBCHOD, MALOOBCHOD, PREDAJ ELEKTRONIKY s kozmetickou chybou za výhodné ceny aj na splátky (bez ručiteľa): - domáce elektrospotrebiče - spotrebná elektronika - televízory LCD, plazmy, videá, hifi veže - DVD prehrávače, DVD rekordery - walkmany, diktafóny - elektronické chladničky, mrazničky - mikrovlnné rúry - sporáky, rúry, varné ...

Nonstop taxislužba po celej európe pre jednotlivcov i firmy. Možnosť fakturácie pre firmy aj jednotlivcov. Expresná preprava menších zásielok. Transféry Z a na letisko po celej európe.Víkendové Help drink taxi.

Naša spoločnosť TOPTRANS je jednotkou na trhu expresnej prepravy zásielok a logistických riešení. Ponúkame individuálne riešenie prepravy aj logistiky. Prispôsobíme sa požiadavkám klientov tak, aby sme všetko vyriešili efektívne a spoľahlivo s vysokou kvalitou a to za rozumnú cenu. Všetky zásielky prepravované našou spoločnosťou sú poistené na ...

Práce, remeslá: - tesárske - klampiarske - pokrývačské Služby: - nákladná autodoprava zahraničná - expresná preprava zásielok po Európe - logistika, špedícia

Špedícia, zasielateľstvo, doprava: - vnútroštátne, medzinárodné - nákladná, cestná, letecká, námorná - zásielky-kusové, celovozové..

Zaoberáme sa: - medzinárodná preprava nákladná - logistika, špedícia - expresné dodávky - skladovanie.

Kuriérska služba do 1500 kg. Messenger do 5 kg. Expresná doprava od 1 kg do 6 ton. Taxi nákladné.

JAS FORWARDING (Slovak) s.r.o. - člen skupiny JAS Worlwide - medzinárodný sieť pôsobiaca v zasielateľstve a logistike. Spoločnosť ponúka špedičné služby - letecká a námorná doprava, s cieľom využitia globálnej sily a schopností skupiny.

Skladovacie služby. Logistika. Medzinárodná cestná preprava. Zaistenie: - letecká preprava z ČR a SR do väčšiny svetových destinácií - námorná preprava kontajnerov a kusových zásielok do celého sveta. Nákladná doprava. Medzinárodné a vnútroštátne železničné zasielateľstvo.

Činnosť: - kuriérska služba - preprava osôb

Spoločnosť Panalpina Czech s.r.o. poskytuje zasielateľské služby a ich riešenie. Ponúka komplexné služby leteckej, námornej a cestnej prepravy na 6 kontinentoch. Ďalej zaisťuje Panalpina všetku logistiku, skladovanie, distribúciu a colné služby. Panalpina pôsobí vo viac ako 75 krajinách sveta av ďalších 90 krajinách spolupracuje s miestnymi ...

Autodoprava, doprava, preprava: - nákladné - medzinárodné (zahraničné): - zasielateľstvo - špedícia, špedičná činnosť - expresná preprava.

Služby: - preprava osôb, zásielok a zásobovania

Služby: - autodoprava - expresná preprava zásielok - kuriérska služba.

Služby - medzinárodná a vnútroštátna nákladná doprava - expresné zásielateľstvo.

-Zasielateľstvo -Sprostredkovanie obchodu a služieb

Prepravná spoločnosť - medzinárodná aj tuzemská cestná nákladná doprava - kamiónová preprava - expresné zasielateľstvo - nadrozmerné prepravy - logistika - skladovanie - preprava chladeného a mrazeného tovaru - preprava nebezpečného tovaru ADR.

Služby: - autodoprava (tuzemská, medzinárodná) - dodávková doprava - expresná preprava - sťahovanie - špedičné služby.

Zasielateľstvo, špedícia, logistika: -medzinárodné aj vnútroštátne -celovozové aj kusové zásielky. Doprava: -cestná, železničná, kamiónová -chladiarenské a izotermické vozidlá -letecká, námorná -kontajnerová -ťažké a nadrozmerné náklady -rozsiahle investičné celky. Colná deklarácia.

Kuriérska služba s vnútroštátnym a medzinárodným pôsobením.

Patríme k popredným európskym poskytovateľom zásielkových služieb a sme tak spoľahlivým partnerom pre vnútroštátnu i medzinárodnú prepravu zásielok. DPD Doručujeme radosť Naše portfólio zahŕňa produkty a služby vnútroštátnej i medzinárodnej prepravy a expresné služby prepravy. Zásielkové služby, doprava zásielky. Kuriérska preprava ...

Zasielateľstvo, medzinárodná kamiónová špedícia: - preprava po krajinách EÚ - autodoprava, kamiónová doprava, preprava osôb, doprava osôb na letisko.