Tuzemská nákladná doprava realizuje prepravu klasických zásielok, štandardných balíkov aj nadrozmerných nákladov, kontajnerov, sypkých aj kvapalných látok, bežných aj nebezpečných. Vnútroštátna preprava môže byť realizovaná jednorazovo alebo pravidelne.

Ponúkame výrobu kŕmnych zmesí pre hospodárske zvieratá a hydinu, a to priamo na mieru - podľa Vašich požiadaviek a zadaní. Špecializujeme sa na kŕmne zmesi pre: -ošípané -hovädzí dobytok -hydina -králiky. K našej ďalšej významnej produkcii patria aj lucernové úsušky - úsušky z krmovín. Kategórie podľa kŕmnej suroviny: - lucernové ...

Autodoprava. Doprava: -nákladná kamiónová -medzinárodné (zahraničné) -vnútroštátna (tuzemská). Prepravy po Európe: -návesy 13, 60m 33europaliet -súpravy 6+8, 20m 35 europaliet. Služby: -špedícia.

Činnosť - stavebná činnosť, inžinierske siete, zemné práce - zámočnícka výroba - stolárska výroba - nákladná doprava.

Nákladná doprava. Autodoprava.

Predaj náhradných dielov pre lomy, servis lomov: - zámočníctvo a stavba OK - obrábanie - priemyselné, bytové výstavby - tvarové vypaľovanie plechov - autodoprava.

Martin Čermák sa zaoberá predajom piesku a autodopravou. Ponúkame na odber piesok vhodný na všetky pozemné práce, na stavebné účely a na maltu. Zásypový piesok neobsahuje kamene. Predávame piesok kopaný a triedený štrk. Prevádzka prepravnej služby v Jablonnej v Podještědí.

Dodávková autodoprava Nákladná doprava nad 3, 5t-24t Sťahovanie, vypratanie bytov Osobná autodoprava do 6 osôb vr. vodiča Montáž, opravy a revízie - elektroinštalácia Montáž, opravy a revízie - bleskozvody

Služby: - špecializujeme sa na odvoz a likvidáciu odpadu, pristavenie kontajnera na odpady - dodávka kanalizačných prvkov, ako sú: šachty, skruže, uličné vpuste, dodavka potrubia, kameninových a plastových rúrok(KG) - výkopové a stavebné práce - pokládka kanalizácií - murárske práce - autodoprava.