Medzinárodná preprava môže byť realizovaná po ceste pomocou nákladných automobilov, ale aj po železnici, vzduchom alebo loďami. Všetky typy transportov ponúkajú prepravu sypkých, kvapalných aj pevných látok, kontajnerov, paliet či nebezpečných látok.

Autotransport Matuštík s.r.o. je rodinná spoločnosť sídliaca v Slavkove pri Brne pôsobiaca v odbore medzinárodnej i vnútroštátnej kamiónovej dopravy a špedícia od roku 1990. Naša spoločnosť je zameraná predovšetkým na kvalitu poskytovaných služieb a individuálny prístup k zákazníkovi. Vlastníme areál s administratívnou budovou, skladom, ...

Služby: -vnútroštátna doprava -medzinárodná doprava -špedičné služby -prepravné služby.

AUTODOPRAVA Kotlán s.r.o. sa zameriava na medzinárodnú nákladnú dopravu, logistické služby a prepravu nadrozmerných a nebezpečných nákladov.

B.S.G. LOGISTIKA s.r.o. sa zameriava na špedíciu, logistiku a vnútroštátnu i medzinárodnú nákladnú dopravu.

DOUPEGO LOGISTICS s.r.o. je logistická spoločnosť zameriavajúca sa na dopravu a prepravu materiálu a tovaru po EÚ s možnosťou zabezpečenia skladovania a súvisiacich činností.

PSV Cargo s.r.o. sa zameriava na medzinárodnú i tuzemskú nákladnú dopravu as tým súvisiace logistické činnosti.

CARLING TRANS s.r.o. sa zameriava na cestnú dopravu a medzinárodnú aj vnútroštátnu špedíciu.

autodoprava: -nákladní kamiónová doprava -specializace ČR -Rakúsko a späť -přepravní kapacita maximálne 24t -vozový park-návesy 13, 6m, low deck, ADR, plachtové súpravy, návesy, sklopka prevádzkareň: -Dobšická 6, Znojmo.

Autodoprava, betonárka, stavby domov, žatové služby, agroslužby Sprostredkovanie: -medzinárodná doprava -doprava stavebného materiálu do zahraničia. Predaj: -agrokomodity -seno, slama, siláž -stavebný materiál. Stavebná činnosť: -stavebné úpravy -kompletné stavby domov. Betonáreň, výroba: -betónové zmesi -betónové stavebné dielce.

Autodoprava. Prepravované zásielky. -vnútroštátna a medzinárodná (EÚ) preprava zásielok - špecializácia na expresnú prepravu zásielok do a z Talianska, Rakúska a Česka - celotýždennú prevádzku (pre autá do 3, 5 t) - preprava just-in-time - pristavenie pre nakládku do 5 hodín od objednania - sme schopní pristaviť auto s 2 vodičmi pre ...

Penzión Podzámčí poskytuje ubytovanie v malebnom okrese Znojma.

Medzinárodnej nákladnej cestnej dopravy a špedície.

Autodoprava, nákladné cestná motorová doprava.

Vnútroštátna a medzinárodná kontajnerová autodoprava, preprava materiálu do 6 ton -nakládka a vykládka hydraulická ruka (HR) -rôzne modifikácie automobilu v závislosti na použitej nadstavbe. Vnútroštátna a medzinárodná preprava drobné zásielky, zásielka, zásielok do 900 kg.

Služby, sprostredkovanie - nákladná doprava vnútroštátna (tuzemská), medzinárodná (zahraničná) - špedícia - logistika - zasielateľstvo

GAZDA Transport s.r.o. sa zameriava na medzinárodné zasielateľstvo. Sprostredkováva dopravné služby, nákladnú vnútroštátnu i medzinárodnú dopravu, zabezpečuje špedíciu, balenie, dopravu mraziarenskými vozidlami a dopravu nebezpečného nákladu podľa ADR.