Nákladná doprava môže byť realizovaná kamiónmi a menšími nákladnými vozidlami alebo železnicou, námornou prepravou či leteckými službami. Prepravu je možné dojednať ako v medzinárodnom, tak vnútroštátnom meradle, a to pravidelne alebo len jednorazovo.

Autodoprava, nákladné cestná motorová doprava.

Vnútroštátna a medzinárodná kontajnerová autodoprava, preprava materiálu do 6 ton -nakládka a vykládka hydraulická ruka (HR) -rôzne modifikácie automobilu v závislosti na použitej nadstavbe. Vnútroštátna a medzinárodná preprava drobné zásielky, zásielka, zásielok do 900 kg.

Zaoberáme sa prípravnými prácami pre stavby, výkopovými prácami a cestnou motorovou dopravou - dovoz a odvoz sypkého materiálu (piesok, kameň, štrk, sutina). Stroje: - Tatra 815 s - Avie n.k - UNC 060 - paletizačné vidly - Bobcat - Naklápacia svahová lyžica 1m.

Služby, sprostredkovanie - nákladná doprava vnútroštátna (tuzemská), medzinárodná (zahraničná) - špedícia - logistika - zasielateľstvo

Vykonávame zemné práce kolesovým Rýpadlo Caterpillar 432D a šmykovým kolovým nakladačom Caterpillar 262B. - výkopy v rôznych šírkach -teréní úpravy svahovou lyžicou -nakládání a presun sypkých materiálov -nakládání a odvoz stavebnej sute -obsypy a zásypy okolo stavieb -skládání a presun paliet pomocou paletových vidiel Ďalej hutnenia a ...

Spoločnosť Štambacher s.r.o. so sídlom vo Veľkých Pavloviciach sa špecializuje na služby v oblasti vodo, topo, plyn. Vykonávame všetky inštalatérske práce. Ďalej na kontajnerovú dopravu, zemné a výkopové práce. Kúrenie, voda plyn  - projekcia, práca (realizácia), revízie, dokumentácia  - predajňa - v predajni nájdete všetko potrebné pre ...

GAZDA Transport s.r.o. sa zameriava na medzinárodné zasielateľstvo. Sprostredkováva dopravné služby, nákladnú vnútroštátnu i medzinárodnú dopravu, zabezpečuje špedíciu, balenie, dopravu mraziarenskými vozidlami a dopravu nebezpečného nákladu podľa ADR.

- Zemné a výkopové práce - predaj palivového dreva - dovoz a predaj piesku a štrku - odvoz stavebného odpadu

Spoločnosť ČINEX stavebná činnosť, spol. s r.o. a dlhoročné skúsenosti v oblasti stavebníctva a za dobu svojho pôsobenia vykonala rad úspešne dokončených stavieb. Naša spoločnosť sa zameriava na výstavbu rodinných domov a priemyselných stavieb, rekonštrukcie, zateplenie, pôdne vstavby a nadstavby, kompletné dodávky striech, zemné a demolačné práce ...

ADOCAR s.r.o. sa špecializuje na opravy a servis osobných, dodávkových a nákladných vozidiel, na poradenskú činnosť a zaisťuje medzinárodnú i vnútroštátnu nákladnú prepravu.

PIESOK ŽABČICE spol. s r. o. je dcérska ťažobná spoločnosť firmy ZEPIKO, spol. s r.o. Ťažobná spoločnosť: -ťažený piesok, štrk, kamenivo, štrkopiesok, štrkodrvina vrátane ich úpravy a zušľachťovania -ukládka ekologicky nezávadných, inertných odpadov (zemina, betón, suť, ornica ai.) -nákladná automobilová doprava -zemné práce ...

Spoločnosť TZS Tesař s.r.o. so sídlom v Brne sa už viac ako päť rokov špecializuje na všetky zemné práce, a to ako ručné tak aj za pomoci strojov. Ako ďalšiu činnosť ponúkame aj cestnú nákladnú autodopravu. Zaisťujeme aj dopravu medzinárodnú. Ponuka služieb: - zemné práce - nákladná autodoprava - medzinárodná autodoprava. Nájdete nás v ...

ITA Transport s.r.o. sa zameriava na vnútroštátnu a medzinárodnú prepravu zásielok a poskytuje logistické služby, jedná sa napríklad o riešenie logistiky vo firmách, zabezpečenie partnerských áut a skladovanie.

Lacná autodoprava, nákladná doprava: - vnútroštátna, domáca - zahraničné, medzinárodné. Expresná preprava, internetový obchod, eshop, e-shop, predaj: - motorky, motocykle - štvorkolky - záhradná technika - záhradné kosačky - záhradný nábytok.

Autodoprava. Kompletné služby týkajúce sa autodopravy, špedície a ostatných mechanizmov. Žeriavy a mechanizmy

Autodoprava, doprava, preprava. Prevádzka vnútroštátna i medzinárodná nákladná doprava a špedícia. Vnútroštátna, prevádzkovaná vozidlami do 3, 5 t najväčšej povolenej hmotnosti. Nákladné automobily, autá, vozidlá. Kamiónová doprava. Špedičná činnosť.

Profi - Gips Transport s.r.o. zaisťuje prepravu potravín chladiarenskými vozidlami do 3, 5 t, ďalej prepravu tovaru a materiálu nad 3, 5 t a dodávku a prepravu stavebných materiálov.