Využite cestnú, železničnú, lodnú či leteckú dopravu. Informujte sa o aktuálnej situácii na cestách a diaľniciach, o možnosti dopravných kolón, uzávierkach a obchádzkach. Vyhľadajte si cestovné poriadky a informácie o meškaní vlakov alebo autobusov.

Služby: -špedícia -vnútroštátna a medzinárodná nákladná doprava

Taxislužba - dopravný servis najmä pre firmy a cestovné kancelárie - po celej SR a EÚ - transfery na medzinárodné letisko

Rýchlozásielková služba - doručenie do 4hodín od prevzatia po celej SR - do 6hodín Slovensko, Rakúsko - do 12hodín Nemecko, Poľsko - do 16hodín Francúzsko, Taliansko, Benelux Logistika Doprava - nákladné (vnútroštátne a medzinárodné) - od 1kg do 24 000 kg, 120 m3 aj nadrozmerné a nadmerné - poistenie tovaru, ...rozvoz - zvoz - ...

Ponúkame zemné a výkopové práce, demolácie, čistenie a hĺbenie priekop, potokov. Prípravné práce na stavby, výkopy základov, bazénov, jazierok a čističiek. Terénne úpravy pozemkov. Ďalej zaisťujeme kontajnerovú dopravu, dovoz piesku, štrku, betónu. Odvoz stavebnej sute a zeminy.

Služby: -kontajnerová doprava Práca: -zemné

Prevádzkujeme medzinárodnú a vnútroštátnu nákladnú cestnú dopravu. Autodoprava. kuriérska a zasielateľská spoločnosť Logistika skladovanie tovaru Preprava kusových zásielok.

Vnútroštátna a medzinárodná nákladná doprava.

Služby: -vnútroštátna autodoprava -správa budov -vykonávanie stavieb

Služby: - kontajnerová doprava - odvoz piesku, štrku, sutin

Služby: -doprava -logistika -špedícia

Služby: -železničná doprava -cestná doprava -mestská doprava -vodná doprava

Logistika, skladovanie - outsourcing logistických služieb.

Služby: - medzinárodná a vnútroštátna nákladná autodoprava

Stavebná, dopravná a obchodná spoločnosť. Držiteľ certifikátu systému kvality STN EN ISO 9001:2001 a Certifikátu systému environmentálneho manažmentu ČSN EN ISO 14001:2005. Demolácia, odvoz sutiny, zemné práce. Stavby: -inžinierske siete -cesty a spevnené plochy -železničné vlečky. Nakladanie s odpadmi vr. nebezpečných. Recyklácia: ...

Autobazár, predaj: - osobné automobily Dovoz: - osobné automobily zo zahraničia. Odťahová služba Nákladná doprava. Servis: - všetky mechanické práce - klampiarske práce - lakovnícke práce - autoelektrikárske práce vrátane diagnostiky - prípravu a vykonanie technickej kontroly.

Nákladná doprava Stavby prípravy pre stavby, stavebníctvo. Predaj palivového dreva. Predávame tieto druhy palivového dreva: -dubové drevo -bukové drevo -hrabové drevo -briezové drevo -borovicové drevo -smrekové drevo.

Autodoprava, vykonávanie výkopových, zemných, terénnych, demolačných, murárskych a stavebných prác (výstavba inžinierskych sietí, základové dosky, pokládka zámkovej dlažby, stavby gabiónov, atď.). Kontajnerová autodoprava, odvoz sutiny, zeminy, dovoz piesku, štrku ai.

Služby: -nákladná kontajnerová doprava. -zemné práce.

Pečenie ozdobných, jedlých i narodeninových perníkov, tort či cukroviniek. medovníky s motívom rôznych profesií, záľub, znamení, zvierat, kníh a ďalšie.

Prepravu sypkých materiálov a poľnohospodárskych plodín. Autodoprava.

služby v oblastiach prepravy osôb po celom území Českej republiky a Európy. Zaisťujeme prepravu reprezentatívnym vozidlom s klimatizáciou.

Autobusová a nákladná autodoprava.

Taxi služba. Taxi Mercedes Zdeněk Bil ponúka prepravu osôb z Veselí nad Moravou. Našim hlavným cieľom je Vaša spokojnosť a komfort prepravy vozidlom Mercedes-Benz E290 TD a Mercedes Vito. Pre našich stálych zákazníkov a zamestnancov barov, reštaurácií, penziónov a iných podnikov, ktorí nám volajú a pravidelne objednávajú, pripravujeme vernostný ...