Skladovanie zásob a ich expedícia musia byť vždy v rukách skúsených odborníkov. Logistiku, expedíciu aj príjem tovaru, prepravu štandardných aj nadmerných nákladov môžu realizovať externé firmy. Kamiónová, železničná či iná preprava je tu pre vás.

MEDZINÁRODNÁ DOPRAVA. TNT Innight je špecializovaná celoeurópska distribučná sieť nočného expresu, zameraná na pravidelné doručovanie v nočných hodinách. Celoeurópska sieť partnerov ponúka zákazníkom medzinárodnú „door to door“ prepravy. Vďaka zavedeným štandardom nočného doručovania (Nočné Expres) sú zásielky zákazníkom k ...

Služby: - expresná preprava kusových a balíkových zásielok v rámci celej SR - logistika - skladovanie

Colné služby Kamiónová doprava Preprava - kusové zásielky Letecká preprava - kusové zásielky Námorná preprava Logistické služby Nákladná preprava Sťahovacie služby pre firmy aj súkromné osoby Železničná preprava.

Logistika, špedícia, preprava zásielok - námorná preprava - letecká doprava - železničná doprava - cestná nákladná doprava.

Autodoprava, doprava, preprava: -medzinárodné nákladné nad 3, 5 tony.

Činnosť firmy: - logistické riešenia - cestná preprava - letecká preprava - železničná preprava - námorná preprava - preprava batožiny - colná deklarácia - skladovanie - sprievodné služby.

-Veľkoobchod a maloobchod -Skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technickej činnosti v doprave -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Prenájom a požičiavanie vecí ...

Ponúkame logistické služby pomocou leteckej, námornej a cestnej prepravy. Zaisťujeme skladovacie, distribučné služby a colné služby.

Služby: - logistika - kuriérske služby - nákladná autodoprava

Služby - outsourcing - montáž sériových dielov - priemyselná sériová výroba - ručné práce - kontrola kvality - skladové a logistické služby - triediace a baliace činnosti.

Činnosť: - medzinárodná, vnútroštátna nákladná doprava.

Služby: -colná deklarácia: -vyhotovenie colných dokladov -zaistenie colného odbavenia pri dovoze aj vývozu na colnom úrade -šttatistické vykazovanie údajov pre INTRASTAT SK .

Prepravné a logistické služby - nákladná doprava tuzemská i medzinárodná - kamiónová preprava - špedícia.

Kamiónová autodoprava: - preprava tovaru pod kontrolovanou teplotou.

MEDZINÁRODNÁ DOPRAVA A SKLADOVÉ LOGISTIKY

Služby: -preprava ťažkých a nadmerných nákladov (nadrozmery, sprievody), vrátane nakládky a vykládky po SR -vytýčenie a spracovanie trasy transportu -vybavenie povolenia -zabezpečenie prejazdnosti vytýčenej trasy pomocou asistenčných služieb Naša technika, autá-vozový park -ťahače značky Volvo, DAF doplnené podvalníkmi svetovo ...

Logistika, špedícia, expresná preprava tovaru. Colné služby. Skladovanie.

Autodoprava: -medzinárodná kamiónová doprava -špedícia.

Služby: -logistika -špedícia -medzinárodná kamiónová doprava

- doprava nad 3, 5t - doprava expresv do 3, 5t - preprava umeleckých diel a predmetov + inštalácia