Využite cestnú, železničnú, lodnú či leteckú dopravu. Informujte sa o aktuálnej situácii na cestách a diaľniciach, o možnosti dopravných kolón, uzávierkach a obchádzkach. Vyhľadajte si cestovné poriadky a informácie o meškaní vlakov alebo autobusov.

Zemné práce. Stavebná činnosť - pozemné stavby - komunikácia - inžinierske siete - sadrokartonárske práce - obkladačské práce - murárske práce. Nákladná autodoprava - preprava sypkých materiálov - odvoz sutiny a odpadu. Predaj stavebného materiálu.

Penzión Podzámčí poskytuje ubytovanie v malebnom okrese Znojma.

Opravy nákladných vozidiel AVIA. Predaj náhradných dielov AVIA. Výkup a likvidácia vozidiel AVIA. Autodoprava do a nad 3, 5 tony, rozvoz chladených a mrazených potravín. Požičovňa obytných vzidiel.

Spoločnosť APEKO CZ s.r.o. sa zameriava na nákladnú cestnú dopravu. Prepravuje náklady, materiál, kusové zásielky a mnoho ďalšieho.

Staveb nej práce. Murárstvo. Zámočníctvo. Autodoprava s hydraulickou rukou.

Jazykové pobyty v zahraničí pre deti a mládež, dospelých a manažérov. Jazykové pobyty pre nenáročných. Pracovné pobyty. Pracovné programy v zahraničí pre študentov aj neštudentov. Štúdium v Austrálii a na Novom Zélande s možnosťou pracovať Letenky Eurovíkendy Chartery Víza Poistenie Zájazdy Ubytovanie v zahraničí Prenájom áut v ...

Medzinárodnej nákladnej cestnej dopravy a špedície.

Autodoprava, nákladné cestná motorová doprava.

LUX PARTNER s.r.o. sa špecializuje na výrobu a spracovanie plastu, dreva a textilu a na logistiku a balenie.

Vnútroštátna a medzinárodná kontajnerová autodoprava, preprava materiálu do 6 ton -nakládka a vykládka hydraulická ruka (HR) -rôzne modifikácie automobilu v závislosti na použitej nadstavbe. Vnútroštátna a medzinárodná preprava drobné zásielky, zásielka, zásielok do 900 kg.

Zaoberáme sa prípravnými prácami pre stavby, výkopovými prácami a cestnou motorovou dopravou - dovoz a odvoz sypkého materiálu (piesok, kameň, štrk, sutina). Stroje: - Tatra 815 s - Avie n.k - UNC 060 - paletizačné vidly - Bobcat - Naklápacia svahová lyžica 1m.

Služby, sprostredkovanie - nákladná doprava vnútroštátna (tuzemská), medzinárodná (zahraničná) - špedícia - logistika - zasielateľstvo