Skladovanie zásob a ich expedícia musia byť vždy v rukách skúsených odborníkov. Logistiku, expedíciu aj príjem tovaru, prepravu štandardných aj nadmerných nákladov môžu realizovať externé firmy. Kamiónová, železničná či iná preprava je tu pre vás.

Služby - outsourcing - montáž sériových dielov - priemyselná sériová výroba - ručné práce - kontrola kvality - skladové a logistické služby - triediace a baliace činnosti.

Činnosť: - medzinárodná, vnútroštátna nákladná doprava.

Služby: -colná deklarácia: -vyhotovenie colných dokladov -zaistenie colného odbavenia pri dovoze aj vývozu na colnom úrade -šttatistické vykazovanie údajov pre INTRASTAT SK .

Prepravné a logistické služby - nákladná doprava tuzemská i medzinárodná - kamiónová preprava - špedícia.

Kamiónová autodoprava: - preprava tovaru pod kontrolovanou teplotou.

MEDZINÁRODNÁ DOPRAVA A SKLADOVÉ LOGISTIKY

Služby: -preprava ťažkých a nadmerných nákladov (nadrozmery, sprievody), vrátane nakládky a vykládky po SR -vytýčenie a spracovanie trasy transportu -vybavenie povolenia -zabezpečenie prejazdnosti vytýčenej trasy pomocou asistenčných služieb Naša technika, autá-vozový park -ťahače značky Volvo, DAF doplnené podvalníkmi svetovo ...

Logistika, špedícia, expresná preprava tovaru. Colné služby. Skladovanie.

Autodoprava: -medzinárodná kamiónová doprava -špedícia.

Služby: -logistika -špedícia -medzinárodná kamiónová doprava

- doprava nad 3, 5t - doprava expresv do 3, 5t - preprava umeleckých diel a predmetov + inštalácia

Činnosť: - logistika, skladovanie tovaru - logistika, skladovanie tovaru pre internetové obchody - vnútroštátna, medzinárodná autodoprava.

Kamenárstvo Prieskum trhu Čistenie vozidiel Faktoring a forfaiting Vedenie účtovníctva Podnikateľské poradenstvo Prenájom morotových vozidiel Reklamná a propagačná činnosť Prevádzkovanie detského dopravného ihriska Prenájom spotrebného a priemyselného tovaru Poradenská činnosť v oblasti obchodu, služieb a výroby Zprostredkovateľská ...

Ponúkame logistické a skladovacie služby. Zaoberáme sa konsignačným aj expedičným skladovaním materiálu a výrobkov s možnosťou dodania do výroby. Poskytujeme na prenájom výrobné, skladovacie a kancelárske priestory.

Medzinárodná preprava: - doprava cestná, letecká, železničná, námorná, kombinovaná - špedícia - preprava kusových zásielok aj celovozová preprava - zberná služba - ADR, nadrozmerné zásielky, zásielky v teplotnom režime Logistika ( prekládka a uskladnenie tovaru, balenie zásielok) Colné služby (vystavenie colných dokumentov, ...

Služby: -vnútroštátna a medzinárodná preprava tovaru -špedícia -logistika Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -uhlie

Outsourcing, logistické služby - zabezpečenie obalov, príprava a zabalenie.

Činnosť: - služby sprievodným vozidlom - poskytovanie technických sprievodov ťažkým a nadmerným nákladom

Služby: -preprava do Ruska -logistika -nákladná doprava

Služby, doprava: - zasielateľstvo - logistika - námorná doprava - železničná a cestná preprava