Nákladná doprava môže byť realizovaná kamiónmi a menšími nákladnými vozidlami alebo železnicou, námornou prepravou či leteckými službami. Prepravu je možné dojednať ako v medzinárodnom, tak vnútroštátnom meradle, a to pravidelne alebo len jednorazovo.

Nákladná autodoprava. Práca autožeriavy 7t a 20t, preprava sklápačková, kontajnerová a valníková s hydraulickou rukou do 5 t-všetko vozidla (automobily) TATRA s možnosťou pripojenia prívesov. Zemné výkopové práce JCB.

Firma RPS logistic s.r.o. pôsobí v oblasti medzinárodnej kamiónovej dopravy už od roku 1993. Zasielateľstvo, autodoprava, špedícia, logistika, skladovanie, rozvoz, transport, dopravná firma, firmy, spoločnosti: -vysoká kvalita vozového parku zmluvných dopravcov -stály kontakt s vodičmi -preprava spôsobom "Just in time"- podľa jasne ...

Vnútroštátna a medzinárodná kamiónová doprava. Špedícia.

Stavebné a murárske práce. Pôdne vstavby, rekonštrukcia kúpeľní, obkladačské práce, rekonštrukcia. Autodoprava.

Hlavnou náplňou spoločnosti NOSRETI a.s., divízie Specialtransport sú komplexné služby pri preprave ťažkých a nadrozmerných nákladov. Sme špecialisti na dopravu nákladov s hmotnosťou až 800 ton. Máme 60 ročné skúsenosti v ťažkej doprave a disponujeme moderným a variabilným vozovým parkom, vďaka ktorému prepravíme akékoľvek bremeno do ...

Služby: -nákladná vnútroštátna doprava

Služby - nákladná doprava, preprava umeleckých diel a výstavných exponátov

Práca: -zemné. -výkopové. -búracie, demolačné. -úpravy terénu. -doprava sypkých materiálov. -upratovanie snehu.

Kontajnerová, nákladná doprava pre Brno a okolie: - dovoz piesku, štrku, betónu, kamenia a zeminy - odvoz a likvidácia stavebných sutí - odvoz a likvidácia odpadu - preprava strojov a zariadení - zemné a výkopové práce - vypratávacie práce.

Kontajnerová doprava. Nákladná autodoprava automobilmi FORD TRANSIT, AVIA. Výkopové práce. Stavebné práce.

Nákladná doprava: - vnútroštátne - do 28t. Zemné práce.

TRUCK CENTRUM OSTROVAČICE Autodoprava, doprava, : -nadmerná a ťažká preprava NON STOP odťahová služba 602 264 444 Servis, tel.: 546 443 101 -nákladné vozidlá vrátane prívesov a návesov. Dovoz a predaj ojazdených nákladných automobilov.

Odťahová služba žltý anjel. Nákladná doprava.

Poľnohospodárska výroba: -rozstlinná výroba -živočíšna výroba. Klampiarske a izolatérske práce. Cestná motorová doprava. Prevádzkárne: -Terezín, tel:518361327-ŽV -Hovorany, tel:518375278-RV tel:518375279-ŽV.

Nákladná autodoprava - do 3, 5t Dekorovanie skla cínom Zámočnícke práce

Kontajnerová doprava. Výkopové práce. Stavebné práce.

Dodávková doprava Dodávková doprava - medzinárodná - vnútroštátne - do 3, 5t Dane Účtovníctvo

Doprava, špedícia Vnútroštátna, medzinárodná nákladná doprava Preprava kusových zásielok Colná deklarácia

Špedícia, zasielateľstvo, doprava, preprava: -vnútroštátna -medzinárodné -nákladné -cestné -expresná preprava - pravidelné trasy.