Využite cestnú, železničnú, lodnú či leteckú dopravu. Informujte sa o aktuálnej situácii na cestách a diaľniciach, o možnosti dopravných kolón, uzávierkach a obchádzkach. Vyhľadajte si cestovné poriadky a informácie o meškaní vlakov alebo autobusov.

Montáž, predaj: -cestné dopravné zrkadlá -dopravné značenie -spomaľovacích prahov -vodorovné, zvislé, provizórne -dopravné značky a príslušenstvo -orientačné systémy -cestné zvodidlá. Služby: -projektová dokumentácia dopravného značenia -kompletný servis pri provizórnom dopravnom začení -rezanie a vŕtanie asfaltu a betónu ...

Autopožičovňa, požičovňa: - osobné automobily - mikrobusy. Služby: - preprava osôb - dodávková autodoprava - odťahová služba.

Činnosť: - pozemné a zemné práce - terénne úpravy rovných a svahovitých terénov - hĺbenie základov pre inžinierske siete aj rodinné domy - hĺbenie bazénov. - dovoz stavebného materiálu - odvoz sute - kontajnerová doprava.

Vnútroštátna a príležitostná medzinárodná autobusová doprava. Činnosť cestovnej agentúry. Prepravy športovcov, jednodňové zájazdy do termálnych kúpeľov v Nemecku – Bad Füssing, jednodňové lyžiarske zájazdy Rakúsko – Hinterstoder.

Doprava: -medzinárodné a vnútroštátne kamiónové -špedícia a zasielateľstvo. Služby: -obchodné -sprostredkovanie.

Jan Pazourek vlastní prepravnú spoločnosť. Cestná autobusová doprava: - vnútroštátna doprava - medzinárodná doprava - preprava bicyklov - doprava pre cestovné kancelárie, firmy, školy.

JM Cargo s.r.o. je logistická firma, ktorá na trhu pôsobí viac ako 15 rokov. Sídli v obci Mladá Vožice v okrese Tábor. JM Cargo s.r.o. sa zaoberá: - vnútroštátna a medzinárodná kamiónová doprava - špedícia - logistika - sťahovanie. Špecializáciou našej spoločnosti JM Cargo s.r.o. je zahraničná kamiónová preprava do štátov: - Poľsko - ...

Prevádzkuje tuzemskú i zahraničnú cestnú nákladnú dopravu, zasielateľstvo, drevovýrobu, poľnohospodárstvo, výrobu brikiet a peliet. V Planej nad Lužnicou vlastníme predajňu chovateľských, záhradkárskych a kuchynských potrieb a papiernictva. Doprava a zasielateľstvo: - celá EÚ - vnútroštátna aj medzinárodná kamiónová doprava - námorná ...

Podnikáme v oblastiach stolárstva, pozemnej stavby, zámočníctva, autodoprava a zemnej práce. Stolárstvo: - drevené okná - dvere interiérové, exteriérové - vráta - vjazdové brány - schodisko - plávajúce / masívne podlahy - kuchynské linky - vstavané skrine - pergoly, altány - nábytok. Stavebné práce: - výstavba a rekonštrukcia ...

Jiří Špak je prevádzkovateľom firmy ŠpakBus, ktorá zaisťuje vnútroštátnu i medzinárodnú autobusovú dopravu. Firma nadväzuje na dlhoročné skúsenosti v oblasti osobnej dopravy a cestovania. Poskytujeme: - doprava pre cestovné kancelárie - vnútroštátna preprava - medzinárodná doprava - doprava pre firmy - doprava pre školy - preprava ...

Služby: - osobná doprava: - vnútroštátne, medzinárodné - minibusová doprava - mikrobusová doprava - doprava osobnými vozidlami.

Služby: - nákladná autodoprava do 3, 5 tony - dodávková autodoprava.

Preprava osôb, autodoprava (medzinárodná, vnútroštátna).

Služby: - nákladná autodoprava vnútroštátna aj medzinárodná Autopožičovňa.

Murárstvo, dlažby-obklady, dodávková autodoprava, požičiavanie a montáž lešenia, zemné práce-bager, autodoprava-avia kontajner.

Služby: - pneuservis - autoservis - nákladná autodoprava vnútroštátna a medzinárodná

Nákladná autodoprava, zemné práce.

Developerská činnosť. Prenájom priestorov. Stavebná činnosť. Logistika.

Medzinárodná a vnútroštátna kamiónová doprava - nákladná preprava.

Činnosť: - medzinárodná a vnútroštátna nákladná autodoprava - doprava nadrozmerného tovaru - kamiónová preprava

Poradenstvo: -odbor lesníctva, pilárska výroba -prevádzkovanie lesnej a poľnohospodárskej výroby. Služby: -lesníctvo -píla -cestná motorová doprava.

Činnosť: - medzinárodná, vnútroštátna nákladná doprava.