Nákladná doprava môže byť realizovaná kamiónmi a menšími nákladnými vozidlami alebo železnicou, námornou prepravou či leteckými službami. Prepravu je možné dojednať ako v medzinárodnom, tak vnútroštátnom meradle, a to pravidelne alebo len jednorazovo.

Služby - nákladná doprava, preprava sypkých materiálov sklápacími vozňami - Tatra T 815

Autoklampiarske práce. Vnútroštátna autodoprava: - do 6 ton. Zámočnícke práce: - brány - ploty. Kovoobrábanie.

Autodoprava: -Zaistenie prepravy sypkých i kusových materiálov. -Vykonávanie prác hydraulickou rukou. -Zemné a výkopové práce.

Komplexná cestná a nákladná doprava - medzinárodná a vnútroštátna autodoprava - transport - špedícia - vozový park.

Nákladná autodoprava - vnútroštátne - medzinárodná - do 5t. Plynoinštalatérske práce. Montáž a servis - solárne systémy. Kúrenárske práce. Montáž - automatické kotly na uhlie. Servis a prestavby - automatické kotly na uhlie.

Poskytovanie služieb nákladnej dopravy a špedície.

Expresná preprava zásielok z domu do domu po celej ČR do 24 hodín a SR do 24 Bratislava do 48 hodín ostaní destinácie. Preprava zásielok od 0, 1 kg - 5000 kg.

Doprava: - do 50t - vnútroštátne - vozidlá TATRA, MAN Demolačné práce, recyklačné linky, mobilný drvič, triedička Zemné práce (ťažká mechanizácia).

Predaj: - palivá - uhlie. - predaj pieskov a štrkov. Nákladná doprava.

Predaj: -náhradné diely pre cestné a koľajové motorové vozidlá -opravy cestných vozidiel -cestná doprava plachtovými návesmi a ťahačmi -predaj a výroba drôtov všetkých akostí - nerezových, mosadzných, bronzových, medených, Kanthalových, z niklu atď. prierez kruhový, štvorcový, obdĺžnikový a iné. -drôty už od 1m alebo 1kg na zákazku (mäkké, ...