Nákladná doprava môže byť realizovaná kamiónmi a menšími nákladnými vozidlami alebo železnicou, námornou prepravou či leteckými službami. Prepravu je možné dojednať ako v medzinárodnom, tak vnútroštátnom meradle, a to pravidelne alebo len jednorazovo.

MAREK SOJKA - SOJSTR s.r.o. stavební činnost
Zameriavame sa na autodopravu a zemné práce s pôsobnosťou po celej Českej republike. Zabezpečujeme okrem iného aj vypratanie objektov (pivníc či podkrovných priestorov), montáž sadrokartónu, interiérové práce a kompletné výstavby základových dosiek.
Stavo & Sachs Kukleny s.r.o.
Stavebné práce, údržba: - pokládka zámková dlažba (komunikácia, námestie, chodníky) - vonkajšie kanalizácie a vodovody, vrátane projektovej dokumentácie. Doprava, autodoprava osobná.
Stavby Matyásek, s.r.o.
Spoločnosť Stavby Matyásek, s.r.o. sa špecializuje na kompletné stavebné práce. Realizujeme výstavbu rodinných domov na kľúč a hrubých stavieb. Vykonávame aj rekonštrukcie bytov a domov. Zaisťujeme zemné práce a autodopravu. K našej činnosti patrí aj úprava povrchov jazdiarní, príjazdových ciest či športovísk. Stavby: - rodinné domy na ...
Dvořák team, s.r.o.
Cestná nákladná doprava, rozvoz, distribúcia a skladovanie tovaru - medzinárodná a tuzemská preprava. Predaj asfaltových strešných šindľov a asfaltových hydroizolačných pásov.