Rýchlosť, precíznosť a maximálne bezpečie. Tieto špecifikácie platia ako pre zasielateľstvo, tak aj všeobecne pre kuriérskou prepravu. Preprava sa môže postarať o klasické balíky aj nadrozmerné náklady alebo urgentné zásielky, ako cenné listy a podobne.

Služby: ADA - Jan Adámek Autodoprava Liberec - expresná doprava osôb a kusových zásielok v ČR a EÚ. Autodoprava a doprava osôb mikrobusy FORD TRANZIT, 8 + 1 miest , preprava osôb-transfery na letisko po celej Európe. Zaistíme dopravu na firemné akcie, školenia, kongresy, svadby, … - preprava osôb po celej SR - preprava osôb na ...

NONSTOP Kuriérska služba (mesenger) - nadštandardné služby. Expresná preprava zásielok. .

Vnútroštátna a medzinárodná preprava. Preprava zásielok od najmenších balíkov až po palety.

Expresná autodoprava nerozmernej zásielky po celej Európe Taxislužba

Dodávková autodoprava, kuriérne služby, VIP preprava osôb. Moderný vozový park dodávkových vozidiel, ktorý z veľkej časti tvoria moderné a spoľahlivé dodávkové autá značky Mercedes Benz Sprinter.

Cestná motorová doprava do 3.5 t Kuriérske služby

Sme firma zaoberajúca sa medzinárodnou dopravou a zasielateľstvom. Svojim zákazníkom poskytujeme komplexné služby v oblasti medzinárodnej i tuzemskej dopravy tovaru. Zabezpečujeme služby colnej deklarácie a colného konania pre zmluvných partnerov. Spolupracujeme s kvalifikovanými projekčnými kanceláriami a zhotoviteľmi stavieb

Naša spoločnosť je kvalitným poskytovateľom služieb v oblasti medzinárodnej a vnútroštátnej dopravy: -preprava ako celovozových tak aj kusových zásielok -express preprava -špeciálna preprava -skladovanie -pre pravidelných klientov sú prichystané veľmi zaujímavé bonusy.

Doprava: -cestné -kamiónová -expresná kusová (individuálna) -zberná -letecká -kuriérske -cargo -námorná -kontajnerová -kusová -konvenčné -akékoľvek ich kombinácia. Medzinárodná špedícia.

Poradenstvo: - technické práce v odpadovom a vodnom hospodárstve. Predaj: - protiplesňové prípravky. Služby: - čistenie vody - stavebné činnosti v životnom prostredí. Autodoprava: - osobná a nákladná preprava.

Autodoprava: - expresná medzimestská preprava zásielok - kuriérske služby - doručenie zásielok v deň ich odoslania - preprava listov - dokumentov, balíčkov.

Kuriérska služba express v Prostejovskom a Olomouckom kraji.

Ponúkame vnútroštátne a medzinárodné prepravy kusových aj celovozových zásielok. Európa.

NL PLUS s.r.o. sa špecializuje na expresnú prepravu zásielok po celej Európe.

Zaisťujeme dopravu. Zaoberáme sa refundáciami DPH zo SR a zahraničia.

Špediterská a zasielateľská firma. Špedícia, zasielateľstvo. Doprava, preprava: - nákladná (kamiónová) medzinárodná - kusové zásielky - nadrozmerné náklady - služby colného skladu - colná deklarácia.

Spoločnosť pre ekonomiku, dopravu a obchod. Dopravná kancelária. Nákladná automobilová doprava: - medzinárodné, zahraničné - vnútroštátna, domáca. Prepravné služby: - vyťažovanie vozidiel - celovozová preprava. - expresná preprava - dokládky, prekládky - denné rozvozy - linkové aj nelinkové. Špedícia: - medzinárodné a ...

All Ride - expresná kuriérska služba, prepravíme Vaše zásielky po Prahe i celom svete. Preprava zásielok autom, na motorke a bicykli. Prijímame on-line registrácia a objednávky. Služby: - zásielky EXPRESS (doručenie do 50 minút) - zásielky SUPER EXPRESS (doručenie do 30 minút) - zásielky NOČNÉ (19:00 - 08:00), víkend a sviatky - ...

Zasielateľstvo, autodoprava, špedícia: -vysoká kvalita vozového parku zmluvných dopravcov -stály kontakt s vodičmi -preprava spôsobom "Just in time" -poistenie tovaru až do hodnoty 10 mil Sk -kompletný servis vo všetkých odvetviach dopravy-pozemná doprava, letecká, lodná železničná doprava -nákladná doprava -zberná služba v relácii-CZ, ...

Vnútroštátne, medzinárodné: - špedícia. - zasielateľstvo.

Služby: - expresná preprava zásielok po Olomouci - spoľahlivé doručenie od prevzatia zásielky do 30 minút - pri nedodržaní časového limitu vrátenie peňazí - kvety - zásielka maxinálne 5kg - rozmery 50x30x15cm - tubusy.

Autodoprava dodávkovými vozidlami, kuriérne a expresné služby.