Tuzemská nákladná doprava realizuje prepravu klasických zásielok, štandardných balíkov aj nadrozmerných nákladov, kontajnerov, sypkých aj kvapalných látok, bežných aj nebezpečných. Vnútroštátna preprava môže byť realizovaná jednorazovo alebo pravidelne.

Sme firma zaoberajúca sa medzinárodnou dopravou a zasielateľstvom. Svojim zákazníkom poskytujeme komplexné služby v oblasti medzinárodnej i tuzemskej dopravy tovaru. Zabezpečujeme služby colnej deklarácie a colného konania pre zmluvných partnerov. Spolupracujeme s kvalifikovanými projekčnými kanceláriami a zhotoviteľmi stavieb

Zaoberáme sa autodopravou, predajom potravín.

Transport. Špedícia. Doprava: -silocisterny -chladiarenské návesy.

Stolárstvo, podlahárstvo Cestná motorová doprava - nákladná prevádzkovaná vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou nepresahujúcou 3, 5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo vecí

Kontajnerová doprava - AVIE A75 - do 5t Zemné a výkopové práce minibagrom

UPS* - United Parcel Service: - medzinárodná expresná kuriérska služba - celosvetová pôsobnosť - letecká preprava dokumentov a tovarových balíkov - pozemná preprava dokumentov a tovarových zásielok - kompletný colný servis - doručenie zo stola na stôl (DOOR TO DOOR) - garantovaná doba doručenia - do vybraných miest Európy a USA* ...

Nákladná autodoprava - preprava stavebného materiálu - odvoz sutín Osadzovanie a montáž - vráta Likvidácia a spracovanie - sute - odpady Predaj - zemné kolektory pre tepelné čerpadlá Odpratávanie snehu E-shop - elektro TV, MP3 - mobilné telefóny - hudobné nástroje - hračky - chovateľské potreby ...

Zaoberáme sa kontajnerovou autodopravou. Ponúkame odvoz sutiny a likvidácie odpadu v Prahe a okolí. Likvidujeme ľahký a komunálny odpad aj stavebnú suť. Predávame aj stavebné materiály.

Nákladná autodoprava - medzinárodné a vnútroštátne Špedícia

Vnútroštátna i medzinárodná autodoprava a sťahovanie v rámci SR a EÚ. Pôsobnosť služieb našej autodopravy a sťahovania vykonávame prevažne na území ČR, Slovenska, Maďarska, Nemecka a Rakúska.

Vykonávame kompletné zemné práce, búracie práce, terénne úpravy, zakladanie stavieb, pokládku zámkovej dlažby, nákladnú autodopravu a prenájom strojov.

Doprava a preprava tovaru, skladovanie tovaru s možným následným rozvozom, sťahovanie, požičovňa vozidiel, opravárenská činnosť.

Ponuka špedičných a dopravných služieb vnútroštátnej i medzinárodnej dopravy.

Skladovanie Autodoprava - vnútroštátne - medzinárodná - do 2, 5t - vozidlá FORD TRANZIT Sťahovanie Balenie

Doprava a špedícia: -medzinárodné a vnútroštátne preprava -preprava osobných a ľahkých úžitkových vozidiel..

Skupina Verve Invest, a.s. bola založená v roku 1989 av dnešnej dobe zahŕňa celú škálu činností, zameraných na dopravu, služby motoristom a vydavateľskú činnosť. Od roku 2000 spĺňa naša spoločnosť Európske kvalitatívne normy ISO 9001.